Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Ahojte, hľadám typ hry zo série Star Wars...hral som to uz davnejsie
a je to RPG, ale nechcem taky typ ako je SW - KOTOR 2 (Pripomina mi to Fallout 3 alebo Oblivion, a tento typ hier ma vôbec nebaví)
Chcem aby tam boli tie normalne ovládatľné útoky z mečom, strielanie atd. (ze sám ovládam tie útoky a nie ze kliknem raz a on si streli sam, neviem no ako sa vola ten engine )
Dúfam že ste ma pochopili
EDIT: Tak sa mi zdá že to bola táto
Ale niesom si istý a nechcem to zas zbytočne stahovať.
Príp taký istý štýl, ale novší, novsiu grafiku.
a je to RPG, ale nechcem taky typ ako je SW - KOTOR 2 (Pripomina mi to Fallout 3 alebo Oblivion, a tento typ hier ma vôbec nebaví)
Chcem aby tam boli tie normalne ovládatľné útoky z mečom, strielanie atd. (ze sám ovládam tie útoky a nie ze kliknem raz a on si streli sam, neviem no ako sa vola ten engine )
Dúfam že ste ma pochopili
EDIT: Tak sa mi zdá že to bola táto
Kód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&ID=6655Príp taký istý štýl, ale novší, novsiu grafiku.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
definuj podobne rovnaky dej alebo ze to mam byt len strategia alebo podobna hratelnost.. alebo co ?...QuiKy napísal:Ake hry su podobne ako Red alert a comando conquer??? ci jak sa to pise.
-
Hotwire
Addict
midtown madness, midtown madness 2, da sa stiahnut do need for speed 3,4 amozno aj dalsich dielov, potom isto najdes daky aj do GTA 3, GTA VC, GTA SAQuiKy napísal:Neexistuje hra kde je cadillac eldorado??? alebo hry do ktorej sa da stiahnut autak??? nieco ako rfactor...
-
Royalflush
Guru wannabe
Raz som mal na PS2 hru, v ktorej som hral za takych ludi v robotickych oblekoch. Kvoli tym oblekom som sa mohol premenit na motorku. Nemyslim transformers ani nic take. Bolo to vacsinou na pusti, a bojoval som proti nejaky banditom alebo tak nieco. (potom tam boli myslim aj mimozemstania). Hra nebola na levely, ale nieco ako Half-Life.. cize ako keby otvoreny svet.. na misie som sa musel dopravovat motorkou atd.
Nevie niekto ako sa to vola?
hladam hru ktora kedysi bola v MAXIHRE, co chodilo na STV1, ..
Bolo to pred par rokmi, uz si moc dobre nepamatam.
Viem ze v Maxihre davali hravat hry Crash Bandicoot a Kula World, ale bola tam este jedna hra, tiez taka zbieracka, vie niekto co to bolo? Bolo to uz ku koncu ked Maxihra zanikala.....
Dik
Bolo to pred par rokmi, uz si moc dobre nepamatam.
Viem ze v Maxihre davali hravat hry Crash Bandicoot a Kula World, ale bola tam este jedna hra, tiez taka zbieracka, vie niekto co to bolo? Bolo to uz ku koncu ked Maxihra zanikala.....
Dik
-
XtremeQTXX
Expert
Nevie nahodou niekto ako as volala jedna stara sratrategia tahova nieco ako vojna v modernom veku bolo to viac zalozene na taktike ako nestavali sa tam budovy mal som doma len demo a xcel by som si to zahrat typujem ze to ma aspon 10 rokou ta hra zda sa mi ze sa to volalo dajak sima daco alebo nejaki na 2-slovny nazov zacinajuci na S ...... a este ze islo to normalne pod win 98 cize ziadna dosova blbost
zda sa mi ze to bolo na dajakom CD od levelu alebo od score (to demo co som hral) ..... btw. nedaju sa dakde zohnat zoznamy tich hier co boli na tich CD alebo priamo CD ? (score level a podobne haluze co kedysi vychadzali)
-
Hotwire
Addict
Signus:the artefact wars...je to ono?XtremeQTXX napísal:Nevie nahodou niekto ako as volala jedna stara sratrategia tahova nieco ako vojna v modernom veku bolo to viac zalozene na taktike ako nestavali sa tam budovy mal som doma len demo a xcel by som si to zahrat typujem ze to ma aspon 10 rokou ta hra zda sa mi ze sa to volalo dajak sima daco alebo nejaki na 2-slovny nazov zacinajuci na S ...... a este ze islo to normalne pod win 98 cize ziadna dosova blbostzda sa mi ze to bolo na dajakom CD od levelu alebo od score (to demo co som hral) ..... btw. nedaju sa dakde zohnat zoznamy tich hier co boli na tich CD alebo priamo CD ? (score level a podobne haluze co kedysi vychadzali)
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&ID=8712
-
Royalflush
Guru wannabe
Fakt nevie nikto?Royalflush napísal:Raz som mal na PS2 hru, v ktorej som hral za takych ludi v robotickych oblekoch. Kvoli tym oblekom som sa mohol premenit na motorku. Nemyslim transformers ani nic take. Bolo to vacsinou na pusti, a bojoval som proti nejaky banditom alebo tak nieco. (potom tam boli myslim aj mimozemstania). Hra nebola na levely, ale nieco ako Half-Life.. cize ako keby otvoreny svet.. na misie som sa musel dopravovat motorkou atd.
-
XtremeQTXX
Expert