"Nejaky McG"?!?!MP4-24 napísal:a navyse 4 toci "nejaky" McG a podla mna sa na Jamesa Camerona ani len nechyta takze od 4 neocakavam ziadny prevratovy dej
Terminator 4
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak pred chvilou som prisiel z kina, ked si odmyslim, ze som sedel uplne v prvom rade pomaly az pri platne a kukal do hora ako na organ v kostole, tak to bolvcelku pohodovy film. samozrejme zopar bugov, ale inac to nebol prepadak, ale zas ani kasovy trhak. efekty boli velmi dobre, dej mi prisiel dost linearny, neprekvapilo ma tam nic, ani ked sa zjavil gumovy arnold, skor sa cele kino rehotalo na hlaskach typu I'll be back a spol
fascinovala ma obratnost a ovladatelnost kamionu ako auticka na baterky, samozrejma nesmrtelnost klucovych postav aj ked meter od nich vybucha raketa... johna v jednej scene EM pulz aj s vrtulnikom pomaly zabije a pri druhom niekolkonasobne vacsom vybuchu sa zrazu EM pulz nezjavi...
zaujimavym zvratom bola postava Marcusa Wrighta, hlavne sa mi pozdavalo jej stvarnenie bez akychkolvek emocii 
No udajne aj dej sa ma odohravat v tom rokuKibo napísal:jj, T5 ma byt tusim v roku 2011
http://www.gorilla.cz/article/7016-mcg- ... ation.html
-
Old Dirty Bastard
Guru
čo take svetoborne zatial natočil? športovu dramu a charlieho anjelov? ktore z toho ťa chytilo za srdce?Gangy napísal:"Nejaky McG"?!?!![]()
-
Kibo
Hardcore addict
ja som myslel rok, kedy sa bude premietatkali520 napísal:No udajne aj dej sa ma odohravat v tom roku
Old Dirty Bastard, nenatocil dokopy nic a predsa je uznavany a brany ako Pan Reziser
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Kibo
Hardcore addict
nevravim, ze je to Cameron ci Spielberg, je jedno ci tocil klipy pre Smash Mouth, Cypress Hill alebo Offspring, ci natocil dva celoveceraky... reziser skoro ako reziser. keby to bol mantak, asi by mu reziu tolko ocakavaneho filmu nezveriliOld Dirty Bastard napísal:uznavany PAN režiser? fúúha, musim sa teraz začudovať jas dovolenim
uznavany ano, vo svete hudby
-
Old Dirty Bastard
Guru
štvrty diel predsa otvara novu trilogiuJumperAL napísal:tak to co tam pisali o piatom diele je snad sranda nie?
No musim povedat ze tento diel sa celkom podaril, aj by som povedal ze bol o nieco lepsi ako trojka.
Postava Marcusa bola velmi dobra a myslim si ze priniesla nieco nove do serie a film podstatne ozivila.
Arnold bol velmi uspokojivy a myslim si ze co tam bol tych par minut tak ak by tam nebol, film by bol dobry aj tak. Inymi slovami da sa natocit Terminator aj bez Arnolda. Koniec koncov tento film prinasa uz uplne iny pribeh a dejovu liniu (neni to uz o cestovani v case a o ochrnaovani Connora) a Arnold by tam bol mozno aj zbytocny.
Vec ktora bola velmi kritizovana v recenziach boli dialogy. Neboli sice bohvie ake, ale je to Terminator a nejake tazke intelektualne dialogi s hlbokou myslienkou si tento film jednoducho nevyzaduje.
Takze s filmom som celkom spokojny ale na 1 a 2 to asi nema, aj ked tazko hodnotit lebo vlastne salvation mal s povodnym terminatorom spolocny len nazov a postavy.
Postava Marcusa bola velmi dobra a myslim si ze priniesla nieco nove do serie a film podstatne ozivila.
Arnold bol velmi uspokojivy a myslim si ze co tam bol tych par minut tak ak by tam nebol, film by bol dobry aj tak. Inymi slovami da sa natocit Terminator aj bez Arnolda. Koniec koncov tento film prinasa uz uplne iny pribeh a dejovu liniu (neni to uz o cestovani v case a o ochrnaovani Connora) a Arnold by tam bol mozno aj zbytocny.
Vec ktora bola velmi kritizovana v recenziach boli dialogy. Neboli sice bohvie ake, ale je to Terminator a nejake tazke intelektualne dialogi s hlbokou myslienkou si tento film jednoducho nevyzaduje.
Takze s filmom som celkom spokojny ale na 1 a 2 to asi nema, aj ked tazko hodnotit lebo vlastne salvation mal s povodnym terminatorom spolocny len nazov a postavy.
-
whitecOder
Zablokovaný
ty drbo...co tu spojlerujes???!!!Soviet napísal:Tak kukol som ho dneska v kine a veru nazory su zmiesane.
Trochu ma stvala obcasna nerealita, kde Connor vydrzal nemozne s minimalnymi skrabancami.
Ale dejovo sa to drzalo a ked sa zjavil Arnie, tak sa mi urobil usmev na tvari)
Neocakaval som od toho vela a tak filmu dam spokojnych 7/10.
//GothaR: basa 1 den
-
Soviet
Darca
Aky spoiler?whitecOder napísal:ty drbo...co tu spojlerujes???!!!
Vsak o tom, ze sa tam zjavil arnie sa tu uz pisalo
Vid napr. http://www.hojko.com/post1184657.html#1184657