DATACOM ---- REKLAMACIE

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

DATACOM ---- REKLAMACIE

Príspevok od používateľa semisa »

Ahojky mate niekto skusenosti datacompom???
chcem si objednat ntbook stadial ale nevim ako to funguje s reklamaciou a či je to vobec dobry obchod ... Dakujem :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Poviem ti len tolko ze za posledne roky ak nieco kupujem, kupujem odtial (objednam si a pridem si pre to do predajne).
Vo vseobecnosti problem s reklamaciami nie je, akurat niektore znacky sa neposielaju na servis k nim, ale priamo do servisneho strediska (napr. HP, IBM...a podobne, maju to napisane v reklamacnom poriadku ktory je na opacnej strane faktury tusim). Ale spokojnost maximalna!
semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

STomko napísal:Poviem ti len tolko ze za posledne roky ak nieco kupujem, kupujem odtial (objednam si a pridem si pre to do predajne).
Vo vseobecnosti problem s reklamaciami nie je, akurat niektore znacky sa neposielaju na servis k nim, ale priamo do servisneho strediska (napr. HP, IBM...a podobne, maju to napisane v reklamacnom poriadku ktory je na opacnej strane faktury tusim). Ale spokojnost maximalna!
no ja si idem kupit akurat hp - notebook a preto sa pytam ... lebo viem ze ked sa ntbooky kupuju cez net byva problem s reklamaciami ... a dakujem moc :)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:semisa.. a v čom spočívajú tie problémy s reklamáciou notebookov pri kúpe cez net?

http://www.datacomp.sk/default.asp?inc= ... dminky.htm
http://www.datacomp.sk/default.asp?inc= ... ediska.htm
http://www.hp.sk/partner/index.php?prod=3

:)
hhe dik akurat kukam ... no napr. s pixmaniou su problemy vraj nechcu brat reklamacie a vyhovarajú sa alebo ani v sharku nie su moc prijemny ... no a ono to ma stredisko v kosiciach to je dost znacny problem bo ja som z nitry na uplne opacnom konci slovenska :(
brm
Darca
Darca

Aj Shark aj Pixmania musia riešiť reklamácie.. akurát Pixmania vraj ide cez Francúzov (musíš posielať balík do Francúzska, pozri témy o Pixmanii na hojku) a Shark.. to ani neviem, Shark je iba veľká marketingová bublina a nič viac, takže o neho sa veľmi nestarám.. ale ak by neriešili reklamácie, SOIka sa už o nich postará.. :)

Pozrel si môj druhý a tretí link, čo som Ti pastol? Ak áno, v tom prípade Nitra nie je problém. A možno by Ti tam uznali aj reklamačku notebooku HP z iného obchodu (Pixmania, Shark.. treba sa opýtať)
semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Aj Shark aj Pixmania musia riešiť reklamácie.. akurát Pixmania vraj ide cez Francúzov (musíš posielať balík do Francúzska, pozri témy o Pixmanii na hojku) a Shark.. to ani neviem, Shark je iba veľká marketingová bublina a nič viac, takže o neho sa veľmi nestarám.. ale ak by neriešili reklamácie, SOIka sa už o nich postará.. :)

Pozrel si môj druhý a tretí link, čo som Ti pastol? Ak áno, v tom prípade Nitra nie je problém. A možno by Ti tam uznali aj reklamačku notebooku HP z iného obchodu (Pixmania, Shark.. treba sa opýtať)
aha super tedy ... jaj dakujem heh ... tak ho pojdem aj objednat ... lebo nikde inde som nenasla tak dobre ceny na hpecko ... a kolko stoji postovne teda dovozne ci jake to je :-D
brm
Darca
Darca

datacom.sk -> Informácie -> Ako nakupovať

semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:datacom.sk -> Informácie -> Ako nakupovať

heh aha dik :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Datacomp je jeden velky bordel, v zivote z tamad uz nic nekupim...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

FR33RIDER napísal:Datacomp je jeden velky bordel, v zivote z tamad uz nic nekupim...
Tie tvoje argumenty nas vsetkych totalne odzbrojili.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

FR33RIDER napísal:Datacomp je jeden velky bordel, v zivote z tamad uz nic nekupim...
a cotak napisat aky si s nimi mal problem?
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Tu mate o tom 15stran nielen odo mna...

http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... ti+Datacom
semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:a cotak napisat aky si s nimi mal problem?
a prečo si to myslis??? tak mi pls porad nejaku dobru stranku ... ktora je fakt kvalitna
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tuto otazku si mala smerovat na freeridera :wink:
ak ti mozem odporucit tak alza.sk ale ake su tam ceny notebookov tak to netusim :wink:
semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:tuto otazku si mala smerovat na freeridera :wink:
ak ti mozem odporucit tak alza.sk ale ake su tam ceny notebookov tak to netusim :wink:
ok diky :)

//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2009, 14:32 )
FR33RIDER napísal:Tu mate o tom 15stran nielen odo mna...

http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... ti+Datacom
pls poradis mi nejake dobre eshopy ja chcem notebook ale nemam vela lowe iba 12500 na ntbook a chcela by som aby bol fajn asus hp nieco na ten sposob :) 250gb 2gbDDR dvojadrovy procesor blutooth
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

semisa, sestra ide tiež kupovať ten istý notebook, ktorý chceš aj ty. Fakt lacnejšie ho nenájdeš, všade je asi o 70 eur drahší, čo je dosť.

Ja to vyriešim tak, že si ho objednám na dobierku cez UPS a v prípade poruchy ho budem reklamovať v HP centre tu v Nitre, DATACOM s tým už viac nemusí nič mať :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Kup z Xcomputers ak ho tam maju...
semisa
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:semisa, sestra ide tiež kupovať ten istý notebook, ktorý chceš aj ty. Fakt lacnejšie ho nenájdeš, všade je asi o 70 eur drahší, čo je dosť.

Ja to vyriešim tak, že si ho objednám na dobierku cez UPS a v prípade poruchy ho budem reklamovať v HP centre tu v Nitre, DATACOM s tým už viac nemusí nič mať :)
aj ja nad tym rozmyslam bo je super za taku cenu a nikde ho nemaju a ked jo tak drahsi a ten xcomptur je dost drahy podla mna
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hmm, ale narazil som na problém :arrow:
Reklamáciu výrobkov HP je nutné uplatňovať v Košiciach na adrese:
- Swiss spol. s.r.o., Gemerská 3, 04001 Košice, tel.: +421557894358-9 www.swisshp.sk - Datalan a.s, Popradská 68, 04001 Košice, tel.: +421556405190 www.datalan.sk -PosAm s.r.o. Vozárova 5, 04017 Košice, tel.: +421557241720 www.posam.sk
Zoznam ďalších servisných stredísk nájdete na www.hp.sk
Takže z toho vyplýva, že reklamáciu mi v servisnom stredisku neuznajú, ale mi ho jedine v servise opravia a ja si to pekne zacvakám? :?
Napísať odpoveď