Adapter na notebook vs. iskrenie zasuvky
Adapter na notebook vs. iskrenie zasuvky
Ahoj mam taky problem, ze ked chcem zapojit adapter (originalny z Acer TM4102wlmi) do siete tak asi pri osmich z desiatich pripadom zaiskri zasuvka (ktorakolvek) a dost, a dnes dokonca tak iskrila ze to bolo hadam kusok od vyhorenia a vyhodila hlavny istic. Uz sa bojim zapinat aj notebook. Odvtedy som ho ani nezapol. nevie niekto poradit co je s tym?
//edit mefisto, robi to od zaciatku, reklamovat sa uz neda ...
//edit mefisto, robi to od zaciatku, reklamovat sa uz neda ...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
draco Notebookove zdroje maju sine filtracne obvody. Co znamena ze pri zapajani do zasuvky mozu lietat vysoke prudy.
To je prave ta uvodna iskra.
Robi to skoro kazdy adapter ale neviem za akych okolnosti (Nezaiskri vzdy).
Pokial ti nevyhodil istic par krat za sebou tak by som to nebral ako velky problem.
Primarna rada je: Najprv zapajaj Adapter do siete az potom napoj Konektor do Notebooku.
To je prave ta uvodna iskra.
Robi to skoro kazdy adapter ale neviem za akych okolnosti (Nezaiskri vzdy).
Pokial ti nevyhodil istic par krat za sebou tak by som to nebral ako velky problem.
Primarna rada je: Najprv zapajaj Adapter do siete az potom napoj Konektor do Notebooku.
toto samozrejme dodrziavam vzdyShark NX napísal:Primarna rada je: Najprv zapajaj Adapter do siete az potom napoj Konektor do Notebooku.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to v pohode. Za zivot som vystriedal velke cislo Notebookov a vsetky (Az na posledny) mi to robili.
Teraz na posledny Notebook som si kupil univerzalnu Nabijacku od FSP ... Presnejsie Fortron 90W FSP-NB PLUS Universal.
Tento adapter ma nieco v style oneskorovacieho obvodu ... Po zapojeni do siete sa zapne az po 1s. Co uplne eliminuje vsetky tie strely a iskry.
Teraz na posledny Notebook som si kupil univerzalnu Nabijacku od FSP ... Presnejsie Fortron 90W FSP-NB PLUS Universal.
Tento adapter ma nieco v style oneskorovacieho obvodu ... Po zapojeni do siete sa zapne az po 1s. Co uplne eliminuje vsetky tie strely a iskry.
-
vladenko007
VIP