Singularity

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Singularity

Príspevok od používateľa meffisto »

nenasiel som tu temu venovanu tejto hre

Vyvojar: Raven Software
Základom je samozrejme akcia, inak by to v strieľačke z vlastného pohľadu ani nešlo. Protivníkov budeme likvidovať tradičným štýlom, ten však bude doplnený o hranie sa s časom. Po príchode budeme obdarení tzv. Time Manipulation Device – zariadením na manipuláciu s časom. Tentoraz sa nebudeme efektne vrhať v spomalených pádoch do roja striel, ale sa zameriame na objekty obsahujúce prvok Einsteinium, ktoré vie naše zariadenie využívať na zmenu časového obdobia. Rozhodne pôjde o zaujímavý spôsob riešenia nielen niektorých rébusov, ale TMD využijeme aj priamo pri boji. Keďže sa budeme pohybovať v rozmedzí rokov 1950-2010, nepôjde len o kratučké posúvanie vpred, prípadne vzad, ale komplexnú zmenu celého okolia. Máte sa dostať na druhú stranu rozboreného mostu. Čo s tým spravíte? Predsa pretočíte čas niekoľko rokov (desaťročí) dozadu a elegantne po ňom prejdete. Podobným spôsobom sa naskytne riešenie otvorenia dverí – tentoraz čas posuniete smerom dopredu, aby zámok zhrdzavel a priechod máte voľný. Pri bojoch budeme môcť srabácky pretočiť čas výrazne dopredu, takže protivníci nám zostarnú a zostane po nich len prach.

Kód: Vybrať všetko

info z hry.sme.sk
Vyzera to byt pecka
Malo by to byt v predaji koncom tohto roka.

TRAILER

COMBAT TRAILER

GAMEPLAY
Prílohy
singularity.jpg
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Vyzera to zaujimavo, graficky pripominajuc Dead Space.
Tesim sa :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Rusi a stroj casu ?:D uz chyba len Yuri ako last boss a bude.
Ale inaksie to vyzera na dost pecku a dost sa na to tesim :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Singularity

Príspevok od používateľa rochedo »

Je to vonku na X360 - zajtra hodim dojmy :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

je to super :) pobavil ma koment na youtube "Half Life 2 just had sex with Bioshock. Therefore we have Singularity." Hra je celkom zaujimava, nieco ako Wolfenstein/Bioshock/Half Life 2. Hral som to len chvilu, no...serie ma ze su tam mutanti :/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Dnes som cital nejake info ohladom tejto hry, a zrazu ma prekvapilo ze to bezi na unreal 3 engine :) Doteraz z tych videi co som videl sa mi zdalo ze to vyzera rovnako ako Wolfenstein ktory bezal na modifikovanom idTech 4. Takze parada, UE3 je jeden z najlepsich engine-ov na konzoly

//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 19:49)
Uff, tak som zahral asi 3-4 hodky a nemam z toho moc pozitivne dojmy. Grafika je dost slaba. Ma to miestami pekne efekty UE3-jky a kvalitne textury na stenach, pekne modely zbrani a textury na ruke atd ale ostatne objekty v hre su strasne low res co moc kazi dojem z hry. Gameplay vdaka TMD (pristroj ktorym ovladate cas) na zaciatku prekvapi ale nic extra, navyse tie situacie kedy s tym pristrojom ovladate starnutie objektov je naskriptovane cize ho mozte pouzit len na vybrane objekty. V hre je implementovany aj upgrade zbrani avsak zbrane mozte upgradnut len ked pozbierate tzv tokeny a tych som zatial nasiel len cca 2. Dalej zbierate tzv platidlo E99 s ktorym mozte kupovat naboje, alebo upgradnut TMD rukavicu a kupovat rozne perky do rukavice napr. zvysenie HP atd. Zatial davam tej hre 75% uvidime ako sa to nakoniec vyvinie. Podla mna ma ta hra nevyuzity potencial. Z tych trailerov to vyzeralo ako keby hrali nejaku komplet inu hru.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Pripadá mi to na zmes grafika Dead Space a F.E.A.R, dúfam, že si to čoskor môžem vychnutnať na PC :wink:
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No tak zajtra si to stiahnem na pc....
Snáď to bude dobré
SSemteXX
Guru
Guru

Tojo, akurát som si to všimol, že je to už vonku, čudujem sa, že tak rýchlo dokázali prelomiť Securom ochranu, na večer si to dám sťahovať, snáď to nebude kópia F.E.A.R :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

? Pokial viem tak prave Securom sa lame ako na beziacom pase.
erikmendel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa erikmendel »

cawte mam problem ked to cracknem a pustim hru a ked sa dostanem do menu kde si mas vybrat new game alebo exit tak my to padne nahodimy error odesilat neodesilat pls porate ako to poriesim :smt017
misobyg
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa misobyg »

tu sa neriesia hry stahnute z netu jedine ak mas original ale mne ta od reloaded ide ako po masle tak neviem v com je problem
a k hre je to fajny horor :) as som sa hned na zaciatku poriadne zľakol :D
erikmendel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa erikmendel »

ok oz to ide :D
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

misobyg napísal:tu sa neriesia hry stahnute z netu jedine ak mas original ale mne ta od reloaded ide ako po masle tak neviem v com je problem
a k hre je to fajny horor :) as som sa hned na zaciatku poriadne zľakol :D
je tu snad neake pravidlo ktore zakazuje riesit stiahnute hry? :roll:
ak ano tak pardon :aasmile1:
misobyg
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa misobyg »

tak asi nie je no .....
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

nevadi :wink:

no a tiez k dojmom,nato ze v poslednom case nic take zaujimave nevyslo je to v poho strielacka s mierne hororovym nadychom.
ale nic prevratne.
Moje hodnotenie 6,5/10 :)
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

no, tak som to teraz chvilu hral, nie je to az take spatne... hram to na easy, lebo som cakal ze to bude strasidelne a take hry nerad hravam na vyssich obtaznostiach, no a musim povedat, ze to az take easy nie je.. teraz som ziskal ten pristroj TMD no a nemal som nic ine, len tu teplu pistol a TMD a musim povedat, ze som to par krat musel loadovat, lebo sa mi stalo, ze do pistole dosli naboje a to TMD sa dobija pol hodinu.. nie je to teda boh vie co zatial, ale da sa to.. a ako uz niekto spominal, je tam par grafickych problemov, ale nejde o to, ze by boli skarede textury, ide o to, ze tej hre obcas prepne, a tie textury sa nenacitaju.. vojdes do miestnosti, vsetko je totalne skarede ako na ultra low detailoch, vyjdes von, vratis sa dnu a uz je vsetko nacitane a vsetko je tak ako ma byt.
SSemteXX
Guru
Guru

No ja napríklad problémy s načítávaním nemám, mňa proste drbe to, že tá krv je nejaká tmavá, ďalej to, že keď sa pozriem dole na zem, nevidno mi nohy. ;D

Inak mohli doladiť tie zbrane, tú strelbu, striela to ako keby som hádzal šípkami o stenu, ale mňa chytila len jedna vec v celej hre, že konečne to nie je o tom, ako ničím príšery, strielam aj ľudí a to je konečne to čo som po Metro2033 čakal, dalšia takáto hra.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No tak ja som to hral a mne osobne sa to veľmi páčilo... 9/10
Napísať odpoveď