POLSKO - TRHY
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
POLSKO - TRHY
Zdravim vas vedeli ybs te povedat kedy su otvorene v Polsku trhy , staci mi tie najfrekventovanejsie
Nowy Targ, Jablonka, Zakopane a dalsie
Nowy Targ, Jablonka, Zakopane a dalsie
-
Eritrea
Star
Nowy Targ Stvrtok a Sobota.... my sme chodili vzdy v Soboty, ale bolo tam aj viac ludi ...teda stv bude menej frekventovany...
ale pomaly tento trh straca na kvalite..jasne niektore veci sa tam daju kupit lacno a s velkym vyberom, ako obleky, kostymi, nabytok ..a pod..nezabudnem na krowky, tycinky a ine sladkostii.
) ..ale ostatok oblecenie, uz maju ako u nas..
ale pomaly tento trh straca na kvalite..jasne niektore veci sa tam daju kupit lacno a s velkym vyberom, ako obleky, kostymi, nabytok ..a pod..nezabudnem na krowky, tycinky a ine sladkostii.
-
kikusenka225
Novice
Nowy Targ je otvoreny vylucne stvrtok a v sobotu. A plati pravidlo cim skor prides tym lepsie
Nie je tam este tolko ludi a zrana je aj vyber bohatsi.
kikusenka225: ak chces ist na nakup tak by som ti odporucil sa spojit s nejakou partiou a objednat si mikrobus, alebo vziat iniciativu do vlastnych ruk a zorganizovat takyto zajazd, daju sa na tom zarobit nejake tie Ecka
Alebo ak chces ist sama a nemas auto tak jedine do Blavy a odtial do Krakowa vlakom a odtial ti potom nieco urcite pojde
kikusenka225: ak chces ist na nakup tak by som ti odporucil sa spojit s nejakou partiou a objednat si mikrobus, alebo vziat iniciativu do vlastnych ruk a zorganizovat takyto zajazd, daju sa na tom zarobit nejake tie Ecka
Alebo ak chces ist sama a nemas auto tak jedine do Blavy a odtial do Krakowa vlakom a odtial ti potom nieco urcite pojde
-
kikusenka225
Novice
-
pryja
Darca
Zeby cestovna kancelaria?kikusenka225 napísal:Ahojte!![]()
Som z Trnavy a chcela by som íst do Nového Targu na nákupy. Nemám sa tam ako dopravit, tak by som chcela íst autobusom. neviete mi poradit, kto robí takéto zájazdy na zameraním na nákupy? Potrebovala by som to teraz niekedy, bud tento víkend alebo nabudúci...
//sorry, ale ten nick je strasny