Novy web - revizori v BA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dadino
Novice
Novice

Novy web - revizori v BA

Príspevok od používateľa dadino »

caute mal by som zaujem spravit novy web ohladne MHD - Vychytavky, Revizory, akcie, zatahy, ako sa vyhnut pokute, pretoze ziaden komplexny o revizoroch a cestovani v mhd neexistuje mate zaujem sa pridat? ozvite sa mi prosim mozte aj na icq 485 138 711 rozbehnut web dokazem, pekny moderny ale budem potrebovat pomoc s upravou a naplnenim udajov ;)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Čo tak kupovať lístky?
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

kup si elektricenku a ked sa chces zbavit revizorov tak si nos vzdy 50€ vo vrecku na pokutu a mas :lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ako sa vyhnut pokute? omg :roll:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

myslienka je to vsak originalna
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

jj..nabuduce tu niekto napise, ze chce spravit web pre tych co chcu inak porusovat zakon..napr. vykradnut banku.. rady, navody a skusenosti ako vykradnut banku.. lol .. nehovorim, ze nejdem sem tam na cierno..ale robit o tom web?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

reno23 napísal:myslienka je to vsak originalna
Az tak uplne nie: http://www.new.facebook.com/group.php?s ... ref=search
Tam je kopa fotiek kosickych revizorov :)
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

co je na tom originalne? Taky web som pred tromi rokmi mal aj ja a tiez som sa tejto problematike venoval, mal som aj dost fotiek, informacii, avsak dost rychlo sa to meni, cize to co bolo aktualne vtedy nie je uz aktualne teraz, kazdopadne sposob ich prace sa nemeni :) Navyse este pred rokmi vznikla stranka antirevizia.sk (neviem este ci funguje) a tam toho tiez bolo... A nakoniec chlapec zisti ze cela jeho "originalita" konci na tom, ze zakon je strane revizorov ;)

Ja som definitivne presedlal na auto odvtedy taketo hluposti neriesim :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Kokos, nápad super ako :lol:
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Samozrejme, že podobná stránke je, resp. bola http://mhd_zadarmo.szm.sk/
je neaktualizovaná, neznáma, vymizli z nej fotky.. no ostalo tam zopár všeobecne známych rád.. fotiek na nete revízorov /najmä BA a Brno/ + činnosť a fungovanie revízorov.. napr. v BA v nočákoch jazdí len jedna skupina, tak natrafiť na ňu je smola..
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

viem, že toto prirovnanie bude trochu pritiahnuté za vlasy, ale povedzte mi, o čo lepšie je upozorňovať vodičov, kde sa nachádzajú radary? Pomôže to akurát tomu, že na danom úseku spomalia a na iných budú zase svojou jazdou ohrozovať životy ostatných...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

TUCERO_SVK napísal:kup si elektricenku a ked sa chces zbavit revizorov tak si nos vzdy 50€ vo vrecku na pokutu a mas :lol:
Nech ide DPB do organu s takymi pokutami. To ako dosli k tej sume? V Mnichove je pokuta 40€ a vo Viedni tusim 30€. A je velky rozdiel platit 50€ dajme tomu z 600€ platu a 30-40€ z 2000€ platu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ked nemate listok tak suma je stonásobok listka napr keby idete do takej bratislavy z martina a stoji autobusový lístok ja nvm zhruba 4eura tak pokuta je 400euro ....vlastná skúsenosť akurat že ja som mal vtedy lístok za 14sk a pokuta 1400sk no šiel som mestskou keby som mal dať viac než 100euro asi by ma drblo ale aj tak 1400sk a to som nešiel načierno len som nemal tu je*** nálepku na preukažke
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

pryja napísal:Nech ide DPB do organu s takymi pokutami. To ako dosli k tej sume? V Mnichove je pokuta 40€ a vo Viedni tusim 30€. A je velky rozdiel platit 50€ dajme tomu z 600€ platu a 30-40€ z 2000€ platu.
V Prahe su pokuty od 50Kč (Za preukazani sa max 15dni neplatnou casovou jizdenkou) do 950Kč (Zakladna pokuta za to ze nemas listok. Znizuje sa na 700Kč v pripade ak zaplatis na mieste alebo do 15dni od ulozenia pokuty)
Hold ... Slovenskoooo :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

velmi dobry napad s tou neplatnou elektricenkou. ja som mal elektricenku asi dva dni neplatnu a to, ze som platil kazdy po*****y mesiac 700sk nikoho netrapilo, ale to, ze mi dva dni neplati elektricenka, tak z toho sa uz da spravit krasna pokuta. darmo mozem hovorit, ze som ani nebol v meste... je jedno ci niekto cestuje rok nacierno alebo plati kazdy mesiac peniaze za sluzbu, ktora stoji aj tak za prd. pokuta je rovnaka. po tejto skusenosti som nechal elektricenku vyprsat a jazdim vylucne autom. ked sa Bratislava docka fungujucej MHD, na ktoru sa da spoliehat a nebudem musiet minimalne trikrat do mesiaca volat rano do prace, ze budem meskat, kvoli busu, ktory bud siel o 10 minut skor alebo vynechal, tak milerad zacnem znovu MHD pouzivat. zatial mam len a len negativne skusenosti a uz len pri pomysleni na MHD sa mi zvysuje tlak. viem, ze je to absolutne od temy, ale hned je mi lepsie :)

k teme: taka stranka nema buducnost. ked sa uchyti, tak ta niekto zacne buzerovat za fotky revizorov. nemozes len tak prasknut na net fotky ludi, ktori o tom nevedia. aspon podla mna.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

on nemoze ale ked to tam daju uzivatelia a dole na web napise ze nic neni na jeho zodpovednost tak pohoda podla mna :D.
dadino
Novice
Novice

odp.

Príspevok od používateľa dadino »

dik za odpovede no ja si elektricenku poctivo platim 4 roky kedze som student a kazdy den cestujem do skoly zo skoly do mesta a pod
nejde mi o revizorov ktory prichitia "chronickych neplaticov MHD" ale o revizorov ktory vedome klamu, vyhrazaju sa a napadaju cestujucich!

Kedze kazdy den cestujem mhd min 2 krat revizorov stretavam casto samozrejme po case hned viete kedy nastupia a ze bude kontrola no ide mi o praktiky, rovno aj dnes som sa stretol s pripadom ked asi moj rovesnik predomnou v autobuse obdrzal sms listok, revizori nastupily na zaciatocnej zastavke 95 (safko). autobus prisiel skor podla CP asi o 20:38 odist mal 20:39 kontrolu vsak zacali korektne asi pri prejazde starym mostom tj asi o
20:40, ako som spominal sms listok obdrzal ked sme opustali zastavku
ked prisiel revizor pozrel si jeho sms v mobile skonštatoval že kontrolu začali o 20:38 a on mal nastupit s prijatym CL do busu a tak revizor pokracoval obciansky preukaz si prosim chcete to riesit cez policiu, predlozte obciansky, na dalsej zastavke vystupili takze zial neviem ako to pokracovalo

Dalsi pripad viem s pocutia 2 turisti v elektricke si chceli cvaknut listky ale cvikac bol pokazeny tak si s dobrym svedomim sadli, samozrejme kontrola a vystupili s revizormi a jeden cestujuci tiez v dobrom umysle ze revizorom vysvetli ze CL si zakupili a chceli oznacit ty sa nanho oborili nech vypadne ze im brani vo vykone sluzby a ze zavolaju policiu, po kratkej "diskusii" sa revizori odobrali prec a turisti sa podakovali cestujucemu.

rad by som este zdoraznil ze mi nejde o vysmievanie revizorov, je to povolanie ako kazde ine len s rizikami, no ked niekto prekracuje svoje hranice a DPB sa ho zastava tak toto uz nieje v sulade s " kostolnym poriadkom

A k praktikam teraz ked pride autobus zo skontrolovanimi cestujucimi na zastavku otvori len predne dvere aby mohly vyjst revizori s cestujucimi co vsak chcvilu trva, miesto toho aby vyhadzovali bezdomovcov a ozranov tak v niektorych pripadoch buzeruju ludi ktory zaplatily
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

nj mas pravdu su taky magory ktory si ani nevsimaju v ktorej zone je clovek... ale su aj taky ktory si ,, nevimnu ze nemas listok" ale jednoznacne treba platit ako pridu ktomu ty co platia a pride tipek nezaplati a este si krasne sedi v preplneom buse ...
Napísať odpoveď