Odisiel mi zdroj? [Otazka]

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

No dnes ma cakalo "mile" prekvapenie... pisal som do predajne co je s doskou.... A dosla mi odpoved ze doska uz je zo servisu doma a ze cena ako pre mna je krasnych 20eur... :roll:

A to som si musel este aj ja zistovat ze ci ju uz opravili alebo nie... reklamacia trvala vyse mesiaca... Je to v prdeli toto...

dodo
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sorrry kamo,ale v prdeli si Ty...Kto sa necha oje***,tak toho oje*** :wink:
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

dudo02 napísal:Sorrry kamo,ale v prdeli si Ty...Kto sa necha oje***,tak toho oje*** :wink:
moja reč! 8)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Najvacsia sranda je ze doska po namontovani vobec nefunguje a stale piska...:D

dodo
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Skus iny zdroj alebo mozno mas cudlik v riti
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dodo_mt napísal:No dnes ma cakalo "mile" prekvapenie... pisal som do predajne co je s doskou.... A dosla mi odpoved ze doska uz je zo servisu doma a ze cena ako pre mna je krasnych 20eur... :roll:

A to som si musel este aj ja zistovat ze ci ju uz opravili alebo nie... reklamacia trvala vyse mesiaca... Je to v prdeli toto...

dodo
Ked si nechas skakat po hlave a vyje*** zo sebou, tak ti treba. Este ti sem aj piseme ze ti nema pravo nic uctovat a ty im aj tak zaplatis. Komu niet rady tomu niet pomoci.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

dodo_mt napísal:Najvacsia sranda je ze doska po namontovani vobec nefunguje a stale piska...:D

dodo
Aky mas zdroj?Pokial nejaky Eurocase,tak je dovod preco PC nefunguje a vlastne preco odisla aj samotna doska jasny...
Piskanie velmi neries-zdroje piskaju nakolko su tam kondenzatory a cievky.Urcite ti to piskalo aj predtym,len si si to nevsimol.To samozrejme neznamena,ze je zdroj v poriadku...
To,ze sa zdroj rozbehne po prepojeni PWR a GND(cierny a zeleny),neznamena,ze je v poriadku.Ono totiz tento spoj zrealizuje doska po otestovani jednotlivych napeti a ich parametrov...Takze to skus s inym zdrojom,ktoru je funkcny na 100%.Svoj zdroj zatial na inej doske neskusaj-teda pokial nechces cvakat dalsiu reklamaciu...

//reno-nejako som to prehliadol...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

dudo02 napísal:Aky mas zdroj?Pokial nejaky Eurocase,tak je dovod preco PC nefunguje a vlastne preco odisla aj samotna doska jasny...
o 8 prispevkov vyssie je to napisane
Napísať odpoveď