SMC + ADSL

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
fox111fox
Expert
Expert

SMC + ADSL

Príspevok od používateľa fox111fox »

Ma niekto tento router SMC 7904WBRB2 a na nom internet DSLBASIC od T-comu?
Mam s tym SMC problemy. Chcel by som porovnat nastavenia toho....
MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ja som mal tento router a DSL na nom a za 2 roky som nemal ziadny problem. Aktualizuj si hlavne firmware na najnovsiu verziu.
Tu mas firmware http://www.smc.com/files/AT/FW_SMC7904WBRB2_v020b.zip verzia : v0.20a

A co tak napisat ak mas problem?
fox111fox
Expert
Expert

No ono znicoho nic prestane prepustat cez wifi do notbuku internet. Vypnem ho, zapnem ho, a uz to ide. Pridem neskor zapnem zasa notbuk a zasa to iste. ??? Ale wifi signal je v pohode. Vzdy naplno. Predtym som mal D-link od T-comu a ten nemal ziadny problem. Len som ho musel vymenit kvoli tomu ze mal slabsi dosah. Tento ma trosku vacsi vykon. A este mi robi to ze ked donho zadam svoju mac adresu, tak vsetkych ostatnych k sebe nepripoji (tak ako ma) ale nepripoji ani mna!
Pozrem sa na ten firmware ale v tom by som problem nevidel. Ale aj tak si dam povedat a vyskusam, ved prinajhorsom ho zasa resetnem.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nie si ani prvy ani posledny co ma problemy s SMC sietovymi zariadeniami s presne takym istym priznakom - zatuhavanie. Radim vymenit za inu znacku, mne toto iste robil obycajny ethernetovy router.
fox111fox
Expert
Expert

A co mam tvrdit pri reklamacii...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Reklamacia je pri takomto probleme dost zlozita a bude zavisiet od obchodnika ako sa k tomu postavi. Tvrd im presne to iste co tu nam - ze router po nejakom case zatuhava. Ak je ten cas dostatocne kratky, moze sa tato chyba prejavit uz pri ich testovani, ale ak ochotni nebudu, kludne ta odpalkuju s tym, ze zariadenie funguje.
Napísať odpoveď