Hard situacia dik za radu :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Loomy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Loomy »

no jo, tu poradi asi len niekto kto pracuje alebo pracoval v rakusku
co ja viem tak v rakusku je nedostatok zdravotnych sestriciek, domacich sluziek (au-pair), a mozno tych co sa staraju o starych ludi (opatrovatelstvo?)
Norbinho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Norbinho »

Presne ako povedal Loomy, ale tu asi niesi v nejakom filme, aby si čakal na zázrak, podľa mňa by si si mal nájsť nejaké dievča z okoloia...nejaká by sa určite našla. Ale neber to ako hlúpu poznámku, je to len moj nazor. Ale aj tak vela stastia
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Norbinho napísal:Presne ako povedal Loomy, ale tu asi niesi v nejakom filme, aby si čakal na zázrak, podľa mňa by si si mal nájsť nejaké dievča z okoloia...nejaká by sa určite našla. Ale neber to ako hlúpu poznámku, je to len moj nazor. Ale aj tak vela stastia
omg, on chce radu ako to zvladnut/vyriesit a nie najst inu :roll:

k teme: co takto si dorobit maturitu (ak je to mozne) a otvorit si tym viac sanci v rakusku? bez maturity u nas nezarobis ani na slanu vodu (odhliadnuc od velmi sikovnych ludi a "mam bohateho otecka" jedincov). s maturitou by nemal problem najst nieco aj v rakusku.
matuli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matuli »

hmm... Mam iste skusenosti s takymto "vztahom", bola to sice druha sesternica, ale situacia podobna. My sme to nevydrzali a dali sme sa dokopy, ale tiez len tak "aby o tom nevedela cela dedina"... Bol som este na strednej cize problem s pracou som neriesil, ale aj po mojich skusenostiach ti nezavidim tuto situaciu :(
:arrow: trochu by som na tvojom mieste porozmyslal nad tym ze ci to ma zmysel, ked sa s nou nedas dokopy tak to bude pre teba(aj pre nu) len trapenie. Ked sa s nou das dokopy tak to blbe (ver mi zazil som to)... rodina- poviete im ze spolu chodite a je*** ich (my sme to neoznamili rodine, ale viem si to predstavit)... kamosi- neveril by si aky su skodoradostny (blbe poznamky, citis ze o tebe kecaju za chrbtom)...keby s nou nevydrzis do konca zivot, das sa dokopy s inou, tak by bola zrejme prekvapena ze jej chalan chodil zo sesterkou...... :?

mno uvazuj :idea:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Skús sa spýtať jej či ti nevie zohnať nejakú prácu...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Skvelý postreh, to im istotne nenapadlo... :roll:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Čo znamena to "Oi" ?
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Bushido napísal:Čo znamena to "Oi" ?
Oi! je pokrik Oi Skinov, a Zaciatok konca je oi punkova kapela ak sa nemylim tak z Topolcian
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

moj kamos tiez chodi so svojou sesternicou a lubia sa..o tom ze su bratranci sa dozvedeli len kratko predtym ako sa dali dokopy ale napriek tomu sa dali a uz su spolu asi rok...a tusim ze v niektorych krajinach je dokonca aj povolene vziat si sesternicu alebo bratranca :)
matuli
Novice
Novice

jj myslim ze vo Velkej Britanii to je normalna vec, ale IMHO sa tie geny mozu zmiesat.....
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

da sa aj na slovensku mam to vsetko pozistovane dokonca aj cirkevna svadba v kostole po udeleni dispenzu :? ale jeden problem dnes mi napisala no vlastne od kedy je doma to jest tyzden mi napisala ze che byt sama neviem preco preplakal som asi kazdy den od kedy je ku mne taka mam ju radsej ako svoj zivot to ona vie neviem preco mi to robi :cry: asi ma tak skutocne nema rada ako mi vravievala :( som uplne mimo bez chuti bol to jediny clovek ktoreho som mal rad nemam ani kamaratou nikoho len ju aj ked vetsinou len cez net ..uz nevladzem milujem ju strasne moc a viem ze aj ona mna ako keby sa toho vsetkeho zlakla a radsej sa na mna vykaslala ale ak jej bude lepsie som rad ale mne bude len a len horsie :oueee: :cry: :cry: :cry: dnes som bol uplne mimo prosil som ju aby pri mne ostala strasne som ju potreboval no ona sa sla radsej bavit :cry: na to preco je taka ku mne mi povedala ze nema svoje dni ze nema na nic chut ze ma asi pred K... :( ale ist sa zabavat na to ma vzdy chut od kedy je doma ma uplne ignoruje a je ku mne chladna :cry: :cry: :cry: Myslite si ze ju to prejde a pride jej to luto ako mi ublizila ? :? MILUJEM TA
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

omg.... pretrp trochu nechaj volnost.... zabavi sa dojde dom a mas ju spat ne? pokial to nerobi s pravidelnostou kazdeho dna tak sa nic nedeje predsa ne? chces vediet na com si ... sa jej spytaj jednoducho... ze ci sa nezlakla nahodou vztahu alebo co ze ci chce pokracovat tak ako ty ze moc moc moc....

a nemiluj az tak silno lebo udusis.....
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dnes mi napisala ze nas vztach nieje zdravy ze to nema zmysel neviem preco tak zmenila nazor asi ma prestala lubit :cry: pre mna je ako anjelik v tomto skazeom svete a ked onu pridem nemam dovod ani radost uz absolutne znicoho kazdu noc si zelam aby som sa uz radsej nezobudil kazdy den sa trapim :cry:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Bud jej rodina na to prisla a spravila jej tazky MindFuck alebo ju to prestalo bavit.

Hlavu hore ... Si mlady mas este cas ;) Za svoj zivot okolo teba prejde tolko zien ze si ani nevies predstavit ...
Urcite si nejaku najdes
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kecal som snou teraz :cry: :cry: :cry:
povedala mi ze mi uz nikdy nebude klamat ze nikdy somnou zit nebude ze to nieje mozne ze unich sa vsetci mlady ludia beru v kostole a uz neviem co uz je asi pevne rozhodnuta :cry: :cry: :cry: chce byt somnou len kamaratka :(

PORADI MI NIEKTO AKO ZABUDNUT ???
MAM BYT SNOU V KONTAKTE AKO KAMARAT ???
LEBO ZOSALIEM
NEVLADZEM

ja ju proste milujem a citim sa tak sam bez nej opusteny :cry: je to strasny pocit strasny :cry: :cry: :cry:
matuli
Novice
Novice

IMHO :idea:

Najrychlejsie zabudnes ked si najdes inu. Treba chodit do spolocnosti bavit sa a nesediet doma....(nemusis sa zasa upit k smrti :) )
A asi by si na nu rychlejsie zabudol keby sa s nou nestratavas a nekontaktujes ju.

:wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vymaž ju z icq z telefónu z pc a nebav sa s ňou to je najlepší spôsob. Alebo si tam nechaj a nauč sa s tým žiť. A prestaň fnukat jak malé decko.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

uz naozaj tato tema nema zmysel LOCK pls :wink:
Zamknuté