CS 1.6 Server hojko.com
Ja osobne som videl ako DeaD pokial bol mrtvy pisal uz nepametam komu aby isiel na VT...urcite nechceli pokecat o skole
A pokial viem tak aj milan dead s niekym komunikuje cez TS. Ja to nevyuzivam aj keby som mohol, ak to niekto pouziva vidno ze je to este decko nech si tak zvysuje ego, ti ktori pochopili ze to nie je voci ostatnym fer su ozajstny hraci CS 
Milanko komunikoval so mnou. Ak toto bude citat, sam dosvedci, ze mne to neprospelo a moje skore bolo s rozdielom minimalne 10 v prospech umrti.Juicy napísal:Ja osobne som videl ako DeaD pokial bol mrtvy pisal uz nepametam komu aby isiel na VT...urcite nechceli pokecat o skoleA pokial viem tak aj milan dead s niekym komunikuje cez TS. Ja to nevyuzivam aj keby som mohol, ak to niekto pouziva vidno ze je to este decko nech si tak zvysuje ego, ti ktori pochopili ze to nie je voci ostatnym fer su ozajstny hraci CS
Ked sme s Milanom deti, ludia, co VT a TS vymysleli su co? Este stekaju po rukach svojim otcom alebo uz zasychaju na vankusi? Joj, blbe dristy o detinskosti...
Je to rovnako ferove ako ked ja hram s gulickovkou, mojim skillom (pod 900) a VT a niekto iny s lepsou optickou myskou, skillom nad 1500 a bez VT. Navyse aj ostatni maju moznost zapojit sa do VT komunikacie. Vsetci tu moznost mate. Je to len na Vas.
Mate problem s instalaciou alebo to neviete zohnat? Povedzte, rad Vam to sem upnem alebo Vas odkazem do sekcie Software.
Rozdavat za toto akekolvek BANy podla mna nie je... normalne(?).
-
lekoklatik
VIP
rad by som vyriesil jeden problem tykajuci sa mojho nicku na cs :bozk na rozlucku
Dnes poobede si hram na hojku myslim ze bolo inferno a zrazu vidim mojho "dvojnika".Fajne ma to nasralo ale myslel som si ze ho to prejde.Ked som si vsimol ze ma aj WH,tak to som uz nebol pokojny.Nasledne dostal BAN od lekoklatika na 1 den ale za 15 min bol spat.(z toho vypliva ze ma dynamicku ip)Potom odisiel a ja som hral dalej,a ked som skoncil a asi o 30 min vratil tak tam uz hral s mojim nickom a cheatoval, povedal som to pomE(mu)a on mu dal KICK ale ked sa nasledne vratil,pod nickom laios(videli sme ako si ho zmenil) tvrdil ze to nieje on.Pri zmene mapy si este raz zmenil nick(Kuklac fery) ale vsimol som si to a upozornil pomE(ho).Ma BAN ale kedze ma dynamicku ip,bojim sa ze bude robit problemy na serveri pod mojim nickom...
Tak ak by ste uvideli nick bozk na rozlucku s jasným WH tak to bude laios ....
Dnes poobede si hram na hojku myslim ze bolo inferno a zrazu vidim mojho "dvojnika".Fajne ma to nasralo ale myslel som si ze ho to prejde.Ked som si vsimol ze ma aj WH,tak to som uz nebol pokojny.Nasledne dostal BAN od lekoklatika na 1 den ale za 15 min bol spat.(z toho vypliva ze ma dynamicku ip)Potom odisiel a ja som hral dalej,a ked som skoncil a asi o 30 min vratil tak tam uz hral s mojim nickom a cheatoval, povedal som to pomE(mu)a on mu dal KICK ale ked sa nasledne vratil,pod nickom laios(videli sme ako si ho zmenil) tvrdil ze to nieje on.Pri zmene mapy si este raz zmenil nick(Kuklac fery) ale vsimol som si to a upozornil pomE(ho).Ma BAN ale kedze ma dynamicku ip,bojim sa ze bude robit problemy na serveri pod mojim nickom...
Tak ak by ste uvideli nick bozk na rozlucku s jasným WH tak to bude laios ....