Iphone
Iphone
no tak včera som sa stal majiteľom Iphonu a vôbec s ním neviem robiť a tak píšem ...
1.)na mojom starom mobile (SE w910i) mi išiel internet ale teraz na iphone ani za svet , skúšal som niečo nastavovať v nastaveniach ale ja sa do toho vôbec nevyznám
2.)je možné dostať slovenčinu do Iphonu bez internetu? keď áno tak ako?
3.)načo funguje cydia a kde ju môžem stiahnúť?
zatial by to malo byť všetko ...
1.)na mojom starom mobile (SE w910i) mi išiel internet ale teraz na iphone ani za svet , skúšal som niečo nastavovať v nastaveniach ale ja sa do toho vôbec nevyznám
2.)je možné dostať slovenčinu do Iphonu bez internetu? keď áno tak ako?
3.)načo funguje cydia a kde ju môžem stiahnúť?
zatial by to malo byť všetko ...
Odporucam specializovane Ceske forum kde sa dozvies vsetko co potrebujes.
1. v nastaveniach hladaj zlozku APN potom tam napis internet.
2. Ano je to mozne ked restornes iPhone upravenym Firmware.
3. Aby si mohol instalovat aplikacie 3 stran a ako ju nainstalujes? Ked Jailbreaknes iPhone.
Toto su otazky na dlhe lakte odporucam hlavne studovat specializovane forum... kde je vsetko vysvetlene.
dodo
1. v nastaveniach hladaj zlozku APN potom tam napis internet.
2. Ano je to mozne ked restornes iPhone upravenym Firmware.
3. Aby si mohol instalovat aplikacie 3 stran a ako ju nainstalujes? Ked Jailbreaknes iPhone.
Toto su otazky na dlhe lakte odporucam hlavne studovat specializovane forum... kde je vsetko vysvetlene.
dodo
Nahraj si slovencinu do iPhone tak ze urobis restore z Whiskyho upravenym FW.
Ak mas JB tak by si mal mat v iPhone aj Cydiu ak ju tam nemas neodskrtol si ju ked si robil JB v programe ktory si na to pouzil. Tazke zopakovat alebo na fore ktore uviedol stopa najst v navodoch ako rucne preinstalovat Cydiu.
To APN je v nastaveniach ak ho tam nemas tak treba z Cydie nainstalovat APN patch alebo nainstalovat Whiskyho upraveny FW. Robil som nedavno restore kamosovi na jeho 3Gcku a tiez tam ta zlozka chybala... Ked som tam hodil Whiskyho FW hned sa zobrazila... Predpokladam ze mas T-Mobile.
dodo
Ak mas JB tak by si mal mat v iPhone aj Cydiu ak ju tam nemas neodskrtol si ju ked si robil JB v programe ktory si na to pouzil. Tazke zopakovat alebo na fore ktore uviedol stopa najst v navodoch ako rucne preinstalovat Cydiu.
To APN je v nastaveniach ak ho tam nemas tak treba z Cydie nainstalovat APN patch alebo nainstalovat Whiskyho upraveny FW. Robil som nedavno restore kamosovi na jeho 3Gcku a tiez tam ta zlozka chybala... Ked som tam hodil Whiskyho FW hned sa zobrazila... Predpokladam ze mas T-Mobile.
dodo
aha tak potom neviem ale skus pozret na http://forum.iphone.cz/ tam ti urcite poradia
ahojte ,dnes som si kupil novy Iphone 3G z tmobilu a zobral som si aj sluzbu web an walk 1gb ..problem je v tom ze mi nejde internet
zlozku v generals-network-apn nemam
Pri pripojovani cez safari mi vypise
could not activate cellular data network : Yua are not subscribed to a cellular data service
ale v networku nic take nemam
co s tym?
zlozku v generals-network-apn nemam
Pri pripojovani cez safari mi vypise
could not activate cellular data network : Yua are not subscribed to a cellular data service
ale v networku nic take nemam
co s tym?