http://e3.g4tv.com/videos/38827/Mafia-I ... quality=hd
a inac tie vybuchy vyzeraju otrasne
aj mne sa to velmi paci ale na tych vybuchoch by mali hodne pomakat podla mna ....nehovorim ze tam maju byt vybuchy ako v crysise ale aspon nieco take trosku zivsie hentie vybuchy mi pridu take suche mocŠu-Do napísal:weee.. mne sa to celkom paci..vyzera to dobre zatial, snad tolke cakanie bude stat za to
Mne sa nepozdava to, ze ten vybuch trva 1sek..ze bum a zrazu nikde nic, len maly ohnik..Take trochu moc umele..Viac zivota by to tomu vybuchu chcelo dat..lekoklatik napísal:Ja som na výbouchu nenašiel žiadnu chybu. Nechápem čo tam potrebujete vidieť.
presen ako hovoris GTA IV malo perfektne vybuchy a dost mi pripominali CRYSIS myslim ze GTA IV a CRYSIS maju naj vybuchy a z toho by si mali brat prikladPilifo napísal:Tie výbuchy by mohli byť trochu prepracovanejšie, možno na spôsob GTA 4 (tam sa mi veľmi páčili), ale nevidím to ako nejakú veľkú chybu.
Inak nestiahli ten trailer už náhodou odtiaľ? Nejde mi vôbec načítať a ani z iných stránok
Veru ani mne to neslo, ale na youtube je viac videi uz.Pilifo napísal: Inak nestiahli ten trailer už náhodou odtiaľ? Nejde mi vôbec načítať a ani z iných stránok
Veru..nech to vijde skor, alebo nech prestanu uz davat von videa..Viem, ze nikto nekaze nam ich pozerat, ale to sa nedaŠu-Do napísal: Este vyse pol roka kym to vyjde a naozaj je az moc videi vonku.. mozno to vyjde aj skorsnad jo to by bolo super
chlapci pol roka je nist pokial viem pri crysise boli prve videa vonku uz 2roky dopreduSoviet napísal:Veru..nech to vijde skor, alebo nech prestanu uz davat von videa..Viem, ze nikto nekaze nam ich pozerat, ale to sa nedaVsak ked sme vydrzali cakat 7rokov (tak sa mi zda), tak preco by sme do vydania nemohli byt cca s minimalnym mnozstvom videi
Viem, ze si chcu urobit oni reklamu, ale prezradzat toho moc nemusia
![]()
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 21:00 )
Len tak mimochodom, zatial nikde neboli asi zverejnene minimalne poziadavky ze?