netlaci tlaciaren

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Maros_666
Light Expert
Light Expert

netlaci tlaciaren

Príspevok od používateľa Maros_666 »

Mam tlaciaren canon mp600.Doteraz som s nou nemal ziaden problem tlacile perfektne. Az doteraz. Naplnil som cartridge lebo mi dosla farba akonahle som ju dal naspät kopirovanie a tisk z PC netlacia nic.Vysunie sa len prazdny papier.Pozeral som aj na hlavicu a zvrchu je vidno ze farba z carteidgu do hlavy ide aj ziospodu na cipoch hje to tiez vidno.Takze problem neviem kde je neviem ci sa to da nejak napravit alebo ju mam dat reklamovat.A ked som chcel dat automaticke nastaveni hlavy tak mi vysiel papier s 3 malymi ciernymi kockami a na displeji mi napisalo ze nastaveni sa nepodarilo.
PROSIM POMOZTE MI LEBO SI FAKT NEVIEM RADY PLS.VOPRED DAKUJEM
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Vyber cartrige,daj spat,skus odinstalovat a naspat nainstalovat ovladace...
Maros_666
Light Expert
Light Expert

dudo02 napísal:Vyber cartrige,daj spat,skus odinstalovat a naspat nainstalovat ovladace...
skusal som vybral som vsetky uz asi 10 krat a furt vycistil vsetko aj hlavicu a stale nic aj ovladace nanovo som daval.A ani neviem ze ked ju dam reklamovat ci mi to unzaju
dudo02
King
King

Pokial je v zaruke a nefunguje z dovodu ineho ako poskodenie zo strany zakaznika,tak nevidim dovod preco by reklamaciu nemali uznat...
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Mne robilo HP toto isté dal som naplnit farbou a nechcelo my to zobrat a ked som kupil cisto nove tak v pohode vsetko slapalo
dudo02
King
King

Aha-tak som nejako prehliadol,ze sa jedna o repasovane cartrige...Njn-myslim,ze"pes je zakopany"prave tu...
Maros_666
Light Expert
Light Expert

dudo02 napísal:Aha-tak som nejako prehliadol,ze sa jedna o repasovane cartrige...Njn-myslim,ze"pes je zakopany"prave tu...
jake repasovane???sak doplnat farba do cartridgov sa normalne moze tak co??.......a nevie niekto aqko by sa dalo zresetovat na tlacarni vsetky nastavenia???proste aby sa vsetko vymazalo
dudo02
King
King

mato951 napísal:Mne robilo HP toto isté dal som naplnit farbou a nechcelo my to zobrat a ked som kupil cisto nove tak v pohode vsetko slapalo
:!:
Napísať odpoveď