ake päť jednotky repráky

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

ake päť jednotky repráky

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

tak wiem že sa to tu pár razí rozoberalo ale rozhodujem sa medzi

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/reproduktory-logitech-x-530-d52705.htm

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/reproduktory-creative-inspire-5-d107448.htm
Počúvam dance, a hip-hop. Pre mňa najdôležitejšia vec sú bassy aby boli čo nejkvalitnejšie reprodukované! Na celkovom výkone zostavy mi až tak nezáleží. Ak máte iný napad do ceny 84 eur som samé ucho. Ale mám tušenie že sa tu bude zas rozoberať otázka GENIUSy vs. Logitech :P :P Díky za všetky answers!!! :wink: :wink: :wink:
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- z tych dvoch co tu mas by som ja osobne bral tie prve lebo tie creativky sa mi fataaalne nepacia vyzorovo a nieco na co sa pozeram cely den by mi nemalo prekazat ...

osobne mam toto :
http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d80918.htm

a nedam na to dopustit , vyzorovo pekne , su velke co sa mi paci , hraju velmi cisto a nemozem sa na nic pri nich stazovat az na to keby mali slabsie stavove diody :lol: len to je uz malickost ...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

práve toho som sa obával Geniusov, ja akože proti nim nič nemám ba práveže wiem ako krásne čisto hrajú ( je to zážitok) z počutia a super vyzerajú tiež sa budú hodiť k plávajúcej podlahe ALE že vraj rýchlo sa kazia. Som prišiel do PC shopu raz a už po dvoch dnoch ich reklamovali. Akože už sa to tu rozoberalo ale už niekto počul rozdiel medzi tými Logitechami X-530 a tymito Geniusami SW-HF 5.1 5005??? Nechcem kúpiť mačku vo vreci :D Mne prekáža only tá rýchla kazlivosť Geniusov!!! :roll: :roll:
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kubanec »

Ja som ties dal prednost geniusovi SW 5005W a som maximalne spokojny us pol roka mi hraju bes poruchy kamos ma geniusa 5000W o radu nissi a us mu ide 2 roky bes poruchy tak neviem mne sa nezda ze sa rychlo kazia a zvuk maju prekrasny cisti a basi taktieš

MAXIMALNA SPOKOJNOST :wink:
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

hmmm je to ťažké :D mne sa tie Geniusy lubia len čo keď sa mi náhodou pokazia nemám rad reklamacie
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tie Geniusy hraju vselijak len nie cisto a fantasticky a neviem ako ....ale ved vy z toho vyrastiete.
Zatial boli asi 3 verzie tych repro a vsetky som pocul...na jedno kopyto.

Kazdopadne, co by clovek chcel za tolko penazi?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

hmm vidim, ze zachvilu sa tu zase budu rozoberat stare tesly..., ja taktiez mozem odporucit tie geniusy, mam ich doma uz nejaky ten rok a zatial tiez bez poruchy
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no takze ja mam tiez tie Geniusy,a pokazili sa mi asi 2x,a to len preto,lebo som nemal prepatovu ochranu...proste spadla elektrika a dodrbkali sa...ale ako uz mam tu ochranu tak to ide ako drak (musim poklopkat :))...cize ak sa chces vyvarovat reklamaciam tak kup aku taku prepatovu ochranu (napr. ja mam cca tuto: http://www.alza.sk/apc-surgearrest-p5b-fr-d61622.htm)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

staci aj obycajna z tesca :wink:
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

už som na 80% rozhodnutý pre tie GENIUSY hmmm takže si musím zadovážiť prepäťovku
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

kubanec napísal:Ja som ties dal prednost geniusovi SW 5005W a som maximalne spokojny us pol roka mi hraju bes poruchy kamos ma geniusa 5000W o radu nissi a us mu ide 2 roky bes poruchy tak neviem mne sa nezda ze sa rychlo kazia a zvuk maju prekrasny cisti a basi taktieš

MAXIMALNA SPOKOJNOST :wink:
Mam pocit ze ti tie reproduktory riadne zdeformovali mozog.Alebo si zo specialnej skoly?
Napísať odpoveď