hlava do canon mp600

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Maros_666
Light Expert
Light Expert

hlava do canon mp600

Príspevok od používateľa Maros_666 »

cel by som kupit novu tiskovu hlavu do tlaciarne canon mp600 ale neviem ju nikde na internete najst.pls poradte mi niekde kde by sa to dalo
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

pochybujem ze by sa to niekde predavalo, teda len samotnu hlavu, jedine, zeby si nasiel niekoho kto by predal na suciastky tlaciaren, co tiez pochybujem... takze jedine len celu tlaciaren resp.dat do opravy staru hlavu
Maros_666
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros_666 »

PAuLi3 napísal:pochybujem ze by sa to niekde predavalo, teda len samotnu hlavu, jedine, zeby si nasiel niekoho kto by predal na suciastky tlaciaren, co tiez pochybujem... takze jedine len celu tlaciaren resp.dat do opravy staru hlavu
fuuha tak aj tak diky

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 16:44 )
predavaju sa lebo som jednu nasiel [/code]http://www.eprint.cz/inshop/scripts/det ... d=701[code] ale podla mna sa musi dat najst aj niekde inde a lacnejsie takze pls ak niekto vie poradte pomozemi to velmi[/code][/quote]

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 16:44 )
predavaju sa lebo som jednu nasiel [/code]http://www.eprint.cz/inshop/scripts/det ... d=701[code] ale podla mna sa musi dat najst aj niekde inde a lacnejsie takze pls ak niekto vie poradte pomozemi to velmi[/code][/quote]
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som mal podobný problém na starej tlačiarni, keď mi odišla tlačová hlava a fakt sa neoplatí kupovať novú, keďže lacnejšie ju nezoženieš a výmena stojí pomaly toľko ako nová tlačiareň...Takže Ti radím kúpiť radšej nejakú lacnejšiu novú.
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

jj nova hlava stoji dost .. ale možno by sa to dalo reklamovat teda podla problemu
Napísať odpoveď