Mobilný internet
-
mik3e
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mobilný internet
Poradte mi prosím od ktorej spoločnosti by som si mal aktivovať internet do PDA... thx
-
typek61
Darca
tak nahodou mne šlo 3G v žilinereno23 napísal:osobne by som vyberal medzi orangom a t-mobilom. O2 nema v SR 3G siet (od toho sa odvija aj nizsia prenosova rychlost) a asi polovicne pokrytie ako dvaja vacsi operatori.
-
viper1993
Medium Professional
tiez hladam nejaky internet(najlepsie neobmedzeny - nuda v skole)do PDA, mam t-mobile easy kartu, co by ste odporucali?
//edit:
tak som pozeral nieco a nasiel som tzv. web'n'walk Giga
viz.
akurat neviem ci mi bude ten 1GB dat stacit a ci sa to za tych 3,29 € vobec oplati
//edit2:
tak som si teraz vsimol ze dole je malymi pismenkami napisane
tak teraz neviem ci to este plati alebo nie, ale zrejme nie
//edit:
tak som pozeral nieco a nasiel som tzv. web'n'walk Giga
viz.
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=120406//edit2:
tak som si teraz vsimol ze dole je malymi pismenkami napisane
Kód: Vybrať všetko
Ponuka platí do 31.5.2009 pri súčasnej aktivácii alebo predlžení programu 55/Viac/Relax 60/Vo Veľkom 100/Podnikateľ 90 alebo vyššieho a uzavretí Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov a súčasnom prevzatí viazanosti na 24 mesiacov na využívanie služby web´n´walk Giga .-
reno23
Guru wannabe
nechapem jak si mohol mat 3G cez O2, ked internet v mobile je dostupny len cez edge alebo gprs.typek61 napísal:tak nahodou mne šlo 3G v žiline
Jedinym plusom O2 mobilneho internetu pred ostatnymi operatormi vidim v neobmedzenom limite.
-
feromakovi
Expert
Odpoveď
Ahoj, ja používam o2 internet v mobile už od začiatku. Podľa mňa je to pecka. Bývam v bn pokrytie mám tá rýchlosť je max 25 kbps ale mne to stačí a ešte som sa nestretol s miestom kde by mi nefungoval. Sťahoval som na ňom Už asi 3-4 gb po večeroch keď idem späť. Neviem či to je 3g alebo 27g a je mi to jedno. Za 6e na mesiac beriem notebook idem k babke doma kam len chcem a môj modem čiže mobil mám stale so sebou:)
-
typek61
Darca
asi maš pravdu čital som že cez gprs alebo cez edge ale na mobile som mal 3G nechapemreno23 napísal:nechapem jak si mohol mat 3G cez O2, ked internet v mobile je dostupny len cez edge alebo gprs.
Jedinym plusom O2 mobilneho internetu pred ostatnymi operatormi vidim v neobmedzenom limite.
EDIT upravene