Ake mate auto?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hlavne prajem pevne nervy s francuzskymi gumovymi prevodovkami
... zas novy renolt by som dnes nevidel az tak blede, uz len z dovodu ze s ich dieslami jazdi aj polkou z vas vysnivany nissan
... a hlavne sa ich auta radia v dnesnej dobe k najbezpecnejsim na trhu
...
... snazim sa to nejak ospravedlnit, ale aj tak by som este stale pitchacar nechcel
...
... snazim sa to nejak ospravedlnit, ale aj tak by som este stale pitchacar nechcel
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
YEBY - CEPY .. ale davasPatrick7 napísal:Keby sem na fórum dám ferrari tak si vymyslíte niečo iné, aby ste mohli človeku skaziť dobrý pocit. Totiž na tomto fóre dokáže každý len kritizovať, preto to beriem s rezervou. Čo sa týka značky renault - Vyrábajú pekné, výkonné a kvalitné autá, preto si ich každý kupuje.
ked uz tak Ferrari su auta pre looserov, lebo v nich treba brzdit do zakrut .. a kto brzdi ten prehrava
... mylsim ze ked si sa rozhodol a mylsis ze si sa rozhodol spravne tak by ta partia "neznabohov" nemajucich v laske zabozrutske plastelinove modely nemala rozhodit ... vsetko co si povedal o renaulte je v nejakom relativnom vztahu pravda
... vsetko je otazkou priorit ... nenechaj sa rozhodit ... bola to tvoja volba ... ja by som take peniaze za take auto NIKDY nevyhodil ani keby som ich zrovna mal
-
makaveli
King
co koniec koncov dokazuje aj tabulka spolahlivosti jazdenych vozidiel, kde renault pravidelne neobsadzuje popredne prieckyPatrick7 napísal:Čo sa týka značky renault - Vyrábajú pekné, výkonné a kvalitné autá, preto si ich každý kupuje.
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
-
Mateq
Medium Professional
Ehm... Neni Civic Mild-Hybrid?Szentivanyi Laszlo napísal:Pri jazde v meste nulove emisie a nulova spotreba.
Je, ale ked mas nabite baterie, tak pri pomalej jazde mestom ides iba na elektrinu, spalovak sa zapaja az ked potrebujes vacsie zrychlenie alebo rychlost. (Aspon to tak prezentuje vyrobca, ale nemal som cest zviezt sa.)Mateq napísal:Ehm... Neni Civic Mild-Hybrid?
-
Mateq
Medium Professional
To co pises je full hybrid.. (LSko, GS, myslim este Prius). Civic a obzvlast 2-rocny je mild, IMA podla vsetkeho bez spalovaku, cisto na baterie ist nevie...GothaR napísal:Je, ale ked mas nabite baterie, tak pri pomalej jazde mestom ides iba na elektrinu, spalovak sa zapaja az ked potrebujes vacsie zrychlenie alebo rychlost. (Aspon to tak prezentuje vyrobca, ale nemal som cest zviezt sa.)
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Samozrejme, ze nejde len na bateriu. Do asi 60km/h v meste ide na bateriu, ak mam slaby plyn. Ak na to dupnem, nastartuje aj benzinovy motor. Ale keby som to nevidel na palubnom pocitaci, ani neviem, kedy je aky pohon. Od tohto auta viem, ze uz iny, ako hybrid + benzin mat nebudem. Je to skvele. Spotreba je okolo 4-6l.Mateq napísal:To co pises je full hybrid.. (LSko, GS, myslim este Prius). Civic a obzvlast 2-rocny je mild, IMA podla vsetkeho bez spalovaku, cisto na baterie ist nevie...
pozeram ze nejaky dobrak mi dal za horeuvedeny prispevok K- s takymto textomjatmz napísal:Audi A6 2,5 TDi , 120 kW , r. 2003
... inak jeden problem, vodicove dvere ked su otvorene auto to nedetekuje ... myslite ze to bude poistka abo posr*** zamok na dverach.
mate niekdo skusenosti, resp viete poradit?
"neznasam takych zbohatlikov ako si ty.....dufam ze coskoro zomries"
dotycny macher by sa mal ked uz podpisat ... kamarat, neznasaj si kludne aj dalej zbohatlikov a nariekaj cely zvysok zivota, mne je to u (_._) pracovny trh je otvoreny, takze sance su rovnake
takisto mi peniaze nepadaju z neba, alebo sa nemnozia v sufliku, ale sikovnym patri svet a kazdy cent si aj odmakam
... no a aby ta porazilo, tak pribudlo aj dalsie auto, Ford Focus wagon 1,6 16V
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
chlapec10
Addict
K+ a cisty suhlasjatmz napísal:pozeram ze nejaky dobrak mi dal za horeuvedeny prispevok K- s takymto textom
"neznasam takych zbohatlikov ako si ty.....dufam ze coskoro zomries"
dotycny macher by sa mal ked uz podpisat ... kamarat, neznasaj si kludne aj dalej zbohatlikov a nariekaj cely zvysok zivota, mne je to u (_._) pracovny trh je otvoreny, takze sance su rovnake
takisto mi peniaze nepadaju z neba, alebo sa nemnozia v sufliku, ale sikovnym patri svet a kazdy cent si aj odmakam
... no a aby ta porazilo, tak pribudlo aj dalsie auto, Ford Focus wagon 1,6 16V
Kazdy ma take na ake ma.
A ked sme pri tom, nemyslim ze 6 rocna A6ka 2.5 je zrovna zbohatlicke auto
a aby som nebol OT, tak prave sa mi vybavuju papiere na Alfu 156 2.0 155PS r. 2001 v peknej modrej kozi, dovezena z nemecka