"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Samozrejme, ze sme davali :) Ja som mal potom este take zariadenie, ktore sa davalo na rucku kormidla a fungovalo to ako plyn na motorke. Ked ste akoze pridali, tak to vydavalo zvuk motora :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Kokso, u nás padol 58 ročný teplotný rekord.. ja zajtra asi odvlečiem do dedka ten môj starý bicykel.. a poriadne ho vytuningujem v 90s štýle.. prestriekam, dám tam aspoň 2 tie rapčatká.. možno nejaké nálepky ak nájdem.. a to bude jazda chlapci.. sa normálne teším.. nostalgia..

8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Setton: takto? :D "lehky polozavodni kolo" :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ale nejazdí na ňom.. jedine keď zaspí, aby stihol do práce.. Udeláme mu z toho lehký polozávodní kolo.. Alebo keď na konci ťahali to decko.. borci.. dolu kopcom.. no ja nemožem.. ale nie, moja mašinka je podstatne menšia, som sa na nej učil dá sa povedať.. zajtra sfotím, keď sa podarí..

:lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Pantinela napísal:Ľudia, neviem, či to tu už bolo, ale pamätáte si také tie s ružové žuvačky Pedro? a zubnú pastu Perličku? :oops:
ked uz spominas tie zubne pasty,pamatam si na jednu taku typitsky detsku zubn pastu,volala sa myslim Tuti-Fruti a mala vzdy nakreslenu na zadnej strane taku kratku rozpravku
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A Red-Bull podľa mňa chutí PRESNE ako Tutti - Frutti :!:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tutti Frutti vysielané na RTL v neskorých nočných hodinách.. pamätá niekto? Bola to zaujímavá súťažná show, ktorú som dodnes nepochopil, ale keďže sa mi v tom čase začínala puberta, ani som sa nesnažil pochopiť pravidlá, sledoval som niečo úplne iné..

:D
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

hej,tiez som sem tam pozeral RTL 2 a tie ich eroticke nocne programy,ale vacsinou to tam boli take nemecke skraty :?
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Ja nou,som bejby 80 rokov.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ty môj tiket... a to som si myslel, že si sa narodil až po roku dvetisíc... :roll: :shock:
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

ach to teda je nostalgia ked toto tu celé čítam.. Keď si spomeniem na hry čo sme večer hrali pred barákom, keď som chcel ísť s kamarátom von, tak som musel ísť po ňho osobne, nie ako teraz že dobre že aj sused susedovi nevolá..
každý víkend pravidelné ranné vstávanie na markizácke kakao, ale aj to časom stratilo svoje čaro...
a ešte si spomínam ako som sa vždy tešil na pevnosť Boyard :)
keď sa na to s odstupom času pozriem, prešlo v podstate len pár rokov ale doba sa úplne zmenila a ťažko povedať či k dobrému alebo naopak... :roll:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

brm napísal:Tutti Frutti vysielané na RTL v neskorých nočných hodinách.. pamätá niekto? Bola to zaujímavá súťažná show, ktorú som dodnes nepochopil, ale keďže sa mi v tom čase začínala puberta, ani som sa nesnažil pochopiť pravidlá, sledoval som niečo úplne iné..

:D
jasne :lol: ja som to pozeral. http://www.hojko.com/post1147802.html?h ... ti#1147802
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

Ja som dieta neskorych 40-tych rokov, teda pre mnohych z vas uz dedko. Mozte ma tak volat, nevadi mi to.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Szentivanyi Laszlo napísal:Ja som dieta neskorych 40-tych rokov, teda pre mnohych z vas uz dedko. Mozte ma tak volat, nevadi mi to.
Nahodou... je to uplne super ze prave nezacina masivna okupacia tvojej mysle senilitou, ale zijes ako bezny, dajme tomu 20r chalan (no, teda, vies jak to myslim). A si na nete nie za ucelom zdrbavania mladeze, ale za rovnakym ucelom ako ta mladez. A to som dieta z polovice 90. rokov :).
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

Zdrbavat nemam koho a nemam preco. Kazdy raz bol mlady, aj ja a kazdy urobil mnozstvo blbosti, za ktore platil. Ale to je zivot.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak toto sa mi akoze fakt rata. Som si teraz spomenul na stare dobre casy. Dneskajsia doba je uplne o niecom inom, ide to dole vodou ...
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

ludia ale najvacsia haluz je ze dnesna sku....á doba sa raz bude volať STARE DOBRE ČASY :D :?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

neviem, ale mne tato doba vyhovuje ovela viac ako "zlate 90-te roky" :)
Aj vtedy bolo fajn, ale teraz mi je lepsie :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne bolo dobre keď sme sa 10 kamoši vybrali len tak na bicykel no dnes už žiaľ za nimi nestíham. Ja nemám prachy na skúter či nejaké enduro či jak sa to.

Tieź mi bolo fajn keď ma ráno budil zvuk sliepok či cinkulárka a nie naštartovaý kamión, či vrčanie motoriek alebo nvm čo...

A tiež som sa tešil keď som počul raz za mesiac zvučku Family Frost a týpka sme hneď 10 naraz okupovali o magic box /to bolo asi 50 malích nanukov, no presne sa nepamatam takźe moźno trepem :) /

A tiež som bol šťastný keď mi, už nebohá starká nasypala na chlieb cukor, pokropila vodou a vyslala ma na nákup do vedľajšej dediny :D

A tiež si pamatám jak sme sedeli pred telkou keď začínala TV Markíza.

Pecka bola keď sme po nociach hrávali schovávačky. Keď som si vždy strojil do čierneho a hrali sme sa na ninjov len aby nás nenašiel.

Keď sme nosili kamarátovi o 5 rokov staršiemu špaky z cigariet aby nás pustil do klubu kde sme videli čo budme robiť keď budeme veľké deti :D

Keď sme vzali čln na plecia a šli s ním 3 km len aby sme sa za 2 hodiny vytešili.

Pecka bola keď som mohol sedieť v kabíne kombajnu či trambusu a voziť sa celý deň.

Keď sme kopávali do lopty s výkrykom "Bučináááá" :D

Proste veľa.

Dnes by mi bolo takto dobre vtedy, keby som buď mal na všetko peniaze, alebo by aspoň čo to bolo zadarmo. bez peňazí dnes? Nemám šancu. Páliť sa už nemôže, prasce uź nechováme lebo aj to už stojí peniaze a mnoho iného. Proste škoda. Ale žijeme ďalej :)
Keď budem mať syna či dcéru, všetko možné pofotím a v jeho 20 sa na fotkách budeme smiať jak nenormálne sa zmenil on/ona a doba v ktorej žil a ktorá sa postupne formovala. Či už do riti alebo nie, to je fuk.
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

Z toho vyplava ten dneši svet mladeže stoji za h.vno..Ach fakt zlate časy na jeden by som sa vratil do čias maleho dieťata aky bol tedy tento svet lepši.. :oops:
Napísať odpoveď