Európska liga+kvalifikácia ( VOLEJBAL - MUŽI )

O športe...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Európska liga+kvalifikácia ( VOLEJBAL - MUŽI )

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Sledujete niekto zápasy Slovenskej volejbalovej reprezentácie?... Naši sa pokúsia obhájiť prvenstvo medzi volejbalovou špičkou európy... Zatiaľ neprehrali ani zápas... tak im držte palce...

http://www.svf.sk/

ako to vidíte?... sledujete?... :) čo hovoríte na voľbu talianskeho trénera Zaniniho už z momentálne dlhodobejšieho hľadiska?... :)

zatiaľ výsledky (inak sú dostupné aj na svf.sk)

SLOVENSKO - Bieloruko 3:2 (18, 27, -22, -19, 11)

SLOVENSKO - Chorvátsko 3:1 (-22, 14, 21, 20)

SLOVENSKO - Nemecko 3:2 (23, -21, -19, 22, 12)

SLOVENSKO - Portugalsko 3:0 (16, 20, 23)

zatiaľ sa chalani držia na pomerne vysokej úrovni, tak uvidíme, čo nám ukážu aj ďalej... zaujímavý bude najmä zápas s Poľskom... v domácej hale, kde majú kapacitu 12 000 ľudí... tak držme palce :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Európska liga je len s Portugalskom ak sa nemýlim, predošlé zápasy boli kvalifikáciou na MS (2 fáza).. Volejbal pravidelne sledujem, nakoľko ho aj hrám, hráme pekne, tréner skvelý.. naj šport! S PL bude pekný zápas, hrajú dobrý volejbal.. teším sa, keď príde medzištátny zápas do Humenného, určite pôjdem pozrieť, na Chemes MEL som chodil..
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Volejbal na Slovensku by mal byť príkladom pre hokej v tom, čo dokáže zahraničný tréner :!: , ale k téme, sledoval som zápas s Portugalskom a treba povedať, že od Portugalcov, ktorí vyhrali svoju kvalifikačnú skupinu som očakával omnoho viac, taktiež je pravda, že nám chýbali nejakí hráči pre zranenia (vdaka tomu bol povolaný aj Milan Hriňák z Humenného). Osobne sa mi páčil podľa mna najlepší hráč Nemec, čo útok to bol väčšinou bod :). Myslím si, že pôjdu v tomto ročníku EL daleko, avšak bude dosť ťažké obhajiť prvenstvo, ale rozhodne chalani pod taktovkou Zaniniho na to majú :wink: .
Innocence
VIP
VIP

Na prvenstvo to nevidím, treba priznať, že minulý rok sme mali aj veľké kusisko šťastia, nachádzajú sa tam kvalitnejšie manšafty.. Nominácia Miňa Hriňáka ma potešila, ešte keby sa do repre vrátili Jakubov čo Ondrúšek, no super.. inak rýchlo musím splašiť lístky na zápasy v Humennom s BLR a AUT koncom júna, bude to dobrá "podívaná".. som fakt zvedavý.
Začiatok Konca
Professional
Professional

V Humennom to bude dobrý kotol... :) škoda, že je to trochu ďalej... :) išiel by som sa pozrieť... :wink:

//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2009, 22:01 )
http://www.svf.sk/Default.aspx?CatID=668&NewsID=4105 Čo si o tom myslíte?.. myslíte, že je to dobrá alternatíva?.. toho hráča veľmi nepoznám, nakoľko českú scénu veľmi nepozorujem... za Masného sa však asi náhrada bude hľadať ťažko... :?
Innocence
VIP
VIP

Presne ako vravíš, Masného ťažko nahradiť, lebo to je svetový nahrávač - nečítateľný, presný, vie vytiahnuť loptu zo sita a pekne nahrať či už na rýchlik alebo klasicky na zadného hráča.. Sládečka či ako sa to volá nepoznám, nechám sa prekvapiť ako sa chlapcovi zadarí..
Začiatok Konca
Professional
Professional

http://www.svf.sk/Default.aspx?CatID=668&NewsID=4109

Bude to ťažké... ale Zanini je veľmi kvalitný tréner, tak hádam vie, čo spravil... :?

BTW, kde hrávaš?...aký post?
Innocence
VIP
VIP

Tak Zanini je kvalitný, ale Portugalci nie sú až takým kvalitným manšaftom a myslím, že aj bez Masného by sme nad nimi mohli zvíťaziť v prípade dobrej práce na príjme, smeči a bloku.. Inak volejbal nehrávam nejak profesionálne, hrávam za školu a od budúceho roka možno mestskú ligu, najlepšie sa mi hrá na poste blokára, univerzála.. Ale keď treba, zaskočím aj na smeči..

//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 9:31 )
Tak som včera bol v Humennom na volejbale, škoda, že naši vyhrali tak suverénne, zápas trval len niečo cez hodinu a pol, čakal som viac no.. ale s výsledkom spokojnosť, naši hrali aj bez Masného (ktorý mi mimochodom núkal vstupenku pri vchode - aj keď svoju som mal, mohol som s ním ja trúba aj kecnúť, len to bol taký šok heh) a podali dobrý výkon.. V Humennom už tradične dobrá atmosféra, pekné dievčatá.. ako vravím, jedinou chybou bolo, že ten zápas bol taký rýchly.. dnes zápas vynechávam, o týždeň, 3. júla som v HE zase..

:)
Napísať odpoveď