Referát "Rozšíriteľne PC Sloty"

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
ScorpionSVK
Novice
Novice

Referát "Rozšíriteľne PC Sloty"

Príspevok od používateľa ScorpionSVK »

Referát: Rozšíriteľne PC Sloty
Potrebujem najst nieco o rozsiritelnych pc slotoch, prosim ak viete o nejakych linkoch, tak ich sem dajte, lebo ja si neviem rady, googlil som a nic, Vy ste tu odbornici
Dakujem :)
Peter15
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter15 »

pekneeee.....1 prispevok...dnes registrovany prave ked nieco potrebujes....a si myslis ze ti to niekto najde?...a aj ked hej....potom sa tu vobec neukazes...aspon ja to tak vidim...hojko da nieco tebe...a ty hojku?...nic
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Peter15 napísal:pekneeee.....1 prispevok...dnes registrovany prave ked nieco potrebujes....a si myslis ze ti to niekto najde?...a aj ked hej....potom sa tu vobec neukazes...aspon ja to tak vidim...hojko da nieco tebe...a ty hojku?...nic
no sku*veny svet toto...
ScorpionSVK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ScorpionSVK »

Hm vy ste teda dobraci, ja som sem chodil casto, len som zistil, ze po case, ked som sa sem dlhsie neprihlasil, mi nesiel ucet. Vidim ako sa prejavuje vysoka inteligencia. Ked je clovek v nudzi tak uz tym padom sa treba nanho vy*rat.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

googli poriadne

napr. http://sk.wikipedia.org/wiki/Roz%C5%A1i ... BAca_karta
kde pre "Štandardy rozširujúcich slotov" a "Typy rozširujúcich kariet" mozes bud kliknut (ak uz na wikipedii na to existuje clanok...alebo dalej pogooglit dalsie info a pozliepat z toho daco.
Napísať odpoveď