Rumunska popularna hudba
Rumunska popularna hudba
No znie to divne ale chcem to pre znameho co tam pracoval cez leto a ta hudba sa mu pacila tak by som chcel tipy na interpretov, vybery albumy... nieco co je tam teraz v radiach a pod.
Ak by niekto vedel o niecom konkretnom na stiahnutie nech posle ss.
Re: Rumunska popularna hudba
rumunska popularna hudba je dobra? zaujimavy vkus teda, len co je pravda. my mame v galante v samsungu okolo 600 rumunov zamestnanych a ked hraju vecer v ubytovni na balalajke alebo co to maju tak to zrovna dobre nezniemi-chau napísal:No znie to divne ale chcem to pre znameho co tam pracoval cez leto a ta hudba sa mu pacila tak by som chcel tipy na interpretov, vybery albumy... nieco co je tam teraz v radiach a pod.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sry ale nemozemsaya napísal:o zone su z moldavska nie z rumunska...
ale aby som bol aj k teme tak, neni nahodou moldavsko a rumunsko nejak spojene?? ze dalo by sa to pokladat aj za rumunsku skupinu..
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Skus aj nieco z tohto: http://www.last.fm/tag/romania/artists
mas s tym nejaky problem??? mala som sto chuti mu odpovedat...a ta chvila na regnutie ma preds nezabije..SchYzo napísal:sry ale nemozemto si robila ucet len koli tejto vete?
![]()
![]()
![]()
ale aby som bol aj k teme tak, neni nahodou moldavsko a rumunsko nejak spojene?? ze dalo by sa to pokladat aj za rumunsku skupinu..
a aby som bola presna tak tu je uryvok co o moldavsku pise wikipedia..
Moldavsko (po moldavsky: Moldova), dlhý tvar Moldavská republika (po moldavsky: Republica Moldova), je štát vo východnej Európe, ktorý na západe na 450 km hraničí s Rumunskom na ostatné svetové strany v dĺžke 939 km s Ukrajinou.
vsimol si si toho slovka ,,hraničí,,???
no ja tam chodievam skoro kazdy rok/rodina/ a morandi tam frci a ked som bol pri mori tak som ich aj videl...kazdy den discoteka..kde je 500 ludi..
a este pesnicky kde sa objavuje kusok aj ich kultura lebo skoro v kazdej pesnicke som tam nieco ludove pocul
...podla mna maju dobru hudbu...ale disco je pre nich naj..napr.morandi alebo pop spevaci s podmazom nejakym technom...tot vse:)