Po grafickej stránke pekné.. avšak keď človek v dnešnej dobe vidí takúto stránku, očakáva od nej aj trochu interaktivity. Skús sa pohrať s flashom, alebo urob aspoň zmenu farby tlačítka menu, keď cez neho prejdeš myšou.
Inak len taká otázka do pléna.. ako to je s copyrightom na myš (či čo to je) z doby ľadovej? A tiež to pierko z Adobe. Radšej by som tam hodil niečo z vlastnej tvorby, pretože vďaka týmto dvom obrázkom si o Tebe pomyslím, že si plagiátor..
//A ešte doplním.. biele pruhy po krajoch pri širšom rozlíšení (už aj pri 1280).. miesto bielej daj farbu pozadia hlavnej stránky.. nebude to až tak rušiť.
Tak väčšinou sú to grafické návrhy stránok alebo loga..
Tak ako som písal študujem a popri štúdiu sa venujem grafike
Tak ja by som ti odporučil trošku viac sa sústrediť aj na texty A tiež súhlasím s pridaním tej interaktivity, som myslel že je to celé len jeden obrázok
Podla mna pekne ale mohol by si aspon do menu pridat "dynamiku". Prebehnutim myskou po ikone menu napr. Moje prace by sa mohla aspon zmenit farba abo nieco take...
audiotrack napísal:Tak ja by som ti odporučil trošku viac sa sústrediť aj na texty A tiež súhlasím s pridaním tej interaktivity, som myslel že je to celé len jeden obrázok
dobry postreh dik skusim daco vymysliet najprv skusim spravit tie tlacitka
Viacmenej súhlasím s tým, čo bolo vyššie napísané, po grafickej stránke pekné, ale zvyšok (obsah, fukncie) dosť suché.. A ešte jedna chybička krásy, na úvodnej stránke Enter to Page, má byť nez toho TO správne po anglicky..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... fuj... neznasam stranky ktore su riesene takymto sposobom..... po grafickej stranke je to pecka ale ta interaktivita no fuj... ak chces ozvi sa mi a ja ti aspon ten header s menu prerobim do flashu lebo hento je otrasnee.....
BTW: ohladom tej tvojej uvitacej stranky... enter TO page... tak pocul si niekedy o image map? myslim ze by to tam bodlo...