ma niekto doma archivne vina alebo palenky a podobne destilaty
Archivne vina,palenky a pod...
Archivne vina,palenky a pod...
Caute,
.Tuto temu ma napadlo zalozit kedze som z chaty doniesol 39rocnu palenku(vid foto) . Prelial som ju do 0,04L flias a odlozil.Je to pamiatka.Podelte sa so svojimi fotkami.Dufam ze tu uz podobna tema nieje.
-
aughostino
Medium Professional
Doma síce neprechovávam nejaké zaujímavejšie ročníky destilátov a vín, však už dlhšie ma láka myšlienka vínnej pivničky.
Máme na záhrade krecht, kt. je v súčasnosti nevyužívaný - lozia tam pavúky a občas sa pohrávam s myšlienkou s ním niečo urobiť.
Máte s tým nejaké skúsenosti, máte takú pivničku niekto? Viem, že je to náročné čo sa udržiavania teploty a vlhkosti týka - preto som sa s tým ešte aktívnejšie nezaoberal, avšak láka ma takéto niečo..
Máme na záhrade krecht, kt. je v súčasnosti nevyužívaný - lozia tam pavúky a občas sa pohrávam s myšlienkou s ním niečo urobiť.
Máte s tým nejaké skúsenosti, máte takú pivničku niekto? Viem, že je to náročné čo sa udržiavania teploty a vlhkosti týka - preto som sa s tým ešte aktívnejšie nezaoberal, avšak láka ma takéto niečo..
takuto vinnu pivnicku mame. Nemusis sa bat, na udrziavanie to nie je nic zlozite- samotna pivnica ti zabezpeci aj vlhkost aj teplotuFrikso napísal:Doma síce neprechovávam nejaké zaujímavejšie ročníky destilátov a vín, však už dlhšie ma láka myšlienka vínnej pivničky.
-
flyinglead
Amateur