v skole pohoda, fairond vypadol som celkom skoro odtial zajtra v skole bude dost zaberak... vobec sa netesim mal som ist povodne do blavy zajtra ale nejdem tak az o tyzden nic sa mi nechce
zajtra 9.6.2009 8:00 ma cakaju statnice tak snad sa podari a prvy stupen vysokoskolskeho studia budem mat uspesne za sebou a potom bude nasledovat stupen druhy zacinam byt mierne nervozny
-------- proste veľké mínus. netuším jak riešiť klauzúrnu prácu. Už teraz mi je z toho zle. Nemám nápad nemám ani h. Akoźe nápad by aj bol ale čo je to za blbost pre boha. Och. Nevadí. Dnes to vymyslím, zajtra tlačím a vo štvrtok hurá s namakným predslovom.
Najtazsi zapocet z Matiky za mnou za C Druhe kolo dnes o 14:00 Skocil som na vahu 92,5Kg (Ked som dosiel do Prahy mal som 101Kg) Ranne behanie a plavanie pomaha. God i feel Great Musim sa niekde vyburit ... Skoda ze je Mácháč este tak daleko. Sobota bola zaujimava Vybehol som von v Bielom ze skusim tu prdel. Naproti mne 5 Chalanov a 7 Bab v bielom ... A zacali na cele metro "Sensation" Haluz taka biela vlna Ad jeden minuly komentar ... Treba sa tesit z malickosti
zasa v brne ucit sa ucit sa ucit sa zajtra rano skuska z PC grafiky - tak hnusny predmet som este nevidel, keby som mal trosku rozumu tak si to nedam... bol som kuknut autosalon, posedel si v par audinach a utvrdil sa v nazore, ze tu znacku auta chcem... nejakym zazrakom sa mi dari drzat vydavky na uzde - kupa zrkadlovky toto leto konecne zacina naberat realne kontury
Dve pisomky z matiky za jeden den Blizia sa letne prazdniny... Ak som spravne pocital, tak na konci prazdnin dostanem za brigadu celkovo okolo 1000€ /:minus: Snad to vyjde...
+ coskoro koniec skolskeho roka...
- bez penazi
- tej mojej triednej riadne je*e v hlave...
- este treba chodit do skoly a pisat nejake testy...
- este pisat tri obsahy na literaturu a potom dufat, ze nebude pindat, ze som to stiahol z netu.. to ma uz dorazi
- 4 z fyziky.. mna to nejak netankuje, ale fotrovcom vadi