Šu-Do napísal:navod ako driftovat.. celkom sikovne
lol . radcej si stiahnite original kde to robia na ozajsnych autach . sice lfs je super aj ja ju hravam .. ale tak tam to mate lepsie ukazane .. Drift_Bible_by_Keiichi_Tsuchiya
Benc1 napísal:lol . radcej si stiahnite original kde to robia na ozajsnych autach . sice lfs je super aj ja ju hravam .. ale tak tam to mate lepsie ukazane .. Drift_Bible_by_Keiichi_Tsuchiya
este ze vsetkym sa chce prekladat z japonciny aj ked su tam tusim anglicke titulky ale vies nie kazdy vie po anglicky najlepsie je na to ako driftovat dojst sam
Potrebujem pomoc,proste ked idem rovno a chcem vytocit tak trosku vytocim a volant ako keby nereagoval...ale ked uz viac vytocim tak to ide ale zas vyrovanvanie neni najlahsie....FF je 50
QuiKy napísal:Potrebujem pomoc,proste ked idem rovno a chcem vytocit tak trosku vytocim a volant ako keby nereagoval...ale ked uz viac vytocim tak to ide ale zas vyrovanvanie neni najlahsie....FF je 50
S kamošom máme LFS demo Z a skúšali sme vytvoriť nový server na ktorom sme chceli jazdiť. Keď som vytvoril server ja tak keď sa chcel kamoš pripojiť vypísalo že vypršal čas pripojenia. To isté aj keď som sa chcel pripojiť ja na jeho server. Keď hrám na inom tak to ide v pohode.
jd5820 napísal:S kamošom máme LFS demo Z a skúšali sme vytvoriť nový server na ktorom sme chceli jazdiť. Keď som vytvoril server ja tak keď sa chcel kamoš pripojiť vypísalo že vypršal čas pripojenia. To isté aj keď som sa chcel pripojiť ja na jeho server. Keď hrám na inom tak to ide v pohode.
a skusali ste takto hrat aj naiku inu hru myslim ze napr ty vytvoris server a pripoji sa on ??
pretoze toto robilo mne aj s kamosom pretoze on ma niaky wimax net a ja mam T-com ktory je 3xrychlejsi a neslo nam na seba sa pripojit ale ked sme si ansli niaky server co vytvoril niekto iny tak na to slo oby 2 pripojit
Je to pravdepodobne preto, ze ani jeden nemate verejnu ip, a pokial mate, tak niesu presmerovane porty na vas PC od routra.
Ak mate T-com net alebo nejaky iny s verejnou ip, tak si najdite router tu, najdite live for speed a nastavte porty.
Daju, ale nebudes s nimi moct hrat online. Su to iba vymene subory modelov a myslim, ze modderi menia aj parametre aut, no vysledok je ten, ze si to auto mozes iba skusit na trati. Ja v tom velky zmysel nevidim
Oprava, auta idu aj online. Jedine co nejde online je tweak, cize menenie vlastnosti auta. Auto sice bude Silvia S14, ale spravat sa to bude ako XRT, viac na lfsmods.com . Ja mody ajtak nepouzivam, nevidim v tom zmysel... Navyse vacsina modov upravuje XRT, cim znemozni pouzivanie XRG a XRR.