Antivir dobry a nezatazujuci system
Antivir dobry a nezatazujuci system
Neviem ktory Antivir si mam vybrat.Mam AVG 8.5 ale mozno je aj lepsie. Mozno tu uz tato tema bola ale ja chcem aby mi skoro vobec nezatazoval pc alebo co najmenej.Nemusi poskytovat firewall, lebo viem, ze ak sa niekto bude chcet hacknut, tak sa hackne. Mam slabsie pc, tak preto aj menej zatazujuci... 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Lord ANAKIN
Professional
ja co som skusal viacero antivirov tak najlepsie skusenosti mam s avastom .... avgecko co som mal tak bolo nejake spomalene a citil som na nom dost spomalovanie pocitaca ale je pravda ze to bolo uz dost davno a ze teraz mam pocitac ktoremu je asi je jedno aky antivir pouzivam ... ale s avastom som nemal nikdy nejako velky problem takze ho odporucam kazdemu .... 
-
Lord ANAKIN
Professional
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Avast je hrozna vec sice nezatazuje PC ale co sa tika odchitavania vyrusov ma u mna 0 bodov z 10 . Mal som Avast 0,5 roka a zacali mi skakat hodiny , miznut ikony na ploche atd. atd. dal som to prekontrolovat avastom a nic nenaslo . Dal som so Eset Nod 32 4 generacie naslo mi 16 virusov . A NIKDY NEPOVIEM ZEBY MI NOD NEJAKO ZATAZOVAl PC
Ja mam opacne skusenosti. To ty si asi taky expert ze si si vypol rezidentnu ochranu a potom sa cudoval ako na hlavu padnuty.asterix3691 napísal:Avast je hrozna vec sice nezatazuje PC ale co sa tika odchitavania vyrusov ma u mna 0 bodov z 10 . Mal som Avast 0,5 roka a zacali mi skakat hodiny , miznut ikony na ploche atd. atd. dal som to prekontrolovat avastom a nic nenaslo . Dal som so Eset Nod 32 4 generacie naslo mi 16 virusov . A NIKDY NEPOVIEM ZEBY MI NOD NEJAKO ZATAZOVAl PC
Dakujeme za tvoju uzasnu recenziu.
AVAST;
jA avast odporucam, bola doba ked nebol dostupny crack na nodku a tak som bol nuteny docasne naistalovat iny .... Slusil som avast a od toho casu som ani ziadny iny AV neinstaloval.... podla mna kvalitny ... Ak by som si mal zakupit AV tak urcite by som zaplatil za avast ....
Fuha ty si mu dal tedaGangy napísal:Ja mam opacne skusenosti. To ty si asi taky expert ze si si vypol rezidentnu ochranu a potom sa cudoval ako na hlavu padnuty.
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: AVAST;
Prosim ta nerob zo mna ko*ot a nepis tu take pi***** ake ty vies že som mal vypnutu rezidencnu ochranu ok ? dakujem som rad a take hovadiny chod vykladat materi bu*erant je***Gangy napísal:Ja mam opacne skusenosti. To ty si asi taky expert ze si si vypol rezidentnu ochranu a potom sa cudoval ako na hlavu padnuty.
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2009, 19:33 )
Lol ze mi dalrobo244 napísal:Fuha ty si mu dal teda
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2009, 19:35 )
Nebol crack na Nod ??? To si kde pocul ? zeby dalsi expert . Nic v zlom proti tebe ale cracky vzdy boli a vzdy budu len musis vediet kde mas hladat . Neber to ako urazku . Kazdy nejako musi zacatnyo napísal:jA avast odporucam, bola doba ked nebol dostupny crack na nodku a tak som bol nuteny docasne naistalovat iny .... Slusil som avast a od toho casu som ani ziadny iny AV neinstaloval.... podla mna kvalitny ... Ak by som si mal zakupit AV tak urcite by som zaplatil za avast ....
//audiotrack: vulgarizmy -> basa. Si nejaký nakazený vírusmy, moc ti to tam nadáva
Re: AVAST;
Prosim ta, mohol by si si preplachnut usta brokovnicou?asterix3691 napísal:Prosim ta nerob zo mna ko*ot a nepis tu take pi***** ake ty vies že som mal vypnutu rezidencnu ochranu ok ? dakujem som rad a take hovadiny chod vykladat materi bu*erant je***
Cau. A nevracaj sa.Gadelat napísal:nod32,avira-nezatazuje,poskytuje velku ochranu
avast-zatazuje,poskytuje malu ochranu
Toto mi neodhovorite, cau.
Vsetky tieto antiviraky som mal na svojom kompe a pouzival isty cas.
Nad AVG a Avastom ani neuvazuj. U mna sa obe tieto produkty dlho neohrialy a to nie z dôvodu zatazenia ale z dovodu ze nic nenajdu a ak predsa nieco nevedia to odstranit.
Jednoznacne najmensie zatazenie mal Norton Internet Security.
Mozno niektoi z vas zacnu obhajovat ESS ale skuste zapnut real-time file system protection a este zopar nevyhnutnych veci a zatazenie pocitie a dost kvalitne. Oproti tomu NIS pri rovnakych nastaveniach vykazoval neporovnatelne mensie zatazenie.
Skus si stiahnut trial verziu NIS a mozes si to sam overit a aj v kazdej chvili sledovat zatazenie.
Posud sam!
Nad AVG a Avastom ani neuvazuj. U mna sa obe tieto produkty dlho neohrialy a to nie z dôvodu zatazenia ale z dovodu ze nic nenajdu a ak predsa nieco nevedia to odstranit.
Jednoznacne najmensie zatazenie mal Norton Internet Security.
Mozno niektoi z vas zacnu obhajovat ESS ale skuste zapnut real-time file system protection a este zopar nevyhnutnych veci a zatazenie pocitie a dost kvalitne. Oproti tomu NIS pri rovnakych nastaveniach vykazoval neporovnatelne mensie zatazenie.
Skus si stiahnut trial verziu NIS a mozes si to sam overit a aj v kazdej chvili sledovat zatazenie.
Posud sam!