Mozilla Firefox automaticky odhlasuje

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Mozilla Firefox automaticky odhlasuje

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vcera sa mi nieco stalo s FF....automaticky ma zo vsetkeho odhlasuje....po kazdom jednom zavreti mozilly ma zo vsade odhlasi a ked mozillu znova otvorim musim sa na novo prihlasovat na hojku, youtube, facebook atd atd....cim to je sposobene? Niesom si vedomy toho aby som ja nieco robil ohladom tychto veci v nastaveniach... :?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

nepustil si po zavreti nejaky cleaner, alebo nespusta sa ti automaticky nejaky program na cistenie disku, ktory ti vymazal cookies firefoxu?

//btw ja uz firefox neriesim, presiel som na ultrafast google chrome a som spokojnejsi nez s mozillou
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ja to vidím na automatické vymazávanie Cookies po každom ukončení Firefoxu - skontroluj si či nemáš zaškrtnuté:
Nástroje -> Možnosti -> Súkromie -> Pri ukončení Firefoxu vždy odstrániť súkromné údaje (druhá kvačka odspodu)
Spomínal si síce, že si nezasahoval do nastavení, ale len pre istotu sa pýtam.. Mohlo sa stať pri vymazavaní cookies.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aj napriek tomu to nadalej robi....odstranenie osobnych udajov mam vypnute, ale akonahle zavriem FF tak sa to vymaze.

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 13:42 )
Stale to robi, uz si neviem rady :(
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Nemas nahodou nastavenu volbu Uchovavat cookies do ukončenia firefoxu ? Zmen to na moznost: do vypršania platnosti... Ak to mas takto nastavene a i tak to robi, tak moja rada je komplet odstranit Mozillu,aby po nej nezostalo v systeme absolutne nic a nova instalacia... :wink:
Napísať odpoveď