Kto vie, co je to za cislo : +393193260020

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ducinka
Novice
Novice

Kto vie, co je to za cislo : +393193260020

Príspevok od používateľa Ducinka »

Zdravím, pozná niekto z vás toto číslo? +393193260020
Dnes ráno mi niekto volal z tohoto čísla, a keďže som bola dosť zaspatá ( cca- o pol 7.), tak som nedvihla, a zdalo sa mi nejaké podozrivé. Keď som po prebudení skúšala prezvoniť na toto číslo, ozvala sa nejaká ženská- a na konci povedala- že "grácia".....a druhýkrát keď som prezvonila, lebo som chcela lepšie počuť jazyk, keďže som sa prvýkrát nesústredila, tak normálne odzvonilo, ale súčasne mi stiahlo 2 sekundy- a nejaké centíky....
Ale zdá sa mi to podozrivé.....Skúšala som aj vygooglovať, a sú na nete nejaké dotazy o tomto čísle, takže som sa dozvedel,ňa, že nie som jediná, komu toto číslo volalo. Veľa ľudí - z rôznych častí sveta, vrátane mňa, zaujíma prečo a kto od toho čísla volá.

VYPÁTRAME HO????
+393193260020
Tripmaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Nieco v taliansku
http://en.wikipedia.org/wiki/%2B39

Inac mne zvykne prezvanat nejake vietnamske cislo. Vacsinou v neskorych hodinach, ale stalo sa mi, ze mi volali aj pocas skoly. Zatial som nemal odvahu to zdvihnut :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Dobra rada, ked ti vola nejake nezname cislo, o ktorom si myslis ze neni zo SR (ale je to v podstate jedno, ci je), tak nikdy nevolaj naspat!!!, radsej nebud zvedava a pockaj kym zavola ten dotycny z druhej strany.. ale nikdy nie ty, lebo na konci mesiaca( teda ak mas pausal) ti moze dojst mastny sek :D .ver mi , uz som to zazil a moje prachy z celoletnej brigady boli m(y/i)hom sekundy fuc...
Ducinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ducinka »

Našťastie nemám paušál. Ale pre istotu keď som si hľadala nejaké info o tomto čísle na nete, varovala som aj rodinu, aby nereagovali....
Skutočne ma ale zaujíma presne toto číslo, keďže verím, že to nebola náhoda, lebo podobné skúsenosti majú aj ľudia z iných krajín- presne s týmto číslom!!!!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Z netu:
They called us too in Norway.
Picked up, but there was no one there. After two seconds the call was terminated
Somebody trying to make me call back so they can charge me?
I´m in Portugal...and same as all of you...i received that call to.
Maybe they want us to call back...but i will not do that!!!
I agree with "Probably one of those scams.. They make you call back and charge you for that."
Očividne je to niekto, koho identitu nikdy nezistíš a ide im o hrabanie peňazí zo spätného hovoru..
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ja len nechapem, preco to ludia nezdvihaju ? mne ked vola nezname cislo tak to s radostou zdvihnem a vacsinou sa pobavim na jazyku ktory na mna pustia :)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

odporucam vypnut a zapnut mobil ak sa taketo nieco stane. moderna technologia tychtu huncutov nema obdoby. hovor moze trvat dlhsie aj potom ci vy ste to uz zlozili. ak sa jedna o audiotextove cislo tak si niekto na vas zaraba. a vam potom moze prist $$$ ucet.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pred pár minútami mi niekto volal z čísla +393193269003 ..po prijatí telefónu bolo pípanie akoby zlé číslo..

:)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mrk napísal:ja len nechapem, preco to ludia nezdvihaju ? mne ked vola nezname cislo tak to s radostou zdvihnem a vacsinou sa pobavim na jazyku ktory na mna pustia :)
Tak tak, nechapem ludi co nedvihaju nezname alebo utajene cisla, co je to za debilitu?

K teme: evidentne je to dalsi podvod kedy zavolas spat a na konci mesiaca sa nedoplatis.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Mne dneska volalo +9990453 nevie niekto čo/z kade by to mohlo byť ?
Hneď po zdvihnutí zrušili :roll:
qwerty-xyz

Re: Kto vie, co je to za cislo : +393193260020

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Ducinka napísal:Zdravím, pozná niekto z vás toto číslo? +393193260020
Dnes ráno mi niekto volal z tohoto čísla, a keďže som bola dosť zaspatá ( cca- o pol 7.), tak som nedvihla, a zdalo sa mi nejaké podozrivé. Keď som po prebudení skúšala prezvoniť na toto číslo, ozvala sa nejaká ženská- a na konci povedala- že "grácia".....a druhýkrát keď som prezvonila, lebo som chcela lepšie počuť jazyk, keďže som sa prvýkrát nesústredila, tak normálne odzvonilo, ale súčasne mi stiahlo 2 sekundy- a nejaké centíky....
Ale zdá sa mi to podozrivé.....Skúšala som aj vygooglovať, a sú na nete nejaké dotazy o tomto čísle, takže som sa dozvedel,ňa, že nie som jediná, komu toto číslo volalo. Veľa ľudí - z rôznych častí sveta, vrátane mňa, zaujíma prečo a kto od toho čísla volá.

VYPÁTRAME HO????
+393193260020
:lol: mne volalo pred par dnami ine tiez take podobne, ale urcite nie toto iste, keby osm ho mal este medzi zmeskanymi tak ho sem napisem. Nezdvihol som pretoze som spal a na zahranicne cisla zasadne nevolam ani na take ktore neviem odkial su. Serte nato ludia to su oeby telefonaty.
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Pridám aj ja jedno: 0268281986
Nevolajú mi až tak často, pár krát do mesiaca, ale vždy ten istý scenár - zdvihnem, na druhej strane ticho a nejaký šumot a o chvíľu položí :evil: Evidentne nie som jediný - http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/0268281986
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jozi3 napísal:Pridám aj ja jedno: 0268281986
Nevolajú mi až tak často, pár krát do mesiaca, ale vždy ten istý scenár - zdvihnem, na druhej strane ticho a nejaký šumot a o chvíľu položí :evil: Evidentne nie som jediný - http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/0268281986
:lol: tak presne toto bolo to mojeeeeeeee, :lol: :lol: :lol:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

nevie niekto nieco o tel. cisle 0245994944? dost casto mi vola, vacsinou v noci a ked zdvihnem, tak tam len nieco pipa...
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

tak a je tu dalsie take cislo +39193260049
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mne vcera volalo tiez nejake nezname cislo :shock: a som dvihol a tam bol poslicek ze uz ma caka s pizzou pri vchode :D
JuNYoR
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JuNYoR »

0268281986 ja mne volalo ale zrusil som
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

ja len reakciu k tomu ze niektori radite nezdvihat nezname alebo utajene cisla.....
-utajene cisla este stale pouziva dost ludi a hlavne som sa stretol s tym ze firmy zamestnavajuce viac ludi s viac linkami maju utajene cisla
-samozrejme ze ked vola dake faaakt divne cislo tak asi je lepsie nezdvihat..
-ale patrim k ludom ktorim volaju nie len stale ty isti ludia...takze nezdvihnutie by mohlo znamenat ze pridem o robotu
-zaroven musim povedat ze clovek uz ako tak ma v oku tie predvolby...ze ci je to slovensko, cechy...alebo tak
no nie :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

millo napísal:ja len reakciu k tomu ze niektori radite nezdvihat nezname alebo utajene cisla.....
-utajene cisla este stale pouziva dost ludi a hlavne som sa stretol s tym ze firmy zamestnavajuce viac ludi s viac linkami maju utajene cisla
S tymto suhlasim..Pracujem vo firme, kde nam taktiez volaju z utajenych cisel sem tam a veru su to vacsinou dolezitejsie osoby.
Preto aj ked mi vola hocijake cislo, tak zodvihnem..Kedze som cisla nikam po nete nerozdaval a dal len spravnym ludom, tak neocakavam, ze mi bude daky "spammer" volat. A ked uz, tak vari ma zabije jedno zdvihnutie? Vsak mi to ucho neodhryzne, ako vacsine mladych, ktory sa boja niekam zavolat :)
Napísať odpoveď