Kto vie, co je to za cislo : +393193260020
Kto vie, co je to za cislo : +393193260020
Zdravím, pozná niekto z vás toto číslo? +393193260020
Dnes ráno mi niekto volal z tohoto čísla, a keďže som bola dosť zaspatá ( cca- o pol 7.), tak som nedvihla, a zdalo sa mi nejaké podozrivé. Keď som po prebudení skúšala prezvoniť na toto číslo, ozvala sa nejaká ženská- a na konci povedala- že "grácia".....a druhýkrát keď som prezvonila, lebo som chcela lepšie počuť jazyk, keďže som sa prvýkrát nesústredila, tak normálne odzvonilo, ale súčasne mi stiahlo 2 sekundy- a nejaké centíky....
Ale zdá sa mi to podozrivé.....Skúšala som aj vygooglovať, a sú na nete nejaké dotazy o tomto čísle, takže som sa dozvedel,ňa, že nie som jediná, komu toto číslo volalo. Veľa ľudí - z rôznych častí sveta, vrátane mňa, zaujíma prečo a kto od toho čísla volá.
VYPÁTRAME HO????
+393193260020
Dnes ráno mi niekto volal z tohoto čísla, a keďže som bola dosť zaspatá ( cca- o pol 7.), tak som nedvihla, a zdalo sa mi nejaké podozrivé. Keď som po prebudení skúšala prezvoniť na toto číslo, ozvala sa nejaká ženská- a na konci povedala- že "grácia".....a druhýkrát keď som prezvonila, lebo som chcela lepšie počuť jazyk, keďže som sa prvýkrát nesústredila, tak normálne odzvonilo, ale súčasne mi stiahlo 2 sekundy- a nejaké centíky....
Ale zdá sa mi to podozrivé.....Skúšala som aj vygooglovať, a sú na nete nejaké dotazy o tomto čísle, takže som sa dozvedel,ňa, že nie som jediná, komu toto číslo volalo. Veľa ľudí - z rôznych častí sveta, vrátane mňa, zaujíma prečo a kto od toho čísla volá.
VYPÁTRAME HO????
+393193260020
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nieco v taliansku
http://en.wikipedia.org/wiki/%2B39
Inac mne zvykne prezvanat nejake vietnamske cislo. Vacsinou v neskorych hodinach, ale stalo sa mi, ze mi volali aj pocas skoly. Zatial som nemal odvahu to zdvihnut
http://en.wikipedia.org/wiki/%2B39
Inac mne zvykne prezvanat nejake vietnamske cislo. Vacsinou v neskorych hodinach, ale stalo sa mi, ze mi volali aj pocas skoly. Zatial som nemal odvahu to zdvihnut
-
PAuLi3
Darca
Dobra rada, ked ti vola nejake nezname cislo, o ktorom si myslis ze neni zo SR (ale je to v podstate jedno, ci je), tak nikdy nevolaj naspat!!!, radsej nebud zvedava a pockaj kym zavola ten dotycny z druhej strany.. ale nikdy nie ty, lebo na konci mesiaca( teda ak mas pausal) ti moze dojst mastny sek
.ver mi , uz som to zazil a moje prachy z celoletnej brigady boli m(y/i)hom sekundy fuc...
Z netu:
They called us too in Norway.
Picked up, but there was no one there. After two seconds the call was terminated
Somebody trying to make me call back so they can charge me?
Očividne je to niekto, koho identitu nikdy nezistíš a ide im o hrabanie peňazí zo spätného hovoru..I´m in Portugal...and same as all of you...i received that call to.
Maybe they want us to call back...but i will not do that!!!
I agree with "Probably one of those scams.. They make you call back and charge you for that."
Tak tak, nechapem ludi co nedvihaju nezname alebo utajene cisla, co je to za debilitu?Mrk napísal:ja len nechapem, preco to ludia nezdvihaju ? mne ked vola nezname cislo tak to s radostou zdvihnem a vacsinou sa pobavim na jazyku ktory na mna pustia
K teme: evidentne je to dalsi podvod kedy zavolas spat a na konci mesiaca sa nedoplatis.
-
qwerty-xyz
Re: Kto vie, co je to za cislo : +393193260020
Ducinka napísal:Zdravím, pozná niekto z vás toto číslo? +393193260020
VYPÁTRAME HO????
+393193260020
Pridám aj ja jedno: 0268281986
Nevolajú mi až tak často, pár krát do mesiaca, ale vždy ten istý scenár - zdvihnem, na druhej strane ticho a nejaký šumot a o chvíľu položí
Evidentne nie som jediný - http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/0268281986
Nevolajú mi až tak často, pár krát do mesiaca, ale vždy ten istý scenár - zdvihnem, na druhej strane ticho a nejaký šumot a o chvíľu položí
-
qwerty-xyz
jozi3 napísal:Pridám aj ja jedno: 0268281986
Nevolajú mi až tak často, pár krát do mesiaca, ale vždy ten istý scenár - zdvihnem, na druhej strane ticho a nejaký šumot a o chvíľu položíEvidentne nie som jediný - http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/0268281986
ja len reakciu k tomu ze niektori radite nezdvihat nezname alebo utajene cisla.....
-utajene cisla este stale pouziva dost ludi a hlavne som sa stretol s tym ze firmy zamestnavajuce viac ludi s viac linkami maju utajene cisla
-samozrejme ze ked vola dake faaakt divne cislo tak asi je lepsie nezdvihat..
-ale patrim k ludom ktorim volaju nie len stale ty isti ludia...takze nezdvihnutie by mohlo znamenat ze pridem o robotu
-zaroven musim povedat ze clovek uz ako tak ma v oku tie predvolby...ze ci je to slovensko, cechy...alebo tak
no nie
-utajene cisla este stale pouziva dost ludi a hlavne som sa stretol s tym ze firmy zamestnavajuce viac ludi s viac linkami maju utajene cisla
-samozrejme ze ked vola dake faaakt divne cislo tak asi je lepsie nezdvihat..
-ale patrim k ludom ktorim volaju nie len stale ty isti ludia...takze nezdvihnutie by mohlo znamenat ze pridem o robotu
-zaroven musim povedat ze clovek uz ako tak ma v oku tie predvolby...ze ci je to slovensko, cechy...alebo tak
no nie
-
Soviet
Darca
S tymto suhlasim..Pracujem vo firme, kde nam taktiez volaju z utajenych cisel sem tam a veru su to vacsinou dolezitejsie osoby.millo napísal:ja len reakciu k tomu ze niektori radite nezdvihat nezname alebo utajene cisla.....
Preto aj ked mi vola hocijake cislo, tak zodvihnem..Kedze som cisla nikam po nete nerozdaval a dal len spravnym ludom, tak neocakavam, ze mi bude daky "spammer" volat. A ked uz, tak vari ma zabije jedno zdvihnutie? Vsak mi to ucho neodhryzne, ako vacsine mladych, ktory sa boja niekam zavolat