POMOC - nastavenie wifi na TOSHIBE
POMOC - nastavenie wifi na TOSHIBE
Ahojte, kúpila som si notebook Toshiba Satellite A300, na ktorom by malo byť wifi. Doma mám bezdrátový internet. Zapla som comp a nenačítalo mi to žiadnu bezdrátovú internetovú sieť. Neviete poradiť ako postupovať? Pravdepodobne mi niečo blokuje prístup resp. wifi na notebooku s wifi na routeri pre internet nie sú kompatibilné? Poraďte please čo sa s tým dá robiť. Vďaka
Ahoj. Ak mas teda Toshibu tak by si mala mat na boku Notebooku prepinac s ktorym si tu Wifi aktivujes teda aby primala signal. Dalej ak mas Toshibu s pred instalovanym Windowsom tak by si mala mat dole v rohu malu ikonu Wifi na ktoru ked kliknes tak by sa ti mali zobrazit vsetky dostupne siete. Potom uz staci iba na tu siet kliknut a pripojit sa.
Ak je ta siet nejako zabezpecena tak ta poziada o heslo.
PS: nabuduce napis aj aku mas Toshibu
dodo
Ak je ta siet nejako zabezpecena tak ta poziada o heslo.
PS: nabuduce napis aj aku mas Toshibu
dodo
Ak mas Toshibu s predinstalovanym Windowsom tak by si mala mat v zaklade nejaky manager na Wifi mala by to byt taka biela ikonka so signalom dole v rohu pri hodinach treba na nu kliknut a dat vyhladat siete...
Dalsia moznost pri Toshibe ak to este tak robia je moznost kliknut primao na ploche ked prejdes myskou na lavu stranu obrazovky tak by mal vyskocit taky panel kde mozes vyhladavat Wifi a bluetooth a ine veci...
A ako posledna moznost je ta ze v prvej moznosti sa ten manager vypne a bude sa pouzivat defaultny manager windowsu... Ten najdes v ponuke Start > Ovladacie panely > a myslim ze Bezdrotove siet....
dodo
Dalsia moznost pri Toshibe ak to este tak robia je moznost kliknut primao na ploche ked prejdes myskou na lavu stranu obrazovky tak by mal vyskocit taky panel kde mozes vyhladavat Wifi a bluetooth a ine veci...
A ako posledna moznost je ta ze v prvej moznosti sa ten manager vypne a bude sa pouzivat defaultny manager windowsu... Ten najdes v ponuke Start > Ovladacie panely > a myslim ze Bezdrotove siet....
dodo
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mam toshibu tiez..A300ku, normalne tam mas Vistu a predinstalovany wifi program..Samozrejme ten zvykne blbnut, mne len tak zhadzoval niekedy z nicoho nic internet..
Odporucam program na Wifinu --> http://www.lucidlink.com/lucidlink_wifi_client.htm
Momentalne ho pouzivam a nemam najmensie problemy s netom
Len to instalni..resetni PC a skus cez to najst siet a pripojit sa..
Odporucam program na Wifinu --> http://www.lucidlink.com/lucidlink_wifi_client.htm
Momentalne ho pouzivam a nemam najmensie problemy s netom
Len to instalni..resetni PC a skus cez to najst siet a pripojit sa..