Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
mirak2
Hardcore addict
hlavne ze si si spamol ne? cela tato tema je obrovsky spam boxForest napísal:Dnes nic moc. Vsetko postarom. Veget, pohodka...jedina vec, ktora asi stoji za zmienku je to ze som si nevybavil veci, ktore som chcel. To ma tak asi trochu nahnevalo....inac pohodkaaaaaaaaaaa
-
Royalflush
Guru wannabe
-
nejakymarko
Addict
- aaf treba mi ospravedlnit zopar dni vymeskanich.. nejako
- mali sme telak... behali sme... som dead
+ dufam ze ma coffee preberie
+ Special D - Come With Me
- mali sme telak... behali sme... som dead
+ dufam ze ma coffee preberie
+ Special D - Come With Me
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ani jeden z nich nechapal jak je mozne prepinat plynule z Cestiny(Telefonat zo sefom) do Polstiny, do Anglictiny a Slovenciny. Neviem co je na to divne
Nokia N800 Intenet Tablet. 400MHz Procesor, 128MB RAM, 256MB ROM, +Max 512MB SWAP na SD Karte.
Linux maemo OS2008 on board. Zapnuta Mozilla s 3kartami (Facebook, hojko, GMail), v Pozadi 256kbps mp3 bez jedineho seknutia. WM6.1 by potrebovala 1GHz na to aby to zvladla.
Male
+ zajtra konecne piatok, prax
- nevyspim sa
+ aspon si hned rano dam 2l corgona, nech mi prax zbehne rychlo
- uz dlho som nehral ps2, skoda, casu je, ale neni chut.. snad cez vikend dokoncim gow2
+/- spoluziak mi dal svoj k610i, aby som ho prerobil tak, ako mam ja (konecne sa mi to podarilo na k610), tak som sa toho chopil.. vsetko som urobil, spojazdnil.. odniesol mu ho, po pol hod. mi vola, ze zmazal nejake subory a nejde mu poriadne fon.. tak som sa toho chopil este raz, vsetko spravil nanovo a po nahravani patchu ba modru baterku spadol software.. cez xs++ mi to neslo obnovit, myslel som si, ze je uz uplne odpaleny.. nakoniec stacilo vymenit baterku za moju z k750i (zalozny) a uz to finishuje flash.. chvala bohu
- nevyspim sa
+ aspon si hned rano dam 2l corgona, nech mi prax zbehne rychlo
- uz dlho som nehral ps2, skoda, casu je, ale neni chut.. snad cez vikend dokoncim gow2
+/- spoluziak mi dal svoj k610i, aby som ho prerobil tak, ako mam ja (konecne sa mi to podarilo na k610), tak som sa toho chopil.. vsetko som urobil, spojazdnil.. odniesol mu ho, po pol hod. mi vola, ze zmazal nejake subory a nejde mu poriadne fon.. tak som sa toho chopil este raz, vsetko spravil nanovo a po nahravani patchu ba modru baterku spadol software.. cez xs++ mi to neslo obnovit, myslel som si, ze je uz uplne odpaleny.. nakoniec stacilo vymenit baterku za moju z k750i (zalozny) a uz to finishuje flash.. chvala bohu
-
Trance.Boi
Light Expert
mam volno
boli me pusa, od vcerejska co mi vytrhli osmicku