Terminator 4

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Soviet napísal:Aky spoiler?
Vsak o tom, ze sa tam zjavil arnie sa tu uz pisalo
Vid napr. http://www.hojko.com/post1184657.html#1184657 :?
ani tam nevidim ziaden spoiler :D ved o tom, ze sa tam zjavi "digitalny" arnold sa pisalo uz par mesiacov pred uvedenim do kin, spoilerom by som bral to, keby sa opisovala postava arnolda alebo opis konkretnej sceny vo filme. to potom za spoiler povazujem aj to, ze v dalsom Terminatorovi sa opat ukaze Christian Bale...

// sorry :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kibo napísal:to potom za spoiler povazujem aj to, ze v dalsom Terminatorovi sa opat ukaze Christian Bale...
Ach Kibo. Nemohol si si to odpustiť? :D

Zajtra na to vyrážam do kina :smt048
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

konecne som sa na tento film dostal do kina vcera a moje dojmy su dost dobre. konecne sa to presunulo k ozajstnym bojom medzi strojmi a ludmi a nie iba par minut ukazok v predchadzajucich dieloch. Christian Bale sa mi pozdava stale viac :wink: . aj je boli vo filme slabsie casti tak to dopadlo dobre. pozerat na zapasy s velkymi robotmi na velkom platne...mnam :pizza: . ako dalsia chutovka hadam bude Transformers 2 na ktory planujem ist na buduci pondelok :smt009
Paťko
King
King

Re: Terminator 4

Príspevok od používateľa Paťko »

Pozrel som si T1 a nič nechápem :D Ako sa mohol Kyle Reese vrátiť do minulosti a splodiť Johna Connora, keď v budúcnosti už Kyle a John spolu boli ? Tak už John musel byť narodený pred narodením Kylea, takže Kyle nemohol byť jeho otec keď bol mladší ako John :D

Asi mi nerozumiete, ale ani ja nerozumiem :D
Napísať odpoveď