Zdravim.. na stranke ticketportal.sk som si dal rezervovat 3 listky na TOTO JE HIP-HOP festival a dnes som si rano pre ne isiel do predajne kde predavaju rezervovane listky ticketportalu...Predavac ich vlastne na poschodi tlacil a ja som cakal dole.. ked ich priniesol tak mi iba povedal
ze nemam ich chytat s predu lebo su cerstvo vytlacene a prehol ich aby som sa nedotkol toho vpredu... zaplatil som a odisiel som... na ceste som ich otvoril a zistil som ze tie listky su zle vytlacene ze na nazve TOTO JE HIP-HOP su pismena zle vytlacene, vynechana.. ako keby farba nebola..
ked som sa nechtom dotkol loga tak som zistil ze ta farba sa da lahko zoskrabat.. v skole som si to nechal cely den pod lavicou roztvorene s nadejou ze ta farba tam uschne.. no nie stale to bolo tak isto.. tak som po skole isiel za tym predavacom do obchodu a spytal sa ci mozu byt take listky vlastne platne.. on povedal ze to je pohode ze to mi zoberu ze on stale dava take listky a beru normalne.. ze to preto lebo je to laserovou tlaciarnou vytlacene na takom papieri.. proste ze netreba stym manipulovat..
Myslite ze take listky budu platne? Nieze pojdem z Velkeho Krtisa na Hornu Stredu pri Piestanoch a nebudu platne nakoniec a nepustia ma..
A ak to nieje normalne tak ake mam vlastne prava mu povedat ze nech mi vrati peniaze, alebo nech mi vytlaci dalsie a lepsie?
Prvykrat mam takyto listok tak neviem ako to chodi...
odfot, hod do scaneru alebo co a napis do ticketportalu, ze comas za problem, to je v tomto momente asi najschodnejsia varianta, aby si si bol 100%ne isty
Nic si z toho nerob..Ticketportal ma svoje muchy, ale ak je tam poriadne vidno cenu+ciarovy kod a ochranne znamky, tak by mal bezproblemov zobrat.. Vsak nebudes jediny co tam tak pride
skor by som naozaj napisal do ticketportalu...lebo na takychto akciach sa coraz viac zacinaju objavovat terminaly, ktore kontroluju listky..a ak tam bude zly kod tak ta to nemusi pustit...a to asi nechces...
s laserovej tlaciarne sa mi zda ze to zaschyna hned ... sak ten prasok alebo na akej baze to pracuje sa tam v podstate zatavi ... ja mam doma dost listkov z ticketportalu a mozem po nich skrabat aj mincou a nejde to z nich dole takze skus pisnut tomu ticketportalu...
asi dva krat som bol na obchodnej v pasazi kupit listok na ticketportal a v pohode ..... ziadna vada atd .... a ked som isiel na akciu boli sbskari pri check-in och takze bacha ....