CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
ďakujeme za upozornenie. Suffel mi poslal demo. Ten Lamas (Team 1) má ban. Taktiež hráč Ev1L ktorý priznal že sú s niekým na komunikátore. Má za to 3 dni. Keď už ste na tom VNT alebo TS alebo Skype, netrúbte to do sveta. Ale ak budete podozriví, natočíme demo a bude na ňom jasné že používate nejaký "cheat" /v tomto prípade radenie cez komunikátor/ bude sa to brať ako každý iný cheat, za ktorý je u nás samozrejme Perm... Náš server má jednu obrovskú výhodu voči ostatním. Je možné spectatovať, všetko, všade a každého. Je pravda že poznám pár hráčov ktorí to robia tiež, občas som sa toho dokonca aj účasnil, ale časy sa zmenili a uvedomili sme si že to nie je fér.
Takže komunikátorom stop... Nechce snáď dostať ban za cheating
Takže komunikátorom stop... Nechce snáď dostať ban za cheating
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja by som to napisal inak.... kludne pouzivajte VT a TS alebo Skype...mozete, kludne sa tam bavte...ale jedine co nemozete(teda nemali by ste) je to ze ked niekto z vas zomrie tak robite tzv. "GPS" presne navadzanie na hraca...ved sa trosku uvedomte ze tato hra je o prekvapeni, stasti a nie o tom, ze o tom hracovi uz vopred viete.... klasicky hlaste napr. "zabil ma na dlhej a boli tam 2" na to mozete pouzivat komunikatori...to je uplne normalne
a potom sa necudujte, ak niekoho s dost dobrym skore zacneme spectovat a uvidime, ze ide na istotu na supera a dame BAN a on sa zacne vyhovarat nato ze bol na VT alebo na niecom takom...nech to dokaze...my mame dokaz o tom ze ma wh....nech on dokaze to ze bol na VT....
a potom sa necudujte, ak niekoho s dost dobrym skore zacneme spectovat a uvidime, ze ide na istotu na supera a dame BAN a on sa zacne vyhovarat nato ze bol na VT alebo na niecom takom...nech to dokaze...my mame dokaz o tom ze ma wh....nech on dokaze to ze bol na VT....
-
lekoklatik
VIP
Pepo prakticky som to povedal. Nesúhlasím s jedným tvojím. To s tým dokazovaním že nech dokáŽe že bol na komunikátore. Každý cheater si nájde kamaráta ktorý mu sem príde napísať "bol som tam s ním". Kto raz dostane ban za WH, niet cesty späť. či WH, alebo komunikátor.
/tak načo dokazovať. dosta ban za WH, je nám jedno či bol s kamośmi na VNT
/tak načo dokazovať. dosta ban za WH, je nám jedno či bol s kamośmi na VNT
Vtipne. Myslim, ze pouzivanie komunikatora od WH sa da rozlisit.
Pochybujem, ze to "WH" tam bude vidno, ked obaja komunikujuci este hraju. 
BAN za WH bude v tomto pripade nepravom a krivdou voci zaBANovanemu.
Duplom, ak sa nezakempi a WH si nezapne. Ak uz pouziva komunikator, pochybujem, ze bude mierit presne na protihraca uz spoza rohu.
Mrtvy hrajucemu poradi, ze je za krabicou, ale za ktorou? Kde presne? Pri pravom ci lavom okraji krabice? Cupi alebo stoji?
Komunikator nie je s WH zlucitelny.
Ked uz chcete silou mocou branit pouzivaniu komunikatorov, zakotvite to v pravidlach.
BAN za WH bude v tomto pripade nepravom a krivdou voci zaBANovanemu.
Duplom, ak sa nezakempi a WH si nezapne. Ak uz pouziva komunikator, pochybujem, ze bude mierit presne na protihraca uz spoza rohu.
Mrtvy hrajucemu poradi, ze je za krabicou, ale za ktorou? Kde presne? Pri pravom ci lavom okraji krabice? Cupi alebo stoji?
Komunikator nie je s WH zlucitelny.
Ked uz chcete silou mocou branit pouzivaniu komunikatorov, zakotvite to v pravidlach.
-
lekoklatik
VIP
Mastros, práveže nechcem silou mocou. Proste načo to roztrubovať. keď hrajú hrajú. Serie nás to, ale nie je to proti pravidlám a tak keď dostanú ban lebo všade pôjdu na istotu atď dostane čo si zaslúži. napr včera sme hrali tuśim cbble a hráč DeaD mal po prvých troch kolách skóre 9:2 a keď som mu napísal že DeaD ak zistím že používaš WH tak máš samozrejme BAn. Momentálne skóre šlo dolu,nebol si tak istý. Vtedy mi pepo povedal že Dead hráva s niekým na dráte že to aj sám priznáva. Neriešme to. Je to nefér. ide len o to. Netrúbte to do sveta a nebudú problémy... keď tak nad tým teraz premýšľam, nemal som tu radśej niečo také ani spomínať, pretoŽe sa to zas bude rozoberať a nájdu sa v tom muchy. Je to jednoducho nefér a tým sa pre mňa okolo toho debata končí...
-
Suffel
Guru
no asi by som sa mal k tomu vyjadrit aj ja ked som to mensou mierou cele sposobil,,, takze pre tym co nevedia o com tu tocime tak dnes na obed bol na serveri cheater tak som ho isiel tocit pocas natacania niekto obvinil Evila ze ma WH on nato v "zlosti" napisal ze on nema ziadne wh ze on je na VT a tak dalej.. demo som poslal lekovi on si ho pozrel zbadal to tam tak to riesil 3 dnovym banom (s cim ja uz nemam nic spolocne je to rozhodnutie admina ktore musime respektovat teda kazdy ma na to vlastny nazor)
K veci osobne o VNT/TS/skype si myslim ze je to tak 50 na 50.. Na jednej strane ano je to fakt nefer ked si niekto radi a presne vie kde koho ma a podobne proste nie presne ale aspom priblizne a potom lahko ziskava fragi a atd.. No na druhej strane nieje to cheat ani nic take takze si myslim ze je kazdeho vec ako to bere, a ako to hodnoti.. zase ked tak rozmyslam bolo to vyrobene prave nato aby pocas hrania sa mohli hraci dorozumievat ci sa jedna o CS alebo ine hry (teraz mam na mysli TS a VNT).. toto je moje vyjadrenie k tejto veci..
Co sa tyka Deada poznam ho a mozem povedat ze ten chlapec nic nema.. je pravda ze niekedy ma fakt viacej stastia ako rozumu, no a ani ten luck mu urcite nechyba.. ale ze by bol cheater tak to nie.. jedine co ma je dobry zvuk keby ste si dali jeho sluchadla tak vam rucim zato ze ohluchnete
.. takze ono fakt staci niekedy ked sa nevydari begrip jeden krat dupne on to pocuje a potom si ho pocka a vypada to ako keby mal wh alebo pride od zadu.. ako niekedy je fakt tazke rozoznat dobreho hraca a cheatera..
K veci osobne o VNT/TS/skype si myslim ze je to tak 50 na 50.. Na jednej strane ano je to fakt nefer ked si niekto radi a presne vie kde koho ma a podobne proste nie presne ale aspom priblizne a potom lahko ziskava fragi a atd.. No na druhej strane nieje to cheat ani nic take takze si myslim ze je kazdeho vec ako to bere, a ako to hodnoti.. zase ked tak rozmyslam bolo to vyrobene prave nato aby pocas hrania sa mohli hraci dorozumievat ci sa jedna o CS alebo ine hry (teraz mam na mysli TS a VNT).. toto je moje vyjadrenie k tejto veci..
Co sa tyka Deada poznam ho a mozem povedat ze ten chlapec nic nema.. je pravda ze niekedy ma fakt viacej stastia ako rozumu, no a ani ten luck mu urcite nechyba.. ale ze by bol cheater tak to nie.. jedine co ma je dobry zvuk keby ste si dali jeho sluchadla tak vam rucim zato ze ohluchnete
Ani mne nepride moc fer, ked ma da nejaky skiller dolu. Skill nadobudol rokmi hrania, ja to nehram ani rok. Alebo ked ma lepsi net (odozva) ci HW vybavu (MB, CPU, GPU, RAM, HDD, mys, klaveska, sluchadla).
Kym to nebude zakotvene v pravidlach, nemoze byt zato BAN. Logicke, nie?
Z toho, co si napisal naposledy, som pochopil tolko, ze pokojne mozme vyuzivat VT, TS, Skype a cokolvek, ale nesmieme sa priznat. Nepriznam sa - nedostanem BAN. Ale Vy aj tak budete upodozrievat z WH, sledovat a tocit dema, ktore s najvacsou pravdepodobnostou WH nedokazu.
Vzdy to bude slovo proti slovu. Vy poviete, ze niekto ide s VT, TS, Skype. Druha strana to poprie a co teraz?
Kym to nebude zakotvene v pravidlach, nemoze byt zato BAN. Logicke, nie?
Z toho, co si napisal naposledy, som pochopil tolko, ze pokojne mozme vyuzivat VT, TS, Skype a cokolvek, ale nesmieme sa priznat. Nepriznam sa - nedostanem BAN. Ale Vy aj tak budete upodozrievat z WH, sledovat a tocit dema, ktore s najvacsou pravdepodobnostou WH nedokazu.
Vzdy to bude slovo proti slovu. Vy poviete, ze niekto ide s VT, TS, Skype. Druha strana to poprie a co teraz?
Podla mňa by to malo byť na adminovi ako veľa vecí na tomto serveri.
Vedia rozoznať kedy sa čo preháňa a kedy nie. Netreba vykrikovať to chatu že s niekym komunikujete, ale keď sa admin tak by som to určite nezapieral.
Sám niekedy volám s kamošom niekedy samozrejme poviem napr. "špinavá kempa na spawne ma dala" alebo "omg to koľko ich vybehlo na dlhu"
,ale veci ako "čupí za dvojitou zelenou krabicou na pravo" určite nehovoríme .
Vedia rozoznať kedy sa čo preháňa a kedy nie. Netreba vykrikovať to chatu že s niekym komunikujete, ale keď sa admin tak by som to určite nezapieral.
Sám niekedy volám s kamošom niekedy samozrejme poviem napr. "špinavá kempa na spawne ma dala" alebo "omg to koľko ich vybehlo na dlhu"
-
PepoJr.
Medium Star
lenze ked si to zoberies tak...budem tocit demo (je jedno koho) a zrazu ten dotycny pojde na istotu na niekoho...(cize v preklade ako keby ma WH).... tak ja mu dam ban za WH....a potom pride na forum ze on WH nema, ze jemu to povedal kamos, ze tam je super....
a ako to dokaze, ze neklame, ze naozaj bol na VT, aj ked si zavola niekoho, kto mu to potvrdi (co moze byt hocikto)???? lebo admin ma demo ako dokaz...co ma ten hrac??? nic...
preto vas prosim pouzivajte VT(a vsetko tomu podobne) ako keby hrate napr. CW, kde mate obmedzene spectovanie...teda ako som uz vyssie pisal..."zabili ma na dlhej a isli tade 3" , ziadne presne navigacie.....potom to nie je hra...
aj moji kamarati to robia...a vzdy im zato pindam...
a ako to dokaze, ze neklame, ze naozaj bol na VT, aj ked si zavola niekoho, kto mu to potvrdi (co moze byt hocikto)???? lebo admin ma demo ako dokaz...co ma ten hrac??? nic...
preto vas prosim pouzivajte VT(a vsetko tomu podobne) ako keby hrate napr. CW, kde mate obmedzene spectovanie...teda ako som uz vyssie pisal..."zabili ma na dlhej a isli tade 3" , ziadne presne navigacie.....potom to nie je hra...
aj moji kamarati to robia...a vzdy im zato pindam...
Ked to proste umis a si skill tak ma das dole aj s myskou za 20sk znacky tesco, tak isto na klavesnici aj na booku, a slluchatka mozes mat tiez hocijake....proste ked niesi skill tak ti nepomozu ani drahe namakane 'hracky'.Mastros napísal:Ani mne nepride moc fer, ked ma da nejaky skiller dolu. Skill nadobudol rokmi hrania, ja to nehram ani rok. Alebo ked ma lepsi net (odozva) ci HW vybavu (MB, CPU, GPU, RAM, HDD, mys, klaveska, sluchadla).
-
Royalflush
Guru wannabe