A ked ti za toto dam basu tak zase budem drbnuty moderator?
K teme: skusil som a hra sa to fajn, aj ked sa mi zdalo, ze to jedine seriove auto tam ma az velmi vela gripu, ale tak to je len moj pocit. Zvuky su uz tradicne vyborne a trate zaujimave. Prekvapilo ma akurat zasekavanie pri nacitavani tribun, hra ide inak v pohode, ale ked sa prvykrat priblizim k tribunam, tak to na chvilku sekne.
Ako je natom s realnostou??? dufam ze to neni uplny arcade...dajte v percentach davam priklad ze LFS je 80% cisty priklad,ako je natom tato hra VOLVO??
No tazko hodnotit, na zaklade coho davas LFS 80%? Jazdil si v podobnych autach na okruhu?
Jedine co mozem povedat je to, ze sa to hra fajn a urcite to nie je arkada na styl NFS. Proste klasika ako v GTR2 alebo BMW M3 Challenge a vsetkych ostatnych simulatoroch od SimBin.
mno vypadá to lákavo hehe, asi si to stiahnem ked budem pri nootebuku teraz som pri počitačy a fakt z volantom to bude určite zaujimavejšie než zo šípkamy naštastie mam volant a ta grafika môže byť lepšia než na tom videu? ale inač poviem vam dosť dobrá hra upútavka ma hned zaujala
Technicke spracovanie je dobre (grafika je fajn) ale co sa tyka hudby (jedna ohrana fraska - to je hudba?) nula bodov, damage ziadny, nerealne presmykovanie, podivna AI.