No to som hodil do placu len ako typ a rocnik, konkretne auto sa potom da vybrat zo sirsej ponuky.Derlangino napísal:Si kukni co to je , to ma stvorstupnovy automat, a ten by som neprial ani najvacsiemu nepriatelovi
Mitsubishi Lancer '08 2.0 // BMW - poradte
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano spravne je evidentne ze autor tohto prispevku uz niekedy v niecom podobnom sedelDerlangino napísal:Si kukni co to je , to ma stvorstupnovy automat, a ten by som neprial ani najvacsiemu nepriatelovi
// jo a k vendovym prispevkom je skoda sa vyjadrovat ako to tu tak citam...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
aha jasne to je pravda
sak to nedava rozum bracho lebo to potom musi vela zrat sak sa musim riadit pravidlom cim vyse stupnov tym mensia spotreba

// a samozrejme ze automatiky su uplne na pi*u lebo kazdy kto ma auto ma zarucene sportove ambicie a nemoze hadzat kickdowny kde ho napadne sposobom pata-spicka
// a samozrejme ze automatiky su uplne na pi*u lebo kazdy kto ma auto ma zarucene sportove ambicie a nemoze hadzat kickdowny kde ho napadne sposobom pata-spicka
-
RATZINGER666
Darca
-
vendo
Guru
sorry ale este raz pre tych menej obdarenychnordkapp_pb napísal:............ ACH ! ! !
... WRX STi ma strasne tvrdy podvozok, na mestske poskakovanie to vobec neni, tlmice vymlatis fakt hned a menia sa co 50tkm (cize pri sti ako daily car to vychadza raz za rok, rok a pol a nieje to zadarmo) .. je to ostry motor olej sa meni castejsie ... je to oturbene, turbo dostava zabrat jazdou v meste, ked raz toci, potom zas netoci, a zas toci a zas krizovatka a stale doblba ... tuha sportova spojka .. sa zabijes za to po tyzdni jazdenia po meste ... STI je auto PRE RADOST Z JAZDY, nie dopravny prostriedok ! ! ! ...
... vídaš vo svojom okoli bezne seriove 300kW (cize velmi zhruba niekde okolo 420k) imprezy ? ? ? ...
... on nema postnute EVO wole ... kazdy lancer neni EVO![]()
![]()
ak ste si nevsimli postol som normalnu imprezu ziadnu wrx takze NENI TO WRX nie kazda impreza je WRX chapeme sa?
vykon mala tamta 110kw ziadnych 300 ale tak vidim ze si pises co sa ti hodi
v teste tamtej konkretnej nepisu nic o nejake extra tvrdosti podvozku ani o supertuhych spojkach takze tak ale sak ty si v nej jazdil asi uz par rokov ked tak dobre vsetko vies no nie?
jedina vec v ktorej som sa mylil a aj ma dost zarazila ze aj tato slabsia od 190kw verzie zerie 12l/100km takze to by aj tak asi nic nebolo
//to len aby sme si to ujasnili "borci"
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tu delas machry ale hajzl mate na chodbě ...
mam ti to odcitovat ?
klasicka impreza (co je v sucasnej gen. 1.5 R nebude odlisna od spominaneho Lanceru svojimi nastaveniami, bude ladena viac do komfortu ... reagoval som na tvoj ulet s WRX Sti, ktoru si postol prvu este stale vlhky z toho ze si videl cierny Lancer X, ktory bol urcite aj v poslednom NFS
...
dakujem za seba aj za ostatnych, ze si nas uznal cez auta borcami, ale neviem ci je to od teba az taka pocta ... keby to napisal niekto kto za volantom uz sedel inde ako v herni, bolo by to este lepsie
...
mam ti to odcitovat ?
tu si hned prvu postol WRX STi a dalej si sa to snazil uz len zachranovat ... ale marne, lebo v druhom poste si tu cosi mlel o spotrebach a lancere Evo a neviem co o impreze so spotrebou 15l/100km a vykonom 300kW ...vendo napísal:nieco taketo http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-w ... 62485.html![]()
![]()
pripadne inu imprezu?
nesnaz sa z nas spravit blbcov prosim ta ... kdesi ked uz si nevedel jak z toho von tak si tam pichol Imprezu 2.0 R ...vendo napísal: za 2. dal som random do googla najst nejake testy spotreby a nasiel som evo okolo 8l/100km (verzia okolo 100kW) a impreza 15l/100km (verzia 2.5l motor 300kW) a 12l pre 2liter 260kW takze myslim ze keby kupil imprezu ako je http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-p ... 50255.html s podobnym vykonom ako jeho evo tak spotreba by nebola az tak diametralne odlisna
klasicka impreza (co je v sucasnej gen. 1.5 R nebude odlisna od spominaneho Lanceru svojimi nastaveniami, bude ladena viac do komfortu ... reagoval som na tvoj ulet s WRX Sti, ktoru si postol prvu este stale vlhky z toho ze si videl cierny Lancer X, ktory bol urcite aj v poslednom NFS
dakujem za seba aj za ostatnych, ze si nas uznal cez auta borcami, ale neviem ci je to od teba az taka pocta ... keby to napisal niekto kto za volantom uz sedel inde ako v herni, bolo by to este lepsie
Keď už japonca, tak potom navrhujem tohto krásavca.....
http://nissan-patrol-gr.autobazar.eu/30 ... 09571.html
je síce o pár rokov starší, ale je to auto s neuveriteľnou výdržou, schopnosťami a spoľahlivosťou...... a s rozumnými prevádzkovými nákladmi, ktoré bežného človeka nezruinujú......
je síce o pár rokov starší, ale je to auto s neuveriteľnou výdržou, schopnosťami a spoľahlivosťou...... a s rozumnými prevádzkovými nákladmi, ktoré bežného človeka nezruinujú......
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
k patrolu ale predsa patria pevnostne narazniky, prahy, navijak, snorchel, 33" MT gumy a tony blata ... to je skoda potencialu jazdit s tym len takPinhead napísal:Keď už japonca, tak potom navrhujem tohto krásavca.....
nordkapp,
čo Ty vieš..... Možno by ho kúpil, pomaly by skúšal možnosti auta, a popritom by objavil čaro off-roadovej jazdy..... Inak k tej spomínanej výbave by som ešte doplnil expedičnú záhradku na streche + rebrík, prídavnú svetelnú rampu, vyhľadávací svetlomet, zosilnený podvozok a prídavnú nádrž....... A aj s tým všetkým by sa stále jednalo o veľmi pohodlné a bezpečné vozidlo......
čo Ty vieš..... Možno by ho kúpil, pomaly by skúšal možnosti auta, a popritom by objavil čaro off-roadovej jazdy..... Inak k tej spomínanej výbave by som ešte doplnil expedičnú záhradku na streche + rebrík, prídavnú svetelnú rampu, vyhľadávací svetlomet, zosilnený podvozok a prídavnú nádrž....... A aj s tým všetkým by sa stále jednalo o veľmi pohodlné a bezpečné vozidlo......
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Spoluziak ma o nieco starsieho Patrola GR 2.8 diesel, mimo mesta na 100km mu to spapa 12l a s takymi gumami a vybavou o ktorej tu snivate to urcite nebude o liter viac. Patroly mali (neviem ci maju aj tieto novsie) problemy s motorom, praskala hlava a pod. a tak Patrol obcas prezvaju auto bez motora
Inac v BB behaju dost bezne dve WRX-ky STi, obe predchadzajuca generacia. Na jednej dokonca jazdi zena
Inac v BB behaju dost bezne dve WRX-ky STi, obe predchadzajuca generacia. Na jednej dokonca jazdi zena
-
->slavo<-
Addict
a honda acord sa ti nepaci ? jeden znami si ju este dal prerobit na plyn a maximalna spokojnost . vrajze sa prechodom na plyn strati len 1% vykonu .
http://honda-accord.autobazar.eu/20i-vt ... 62089.html
takuto myslim.
to auto je vykonne spolahlive ma asi vsetko co by si mohol v aute mat.
ja osobne kebyze mam prachy kupim si accord alebo hondu civic novej generacie napr CDTI.
http://honda-accord.autobazar.eu/20i-vt ... 62089.html
takuto myslim.
to auto je vykonne spolahlive ma asi vsetko co by si mohol v aute mat.
ja osobne kebyze mam prachy kupim si accord alebo hondu civic novej generacie napr CDTI.