Winamp povolenia
-
vladenko007
VIP
Neviete preco ked pustam winamp alebo hociaku inu mp3 ktora sa ma pustat cez winamp si pita odomna Wista povolenie ved mam rozne programy na hudbu a tie si povolenia nepitaju tak preco Winamp. Pri intalacii sa nedivim na wiste normalna vec to ma vobec neotravuje ale ked kazda mp3 ziada povolenie tak to otravuje. Poradte kde to vypnem alebo ako nastavim povolenia. A odpovede typu daj si XP si nechajte pre seba.
Vopred Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:01 )
To vazne nikto nevie ako na to? Som zufali
Vopred Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:01 )
To vazne nikto nevie ako na to? Som zufali
-
vladenko007
VIP
skus http://windowshelp.microsoft.com/Window ... e1033.mspx
(malo by vypnut zobrazovanie vsetkych upozorneni vo viste)
(malo by vypnut zobrazovanie vsetkych upozorneni vo viste)
-
vladenko007
VIP
A nechcem ani vypnuť UAC proste vista mi vyhovuje tak ako je s kontrolou mne vsetky programy idu ako maju len winamp som bol zvyknutí vzdy som ho pustil bez povolenia a ked som klikol normalne trebas v okne vedla som mal mp3-ky na hocktoru tak to hned winamp prehraval alebo som pretiahol mp3 do okna winampu hned ju pridal do playlistu a teraz sa ani neda pretiahnut normalne sa pri pretiahnuti zmeni kurzor na taku znacku ze to neni mozne.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:38 )
Takto mi to ukazuje na ploche. Pri winampe je taky znak pri ostatnych nie. A porovnaval som aj povolenia exe suborov presne take iste ako ma winamp maju aj ostane. Akurat ten erb ma len winamp.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:38 )
Takto mi to ukazuje na ploche. Pri winampe je taky znak pri ostatnych nie. A porovnaval som aj povolenia exe suborov presne take iste ako ma winamp maju aj ostane. Akurat ten erb ma len winamp.
-
vladenko007
VIP
No vo windovs firewale som pridal vynimku winamp a povolil. Ale furt to iste mozno po restarte ale este nemozem lebo sa mi nejake veci stahuju tak az potom dam vediet. A mam este jeden v ESET 4 ale tam som nejako nemohol najst ci tam su nejake vynimky mal zapnuty rozsireny rezim ale neni tam ta moznost. Uvidim po restarte zatial dakujem.
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2009, 21:55 )
Takze nepomohlo ani povolenie vo firewale tak neviem som v koncoch.
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2009, 21:55 )
Takze nepomohlo ani povolenie vo firewale tak neviem som v koncoch.
-
vladenko007
VIP