Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

qwerty-cock napísal: :) nie, mas pravdu naivitu nemozem pochopit, ....
Polozilo by ta to keby ta nechala, skoro kazdeho to polozi, :roll:
Nehovoril som o tom, či by ma to položilo, ale keď si to načal...
Samozrejme, že by ma to položilo, ale zdvihol by som hlavu hore s cennou skúsenosťou... a šiel ďalej.. Je to normálne aj o tom je život. Ale ten, čo ide do vzťahu, musí počítať aj s takouto variantou... niekedy však tušíš, že to dievča ti poslalo samo nebo... a máš pocit, že je to tá pravá...Aj keby nebola, tak by som neľutoval, ako som povedal, ani sekundu.. ani tie hádky, čo sme spolu mali, ani nič... A nie je to naivita, je to láska... o tom tu stále hovorím... :roll: ako som povedal, nemôžeš to pochopiť.. Chápe to každý človek, ktorý má svoju polovičku aspoň trochu rád... ale ty nie.. si citový chudák. A potrebuješ sa skrývať za niečo také, ako je ten trápny zoznam... aby si si mohol povedať, že to nie je ona... alebo tamtá nie je ona...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

fizz napísal:Qwerty, nerobilo. Ver mi :lol:
ne? pri tancovani, myslim spolocenske tance s presnymi krokmi (nie ze si rupnem liter a pol vodky a idem bavit hlavneho dancing kinga na najblizsej gadzo-party) sa ovela tazsie zosuladia kroky ked je partner vysoky a holka nizucka, pri chodeni ruka v ruke su ramena oboch ludi na inej urovni a bud jedna alebo druha strana sa musi namahat (to mam odskusane) snad ma chapete. Sex po stojacky sa vzhladom na to ze holka ma RAPIDNE nizsie panvu ako chlapec neda robit, IBA V PRIPADE ze chlapec ide mierne do poddrepu co moze byt pre chlapa ktory nema odskakane hodiny na svihadle trosicku problem. Ked ma niekto 2 metre a viac vysku a holka ma 160 cm a menej pri klasickej misionarskej polohe telo na telo sa jej nema ako pozerat do oci pretoze je nizsia o dobry polmeter (za predpokladu vysky viac ako dva desat) To som is ja nevymyslel to je fyzika. Ano samozrejme vsetko sa da zvladnut ked sa maju dvaja radi ale iste veci su proste a jednoducho NEPRAKTICKE a zbytocne komplikovanejsie. Mozem tu toho pisat do aleluja....

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 13:29 )
Začiatok Konca napísal:Nehovoril som o tom, či by ma to položilo, ale keď si to načal...
Samozrejme, že by ma to položilo, ale zdvihol by som hlavu hore s cennou skúsenosťou... a šiel ďalej.. Je to normálne aj o tom je život. Ale ten, čo ide do vzťahu, musí počítať aj s takouto variantou... niekedy však tušíš, že to dievča ti poslalo samo nebo... a máš pocit, že je to tá pravá...Aj keby nebola, tak by som neľutoval, ako som povedal, ani sekundu.. ani tie hádky, čo sme spolu mali, ani nič... A nie je to naivita, je to láska... o tom tu stále hovorím... :roll: ako som povedal, nemôžeš to pochopiť.. Chápe to každý človek, ktorý má svoju polovičku aspoň trochu rád... ale ty nie.. si citový chudák. A potrebuješ sa skrývať za niečo také, ako je ten trápny zoznam... aby si si mohol povedať, že to nie je ona... alebo tamtá nie je ona...
:roll: :roll: :roll: Skor by osm povedal ze rozmyslam casto ako stroj, sem tam error sem tam nejaka blba hlaska ale vp odstate ako stroj :D Co narobis aj taki ludia musia byt, :wink: Neboj ked dakedy pridem nato co je to LAAAASKA tak to tu dam vsetkym vediet, aky som zalubeny a bla bla bla. Dufam ze ma nejaky kamarat tresne lopatou po hlave aby som sa vratil spat do realu z tej blbej euforie .....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Qwerty napísal:ne? pri tancovani, myslim spolocenske tance s presnymi krokmi (nie ze si rupnem liter a pol vodky a idem bavit hlavneho dancing kinga na najblizsej gadzo-party) sa ovela tazsie zosuladia kroky ked je partner vysoky a holka nizucka, pri chodeni ruka v ruke su ramena oboch ludi na inej urovni a bud jedna alebo druha strana sa musi namahat (to mam odskusane) snad ma chapete. Sex po stojacky sa vzhladom na to ze holka ma RAPIDNE nizsie panvu ako chlapec neda robit, IBA V PRIPADE ze chlapec ide mierne do poddrepu co moze byt pre chlapa ktory nema odskakane hodiny na svihadle trosicku problem. Ked ma niekto 2 metre a viac vysku a holka ma 160 cm a menej pri klasickej misionarskej polohe telo na telo sa jej nema ako pozerat do oci pretoze je nizsia o dobry polmeter (za predpokladu vysky viac ako dva desat) To som is ja nevymyslel to je fyzika. Ano samozrejme vsetko sa da zvladnut ked sa maju dvaja radi ale iste veci su proste a jednoducho NEPRAKTICKE a zbytocne komplikovanejsie. Mozem tu toho pisat do aleluja....
Boze moj chlape :lol:
Skvely Dancer, Milovnik, Sexmashine ... co este?? Zabudol som na nieco?? :lol: Ty si trottel az to mozne nie je.
Tancovanie nerobilo problem, nerobil by problem ani spolocensky tanec ... Nic nerobilo problem. Viem o svojej vyske tak isto priatelka ... bez ziadneho problemu sa da pozerat do oci.
Inac sex po stojacky atd... Skusal si to vobec niekedy?? Podla toho co pises asi nie.
A k Nepraktickym a zbytocne zlozitym veciam. Cim dalej tym viac dokazujes ze si asi priatelku fakt nemal. To sa sustredis na taketo blbosti ked tu zenu milujes?? Tebe hrabe??

A omyl. To nie je fyzika. To ty trepes chu**** od nudy.
Ked budes mat v zivote priatelku pochopis.

//mi-chau Scooooooooooores :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cize nepochopi.
qwerty-xyz

Shark NX napísal:Boze moj chlape :lol:
Skvely Dancer, Milovnik, Sexmashine ... co este?? Zabudol som na nieco?? :lol: Ty si trottel az to mozne nie je.
Tancovanie nerobilo problem, nerobil by problem ani spolocensky tanec ... Nic nerobilo problem. Viem o svojej vyske tak isto priatelka ... bez ziadneho problemu sa da pozerat do oci.
Inac sex po stojacky atd... Skusal si to vobec niekedy?? Podla toho co pises asi nie.
A k Nepraktickym a zbytocne zlozitym veciam. Cim dalej tym viac dokazujes ze si asi priatelku fakt nemal. To sa sustredis na taketo blbosti ked tu zenu milujes?? Tebe hrabe??

A omyl. To nie je fyzika. To ty trepes chu**** od nudy.
Ked budes mat v zivote priatelku pochopis.

//mi-chau Scooooooooooores :D
ked mas viac ako dva metre tvoja holka 160 cm, pri spolocenskom tanci sa VYSTRI daj ruky v pravom uhle od tvojho pasa a pochybujem ze tvoje dievca ti ich zvladne chytit bez toho aby to nevyzeralo smiesne, OBAJA sa musite blbo prisposobovat, PROSTE TO NEIDE, keby som si spravil take figuriny tka by som ti to nafotil na figurinach ze sa to neda, inak ked das ruky k pasu mas dlane az pod kolenami? Ze ked ta holka drzi za ruku tak je to v pohode, a sex postojacky? ten som este nemal ale predtym nez zacnes na mna kydat sa nad tym jednoducho zamysli to sa totiz tiez neda bez danej vysky alebo sposobu ktory osm napisal .... KED SA TO DA, ked si ty taka sex masina s holkou ala mala vrtka-dobre vari tak mi to napis nie ?

edit// beriem, s tym tancom sa to da uhrat, prave som to skusal, plus som zabudol na opatky ktore maju vysku poniektore aj 12 cm cize sa to vykryje a este par drobnosti ktore tomu napomahaju :wink: ale ostatne mi pekne krasne rozpises ....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ako pise fizz. Proste to ide ... Vyskusas ... uvidis. Nebudem ti tu rozpisovat intimnosti.
mi-chau
Darca
Darca

qwerty chce navod na sex? Kde je dno ubohosti?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm v skutku zaujimava debata :D qwerty tych pravidiel je trosku vela a niektore uplne zbytocne a to ze rozmyslas ako stroj je tiez hlupe takto daleko nezajdes

co sa tyka tvojej vysky ano mas problem ako obycanjny priemerny ludia ale zase kto chce tak ten ma :)

Neodcudzujem ta ale niektore veci su pritahnute za vlasy :)...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Kamarat ma frajerku o 40cm nizsiu od neho a sex postojacky im/jemu nerobi problem.
qwerty-xyz

fizz napísal:Pochybujem, ze hocikto sa tebou bude az tak zaoberat.
:roll: no by si sa divila kolko ludi a akymi vecami vseliakymi sa zaobera, ....

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:28 )
Risko napísal:Kamarat ma frajerku o 40cm nizsiu od neho a sex postojacky im/jemu nerobi problem.
:D si ich videl?

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:29 )
lollo napísal:hmm v skutku zaujimava debata :D qwerty tych pravidiel je trosku vela a niektore uplne zbytocne a to ze rozmyslas ako stroj je tiez hlupe takto daleko nezajdes

co sa tyka tvojej vysky ano mas problem ako obycanjny priemerny ludia ale zase kto chce tak ten ma :)

Neodcudzujem ta ale niektore veci su pritahnute za vlasy :)...
:wink: ved predca nemozem pisat uplne normalne, to by som mal kladnu karmu potom a ludia by ma zacali mat radi. . . .

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 21:30 )
mi-chau napísal:qwerty chce navod na sex? Kde je dno ubohosti?
:lol: jo jo presne to chcem, sa spravim na tych textoch, cim dlhsi text tym lepsie . . .
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ráta sa aj rozdiel 35cm? :roll:
proste si myslíš že si všade bol,všetko si videl,všetko si zažil a s každým si kamarát..tie tvoje nezmysli sa nedajú čítať...máš úplne odlišný pohlad na svet..zamysli sa nad tým..a nehladaj chybu v spoločnosti ale v sebe...
qwerty-xyz

Opak napísal:ráta sa aj rozdiel 35cm? :roll:
proste si myslíš že si všade bol,všetko si videl,všetko si zažil a s každým si kamarát..tie tvoje nezmysli sa nedajú čítať...máš úplne odlišný pohlad na svet..zamysli sa nad tým..a nehladaj chybu v spoločnosti ale v sebe...
:wink: chyba je v spolocnosti nie vo mne, ci si myslis ze za obciansku vojnu v barme mozem ja ?
vsade som nebol, vsetko som nevidel, zazil som vela veci, kamarat s kazdym nesom ani nechcem byt. nezmyslY su s tvrdym Y, a centimetrove rozdiely sa kompenzovat daju vseliako . . .
:roll: preco sa tema zvrtne furt kdesi ku mne ? nemam zalozit nahodou temu sam o sebe? tam sa snad vyblaznite ....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::roll: preco sa tema zvrtne furt kdesi ku mne ? nemam zalozit nahodou temu sam o sebe? tam sa snad vyblaznite ....
Toto je snad vtip. Ty vzdy vbehnes do temy jak Pán co vše vojel, vše píchal, vše zkousel, vše videl ;) Potom sa cuduj ze na teba vsetci reaguju.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty-xyz napísal: :roll: preco sa tema zvrtne furt kdesi ku mne ? nemam zalozit nahodou temu sam o sebe? tam sa snad vyblaznite ....
predovsetkym uz radsej ser na zakladanie tem a postovanie a chod sa niekam vyblaznit ty :-) ... to by bolo velice vhodne si myslim :-) ...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

qwerty-xyz napísal::lol: jo jo presne to chcem, sa spravim na tych textoch, cim dlhsi text tym lepsie . . .
nie pocul som a urcite to nieje clovek ktory by klamal.A ked si nevidel sukat velkeho a malu tak si daj na brazers teensky a uvidis tam take divy ze budes onanovat cely den svoj den.(Samozrejme po zakladnej skole ktora ti konci 13:30)
mi-chau
Darca
Darca

qwerty si isto mysli, ze deti sa robia bozkavanim, preto ten nazor na rozdiely vo vyske..
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

OMG, co si mechom udrety nekompletny???
Ked je rozdiel 40cm, nemozes mat sex odzadu, to su co za peetchoviny?
Este aj tie tvoje zdovodnenia su same peetchoviny, ale ty to tak nevidis, lebo si pravdepodobne spadol na gebulu a zda sa, ze viacnasobne.
Vyberat si dievca striktne podla vysky???? absurdne.

Kamarat ma frajerku asi viac ako o 40cm nizsiu, ona ma odhadom 50kg, on asi 120, ale myslim, ze problem nemaju, co som ich spolu videl.

Sa uvedom ake debiliny su tie tvoje body. S tymi bodmi sa nejak pretekas s druhymi, ze ty ich vies viac spisat?

Semtam sice mas pravdu, ale inak sa brutalne podkopavas.
Napísať odpoveď