zyxel 335U problém

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zyxel 335U problém

Príspevok od používateľa dekarbon »

cawte.zakupil som si tento router a zriadil novu pripojku na net.Na môjho ISP sa pripájam prostredníctvom PPPoE.Môj ISP mi zriadil prípojku v dome končiacu ethernetovou zásuvkou s konektorom pre klasický LAN kábel s konektorom typu RJ-45.Keď natiahnem z tejto zásuvky kábel do počítača priamo a vo windowse nastavím PPPoE pripojenie a zadám meno a heslo od môjho ISP všetko ide tak ako má.problém však nastáva vtedy keď medzi koncovú zásuvku a počítač dám tento router.Klasicky zapojím kábel ktorý mi ide z tej koncovej ethernetovej zásuvky do WAN portu na routri a zo switchoveho segmentu potom dotiahnem LAN kábel do počítača.Vo webovom rozhraní routra nastavím PPPoE s menom aj heslom od môjho ISP povolím DHCP server mám zapnuté aj UPnP uložím nastavenia resetnem router a nič.internet po reštarte neejde.Keď som kontroloval znova nasatvenia tak som zistil že ten router si vobec nenatiahol IP adresy od ISP.Môj ISP sa nezmieňoval ani mi nedal IP adresy ktoré by mali byť fixné.Tak som teda v routri nastavil aby si ich našiel automaticky.nič nestalo sa.V statuse routra mam DHCP vypnutý a pritom je zapnutý,Ip adresy su neni načítané automaticky a vobec sa nevie pripojiť.neviem čo stým je.prosím poradte kde robím chybu

začínam mať pocit ze to bude filtrované cez MAC adresy
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Dekarbon v poslednom tvojom prspevku som ti vysvetloval naco kuva kupujes veci do ktorych sa nevyznas, pisal som ti vselijake lepsie modely za lepsiu cenu.. :roll: a stym MAC filtrom to nebude Juriciek nedava MAC filtrovanie to by bolo blbe nemyslis si ?..jednoducho chybu robis ty v nastaveniach (neexustuje ze v statuse ty ukazuje DHPC vypnute ked si to nastavil na automatic)...este mi napada updatnut firmware,ale ak chces mozem ty urobit tu ochotu ze ty to nastavim ja osobne (som z SC takze je to zalezitost na 10minut) :)
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

nene uz je to v pohode ten router ide bez problemov mal som to len blbo nastavene vyresetoval som to an factory defaults a nahodil tam znova meno a heslo a ide to a inak ten zyxel ja som snim spokojny je dobry
Napísať odpoveď