Co da doska

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Cyber
Expert
Expert

Co da doska

Príspevok od používateľa Cyber »

čaute aki najsilnejší procák a grafika bi my išla na tejto doske : Syntax SV266A ps: aki bi som potreboval zdroj abi to utiahol a nebude ten procák brzdit grafiku ked tam bude nejaká lepšia? + ešte pozrite nejakí dobrí bazároví chladič na dobre oc toho procáku na max čo to da dakujem. :)
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nic v zlom ale do toho uz peniaze nedavaj.. ta doska je dobre stara a najlepsi procak by ti tam isiel Athlon a to v dnesnej dobe uz pomali neni ani procak.. a grafiku tak tam ti ide AGP takze to sa tiez neoplati.. ale keby chces tak mozes kupit z nejakeho bazaru alebo odkade nejaky procak a grafiku.. ale pochybujem ze by ti to nieco priadlo na vykone a malo to nejaky vyznam zbitocne vyhodene peniaze...
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

myslíš že by to boli vyhodené peniaze? oproti tomu čo mám za procák athlon 1.3 ghz a nvidia fx5200 128 mb graf. to určite pomože keby tam dám najsilnejší procák čo my tam ide to je athlon xp 3200 + a ten ide na 2.2 ghz to je oproti 1.3 o dost viac + nejaké oc bi to vyriešilo a nejaká grafika ne? a akí bi som nato potreboval aspon zdroj?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm no thak hej urcite ti to nieco pomoze teda zrychli.. no zdroj to ti utiahne nejaka 300-ka alebo 350-ka.. o zdroj by som sa nebal.. no grafiku keby si zohnal nejaku 6600GT a plus ten procak tak by to slo ale ako som povedal nebude to ziaden zazrak sice rozdiel zbadas ale urcite nie nejaky astronomicky... myslim ze za takych 35€ by si ten procak a grafiku urcite zohnal. takze je len na tebe ci sa ti to oplati a ci to bude mat pre teba nejaky vyznam. :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

to je sice co hovoris cyber, lenze ber ohlad nato, ze ti ten procesor nemusi ist... je to sice najsilnejsi procesor na dany socket, ale si myslim ze ti nepojde, na jednom fore som pozeral co mal chlapik tiez tuto dosku a nesiel mu na tejto doske ani athlon 2500+ pretoze sa podtaktoval na 1900+ a to este musel spravit flash biosu, takze pravdepodobnost ze ti ten procesor(az by so ho niekde vedel zohnat, co pochybujem) pojde, je velmi mala.a aj keby si tento procesor zohnal urcite zan zacvakas dost...takze ako hovori suffel je uz zbytocnost to tejto babicky nieco kupovat, lebo aj ked tam nieco kupis tak sa urcite nevyhnes problemami s nekompatibilitou
Napísať odpoveď