NEW Mobil

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Cyber
Expert
Expert

NEW Mobil

Príspevok od používateľa Cyber »

čaute tak idem si kupovat nový mobil z pomaranču bo matke končí mobil alebo tak nejako len neviem pre akí telefon sa mám rozhodnut čo má pomaranč v ponuke poradíte my niečo dobré čo ma všetko čo potrebujem a je asi najlepšie pomer/cena výkon........ doteraz som mal sony ericson k 610i tagže od neho už bude hoci čo lepšie rozmíšlal som nad Samsung SGH-U900 : https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... oneId=1691 oplatí sa to? alebo niečo iné? dakujem vopred za odpovede. :D
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ak mame končí paušál, tak by si mohol napísať ktorý :D
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Treba napisat aky pausal, v akej cenovej relacii sa mame pohybovat, lebo pomer cena/vykon je mozny aj u telefonú za 150€. Hlavne aku znacku preferujes, alebo ti to je uplne jedno a chces trebars vyskusat aj uplne nieco ine.
BTW http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 92309.html
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Samsung neber nijaky ... to su tak neskutocne sunky , s pomalym a zlozitym SW .. proste nikdy viac .. je to moj nazor , rob ako chces ale ja by som to nebral
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Ja by som zase nic ine ako Samsung uz nebral. Sunky su len tie co su v orange, ale tam v orange su vsetky telefony sunky kedze su dotentovane vlastnym orange FW. Osobne zober akykolvek predaj a kup si za plnu cenu.
Napísať odpoveď