priklad: nominoval som de_lazy, niekto cs_estate a klasika. po votovani sa znovu objavilo nove votovanie s dust, inferno, dust2, takze v pohode sa tie mapy mozu zmazat zo servera
CS 1.6 Server hojko.com
-
last_knight
Light Professional
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
WH, som si istý, vidno najmä ku koncu dema
http://cs.hojko.com/player.php?id=25476
nick som si pozmenil aby ma nepodozrieval, lebo zvykol unikať, že Pepo
http://cs.hojko.com/player.php?id=25476
nick som si pozmenil aby ma nepodozrieval, lebo zvykol unikať, že Pepo
- Prílohy
-
- nezdase.rar
- nezdase
- (1.59 MiB) 26 stiahnutí
-
e.g
Light Expert
nie Mastros to niesu cheaty je to iba bind ktory dava automaticky ked sa pripojis na tu IP ktoru stale vypisuje asi to je nejaky lejm server..............mal to aj moj brat a Efko mu dal za to kick ..........v takichto pripadoch treba zistit na aku klavesu to ma nabindovane a nasledne dat unbind na tu klavesu nic viac nic menej 
-
lekoklatik
VIP
Ešte stále čakám na tvoje vyjadrenieXilleR napísal:nic proti ale ked je tam admin tak ten si tam robi chce akoby mu to cele patrilo ..rockne sa mapa hodi si svoj vote s uplne dementnymi mapami a ked mu nieco niekto napise tak dovidenia - kick
trosku na zamyslenie
Tempus7: pekné demo. Banned každopádne chlapec má dynamickú takže keď bude na servery, poprosím o informovanie ma...
-
PepoJr.
Medium Star
nechapem...ak narazas na to, ze vcera som tam bol, ked hral a nedostal ban tak len preto, ze to leavol po prvom kole co som bol v specte...Tempus7 napísal:...lebo zvykol unikať, že Pepo
ak narazas na nieco ine ,tak potom fakt neviem
-
e.g
Light Expert
inak bol by som za to aby sa trosku obmedzili mapy ako su : Inferno , Dust2 , Nuke , Aztec , cpl_mill...............je vela peknych map ktore nepoznate a som za aby sa skusili predsa zivot je dlhy a ja si myslim ze aj hojko server bude este dlho takze tie mapy ako som uz vymenoval si uzijete az az ....takze som za to aby sme skusili nieco nove aspon na nejaku dobu ako to uz raz bolo ................cize hojko je to na tebe
:D::D:D ale ja si myslim ze niektori ludia proti tomu nebudu ..........a nieje vela serverov kde sa hraju ,,cudne , nove ,, mapy ......uz je to otrepane .....tieto mapy sa hravaju z dovodu treningu na CW a mna uz nebavia
:D:D: takze skusme nieco nove
Ked sa na urcitu dobu zakazu, dam ruku do ohna, ze sa bude vkuse hrat snow, sand a buzkill.e.g napísal:inak bol by som za to aby sa trosku obmedzili mapy ako su : Inferno , Dust2 , Nuke , Aztec , cpl_mill...............je vela peknych map ktore nepoznate a som za aby sa skusili predsa zivot je dlhy a ja si myslim ze aj hojko server bude este dlho takze tie mapy ako som uz vymenoval si uzijete az az ....takze som za to aby sme skusili nieco nove aspon na nejaku dobu ako to uz raz bolo ................cize hojko je to na tebe:D::D:D ale ja si myslim ze niektori ludia proti tomu nebudu ..........a nieje vela serverov kde sa hraju ,,cudne , nove ,, mapy ......uz je to otrepane .....tieto mapy sa hravaju z dovodu treningu na CW a mna uz nebavia
:D:D: takze skusme nieco nove
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
hráči "wacike" a "MLADA jahoda" ozvite sa mi prosím na ICQ 454 204 635. Vyriešime ten problém ktorý som pred pol hodkou spôsobil kvôli tomu cheaterovi s dynamickou IP na ktorého fuckoff neplatí. Nebudem sem písať čo som urobil. Nepotrebujem aby si to prečítal. Takže sa mi ozvite alebo kontaktujte hociktorého z adminov, oni ma potom informujú a vyriešime to. Ospravedlňunjem sa za problémy ale inak to nešlo 
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP