Mate spolocne PC?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

heh tiez som sa s bratom hadal, lenze jemu patril comp, on ho komplet platil, tak ma poslal dpc a musel som to respektovat. Chodil som tam ked ma pustil, nemali sme nejake problemy. Ale je pravda, to bolo tak 9 rokov dozadu :D
Potom to brat vyriesil tak, ze mi kupil novy komp, kedze robil v pocitacovom sklade a boli vselijake moznosti :D a boli sme obaja spokojni
Brat uz s nami nebyva a ja +rodicia mame doma 3 desktopy a 4 notebooky, vsade wi-fi, neni problem ani pre navstevu :D

Napis potom ako to dopadlo :)
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsetko je o respekte a donuteni brata aby ta tam bezproblemov pustil.

Tiez som maval ten problem kym som byval doma..
Jeden PC - Traja ludia..
Nakoniec som tam sedaval takmer sam a nikto domna nehukal..
Sprvu mi zacali brat kabel od monitora, takze som bol kus nahraty..
Casom si vsak bracha kupil notas a ked nieco potreboval, bohuzial som predviedol jeho pristup.
Casom pochopil, ze ten PC nepouzivam na hranie ale na svoje "zlepsovanie"..
A odvtedy aj ked dofachsim domov a potrebujem net, tak neni problem..

Ale pisal si, ze ty natom PC sa nehravas. Vsakj ked mas notebook tak ostatne veci sa daju robit aj tam..:) Jediny problem si uviedol hry :P
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

nechapem ako sa vyse 20 rocny ludia mozu bit o PC ze kto sa bude na nom hrajkat......normalne mu zahesluj pocitac a mas pokoj, ked nebudes doma tak ho moze trafit aj slak.. to je najlepsi sposob ako sa dostat k nejakej dohode
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Patjo napísal:nechapem ako sa vyse 20 rocny ludia mozu bit o PC ze kto sa bude na nom hrajkat......normalne mu zahesluj pocitac a mas pokoj, ked nebudes doma tak ho moze trafit aj slak.. to je najlepsi sposob ako sa dostat k nejakej dohode
Najlepsi sposob je dohodnut sa ako ludia, jeden tam sedi, druhy ked pride, ze sa chce hrat, tak povie Ok, este takych 20 min a potom idem ja, resp. nieco take. On si zahesluje komp, brat mu vezme monitor a obaja si mozu honit.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

robbiee napísal:Najlepsi sposob je dohodnut sa ako ludia, jeden tam sedi, druhy ked pride, ze sa chce hrat, tak povie Ok, este takych 20 min a potom idem ja, resp. nieco take. On si zahesluje komp, brat mu vezme monitor a obaja si mozu honit.
no ved o to ide, nikto nebude mat nic a nakoniec sa dohodnu
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Nechcem sekat machra .. ale myslim že to najlepšie riešenie tu ešte nepadlo :lol: ty si kup monitor a on PC a je to :lol:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Spolocne PC uz nemam. A dal by som vsetko za to, aby som opat mal. [nejdem tu rozoberat aky super bol zivot s bratom etc., stejnak to vacsina nepochopi]. Ale malo to aj normalne vyhody - pri kompli som sedel o dost menej, veci som robil rychlejsie (pretoze sme sa s bratom zvacsa dohodli kedy ide on/ja a to sa na +- 30min dodrzalo, az na surne pripady [edukacne ucely]) a naucil som sa robit kompromisy (vlastne to vseobecne pri surodeneckom zivote). Teraz mam cisto svoj, potom mam dalsi a snad o chvilu dalsi. To nebudem ani stihat ich pouzivat. Je ale dobre ze ked nieco potrebujem, tak to aj urobim a necakam.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

takto ti to poviem sme obydvaja dospely...
:lol: :lol: :lol: fakt sorry za off topic, navrhujem presunut do vtipov :D Este pochopim keby islo o zenske ale pocitac ?
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

ja mam dokonca dvoch bratov. Zo zaciatku sme sa striedali v urcitiych intervaloch , potom nam to uz bolo jedno , vyrastli sme a PC uz vobec neriesime. Ked potrebuje ist niekto samozrejme na PC tak sa vzdy uvolni , staci povedat a no problem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kup si novy monitor a mas po probleme, investicia sa ti coskoro vrati v podobe pokojnejsich dni :)
Co si pamatam, tak u nas sme toto nikdy nejako velmi neriesili, vzdy sme sa nejako dohodli, resp. musel som pristupit na dohodu, lebo brat bol silnejsi :lol:
Kedze je tvoj brat este starsi, tak predpokladam, ze nejaky prijem ma, takze pre neho nebude problem kupit si vlastny PC, ked uz ma monitor :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

skus si dat na PC heslo, ako sa zachova. ak ti vezme monitor bez toho, ze by si to uvedomil, tak je to decko a moze mat aj tisic rokov
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

uz sme sa dohodli :lock:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ešte tak napísať ako ???
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

az ked sa mu zahoji monokel, teraz sa mu blbo pozera na klavesnicu a este blbsie odpisuje s rukou v sadre.. Niet nad rozumnu bratsku dohodu :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

No ja som ustupil cize ked chce ist za Pc tak ho pustim.V podstate ked nieco chcem okrem hier tak idem na svoj notebook . takze vyriesene .
zajtra bude este jeden notebook a vyzera to ze tam bude slusna grafika takze budeme mat kazdy vlastny :)
/koci bytkou sme to riesili skorej" a nic sa bytkou nevyriesi ked su dvaja rovnakej povahy.
Zamknuté