edit// nechapes ze ja vobec neviem robit prezentacie........dakujem vsetkym ktory sa posnazia
Prezentacia
Prezentacia
Zdravim potreboval by som pomoct ohladom prezentacie....lepsie povedane nevedel by mi ju niekto spravit malo by to byt na temu KLASICIZMUS ma tam byt strucny prehlad hlavnych postav a popis k niiim a nejaka kasicisticka hudba alebo ako sa to pise....nejaka instrumentalna
...........za snahu vopred dakujem.....

edit// nechapes ze ja vobec neviem robit prezentacie........dakujem vsetkym ktory sa posnazia
Potrebuješ to dať do prezentácie? Nestačilo by akoby "v pozadí" pustiť tú pesničku a popritom prehadzovať snímky v samotnej prezentácii?TeXnoFile napísal:no sak to viem, lenze ten zvuk hra iba na prvej snimke a len pri prvom kliknuti, ked uz kliknem 2x tak sa ta pesnicka vypne a da mi to neaky iny efekt alebo novu snimku takze neaka ina rada pls ?
das vlozit zvuk zo suboru, das moznost Prezentacia >> Vlastne animacie..
pesnicku si nastavis na prvu poziciu a nastavis jej akciu spustit s predchadzajucou..
potom si rozbalis roletu s nazvom pesnicky a das Moznosti efektu..
Spustit prehravanie: Od zaciatku
Zastavit prehravanie: Po: a nastavis si cislo poslednej snimky
das OK, spustis prezentaciu a malo by to ist..
pesnicku si nastavis na prvu poziciu a nastavis jej akciu spustit s predchadzajucou..
ja tam mam len moznosti spustit, pozdrzat, opakovat, rychlost... nikde som nenasla ziadne spustit prehravanie: od zaciatku a zastavit prehravanie: po...konyk87 napísal:das vlozit zvuk zo suboru, das moznost Prezentacia >> Vlastne animacie..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pozri si to na obrázkoch: http://www.hojko.com/post617371.html#617371 , mám pocit že hladáš na inej záložkesunbeam7 napísal:ja tam mam len moznosti spustit, pozdrzat, opakovat, rychlost... nikde som nenasla ziadne spustit prehravanie: od zaciatku a zastavit prehravanie: po...
nie je to nahodou v MS office? lebo ja to skusam na open office 3.0 a nech hladam ako hladam, take tam nevidim...audiotrack napísal:pozri si to na obrázkoch: http://www.hojko.com/post617371.html#617371 , mám pocit že hladáš na inej záložke
ja to tam mam takto: