Mitsubishi Lancer '08 2.0 // BMW - poradte

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
insane
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mitsubishi Lancer '08 2.0 // BMW - poradte

Príspevok od používateľa insane »

Caute maniaci,

rozhodol som sa vymenit moj stary (pomaly ale isto sa kaziaci) Opel za nove auto. Chcem nieco, co sa nebude kazit a servisne naklady budu co najmensie, cize najlepsie nieco Azijske. Dopracoval som sa k Mitsu Lancerovi (od 2007-vyssie). Aby ste mali predstavu, tak nieco na tento sposob:
http://mitsubishi-lancer.autobazar.eu/2 ... 49992.html

alebo

http://mitsubishi-lancer.autobazar.eu/20-id971728.html

Kludne to moze byt dovoz(ako horne linky), ale nie zadychana predvadzacka a pod, lepsia vybava tiez potesi :)
Chcem, aby to aj trochu islo, tak som siahol po vyssich kubaturach, dizajnovo sa mi to taktiez velmi paci. Riesil by som to cez leasing (30-40% akontacia).
Moje otazky:
1, Co si myslite o tomto vybere ako takom?
2, Mate skusenosti/poznate nejake zname problemy, ktore byvaju s tymto autom.
3, Napada vas lepsie auto za podobny peniaz?
4, Ak mate skusenosti s firmami specializujucimi sa na dovoz, tiez by potesilo nejake know-how, naco si davat pozor, zle/dobre skusenosti.

Zatial asi vsetko, diky predom za nazory ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

myslim ze docela dobra volba, designovo velice lubive a drave auto, po technickej stranke premakane docela dobre ... k spolahlivosti asi tolko ze je to japonec :-) ... planujes ho kupovat ako v podstate akurat zabehnute a pokial nenarazis na vybyvanu predvadzacku, alebo nejaku mrdku vyrobenu v piatok 5 minut pred funusom tak by to mal byt docela držák ... ja osobne by som volil za take peniaze nieco uplne ine, nemecke, premiove, starsie, vykonnejsie, vybavenejsie zadohrabné :-) :-) ...
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:...
A co take? Hod do placu ak mas nejakych favoritov :)
Ten cierny (2.link), ma automat/sekvencne radenie, autoradio s DVD, predpokladam ze to bude mat priplatkovu audio sustavu (je vidiet v kufri modreho Lancera - 1.link), vykon 100-120kw je na bezne jazdenie celkom prijemne podla mna...
Jedine co mi tak chyba su xenony, ale doviest sa da hocico, chlapi s tym podla mna nebudu mat problem :).

EDIT: z poslednej tvojej vety mi vychadza nejake BMW, najlepsie 330i/525/... :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Eckovy medved W211, bachorák 5er E60 napr. :-)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

A nejaká 350Z? :)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

To su pekne auta, ale za cca pol mega nechcem auto co ma natahanych cez 100t km a 5 rokov :) Prevadzkove naklady tiez neviem neviem :) Radsej siahnem po ''novom'', co ma nebude stat ''nic''.

EDIT: Ma to byt kazdodenne auto, 350Z je haluska na vyblaznenie ked je pekne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nadeo -> no a ked nebudes taky spoteny z nahanacky po preliezkach tak das este hondu S2000 ze ? ? ? :-) :-) ...

... insane ... neviem ono zalezi na tom co preferujes ... ja by som pravepodobne za tie peniaze isiel prave do starsieho auta, ktore uz pravdepodobne bude mat eventualne vyrobne chyby odhalene a davno vyliecene :-) ... jeho uzitkova hodnota nepoklesla, stav je stale top, ale hodnota vyjadritelna v peniazoch sa znizila na rozumnu mieru ...

... prevadzkove naklady a udrzba budu velice podobne ako pri tom lanceri :-) ... motory a podvozky bmw su legendarne a korozie sa bat nemusis ... a elektrika ta moze rovnako vycvicit v japonsok ako aj v nemeckom aute, ta si proste nevybera a je uplne rovnaka :-D :-D ...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

A co tak nejake BMW touring?
Moj stryko ma jedno taketo, ten pocit z jazdy je vynikajuci.

//nordkapp_pb - Fajn fajn, 350Z som dal z mojho stylu...
Prílohy
tour3.jpg
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Impreza by ma zozrala na nakladoch :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

chlapci poluciu si nechajte na noc .. WRX STI na denne jazdenie nie ? menit dva razy do roka motor a komplet podvozok ... :modlenie: :modlenie: :modlenie:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

vendo napísal:nieco taketo http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-w ... 62485.html :smt007 :smt007
pripadne inu imprezu?
Bravo, další odborník ktorý auto videl akurat v NFS serii :roll:
Autor povedal že auto má byť na každodenné vozenie... Vieš ty vôbec čo to spapá? :roll: možno akurat tá nová STi s inteligent modom je použiteľná aj na normalne jazdenie, dokaže isť za 10litrov

//vedel som že ma niekto predbehne :lol:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

vidim ze ste ma nepochopili vobec :?
za 1. menit motor a podvozok? wtf? preco? to ze je auto stavane na urcitu zataz a tu nikdy nedosiahne znamena ze sa skor opotrebi? skor naopak
za 2. dal som random do googla najst nejake testy spotreby a nasiel som evo okolo 8l/100km (verzia okolo 100kW) a impreza 15l/100km (verzia 2.5l motor 300kW) a 12l pre 2liter 260kW takze myslim ze keby kupil imprezu ako je http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-p ... 50255.html s podobnym vykonom ako jeho evo tak spotreba by nebola az tak diametralne odlisna :)

tak sorry ze som sa nechal uniest a hned som mu sem hodil jedu z tych lepsich, sak pisal nech to taha nie? :)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Len malickost pre upresnenie, nejdem kupovat EVO :) To je trosku inde celou technikou co je v tom a prevadzkove naklady su tie ine...to podla mna nie je moc na denne jazdenie, ako aj STi Impreza - trieda 4fun cars z mojho pohladu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A nieco taketo? http://lexus-is-200.autobazar.eu/200-id824346.html
Skvela vybava, aj po 8mich rokoch vyzera moderne a hlavne je to jedno z najspolahlivejsich aut na trhu.
Este k tomu Lanceru - spravne hovoris, ze evo na denne jazdenie nie je, udajne ma este tvrdsi podvozok ako STIcko :)
//edit: tak som si to presiel este raz a toto asi nie je pre teba, kedze je starsie, ale podla mna ti to na spolahlivosti moze vynahradit :) Ale ak nie, tak by som bral toho Lancera, vyzera velmi dobre :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

:roll: ............ ACH ! ! !

... WRX STi ma strasne tvrdy podvozok, na mestske poskakovanie to vobec neni, tlmice vymlatis fakt hned a menia sa co 50tkm (cize pri sti ako daily car to vychadza raz za rok, rok a pol a nieje to zadarmo) .. je to ostry motor olej sa meni castejsie ... je to oturbene, turbo dostava zabrat jazdou v meste, ked raz toci, potom zas netoci, a zas toci a zas krizovatka a stale doblba ... tuha sportova spojka .. sa zabijes za to po tyzdni jazdenia po meste ... STI je auto PRE RADOST Z JAZDY, nie dopravny prostriedok ! ! ! ...

... vídaš vo svojom okoli bezne seriove 300kW (cize velmi zhruba niekde okolo 420k) imprezy ? ? ? ...

... on nema postnute EVO wole ... kazdy lancer neni EVO :-) :-) :-)

impreza rovnakej gen. ako je spominany lancer, je designovo uplne strasne auto :-) ...

// Goťár ... to co si dal ? sak za taku cenu mas z reichu dve ISka :-) :-) ... inak pravda .. je to super autí :-) ...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

to slovo "každodenné vozenie" si si všimol? prečo mu neodporučiš zetor? tah má, ísť ide...
Impreza je víkendové auto/auto pre zábavu... Nikdy nebola na normalne vozenie, a to nehovorím o tychto starších kúskoch ktorym nerobí problem sosnúť aj 40litrov pri plnej kalbe... Tato nova impreza už je použiteľná aj na normalne cesty, ale cena je niekde inde...
Nemyslíš že 4x4 je trošku zbytočnosť? nemyslíš že 2,5 turbo boxer ktory žerie aj travu je zbytočnosť? nemyslíš že tvrdy podvozok je trošku zbytočnosť?

insane: chod do toho lancera... lutovať nebudeš. Aspon jeden zmála ktory nepodlahli šrotovaniu a nekupuje lacne nove haraburdy
Derlangino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derlangino »

GothaR napísal:A nieco taketo? http://lexus-is-200.autobazar.eu/200-id824346.html
Skvela vybava, aj po 8mich rokoch vyzera moderne a hlavne je to jedno z najspolahlivejsich aut na trhu.
Este k tomu Lanceru - spravne hovoris, ze evo na denne jazdenie nie je, udajne ma este tvrdsi podvozok ako STIcko :)
//edit: tak som si to presiel este raz a toto asi nie je pre teba, kedze je starsie, ale podla mna ti to na spolahlivosti moze vynahradit :) Ale ak nie, tak by som bral toho Lancera, vyzera velmi dobre :)
Si kukni co to je , to ma stvorstupnovy automat, a ten by som neprial ani najvacsiemu nepriatelovi
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

http://www.auto.sk/diskusia/viewtopic.p ... r&start=30 tu sa o tom bavia...

asi to bude bezpredmetne, no v PL pred mesiacom-dvoma stal lancer od cca 350tsk ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Derlangino napísal:Si kukni co to je , to ma stvorstupnovy automat, a ten by som neprial ani najvacsiemu nepriatelovi
z akeho dovodu ? ? ? ... pokial viem aj napr. SLK jazdilo so stvrostupnovou automatikou a na dynamiku SLK sa moc ludi nestazovalo :-) :-) ...
Napísať odpoveď