DIV pomozte alebo ma odkazte na temu...
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
DIV pomozte alebo ma odkazte na temu...
ahojte .. chcem sa spytat pre mna dost tazku vec..
potrebujem na webstranku hodit dva flashe na seba. to znamena ze jedno ako pozadie a druhe na nom ako napr flash intro... musia byt oddelene...
dasa to dako spravit cez DIV? dakujem
potrebujem na webstranku hodit dva flashe na seba. to znamena ze jedno ako pozadie a druhe na nom ako napr flash intro... musia byt oddelene...
dasa to dako spravit cez DIV? dakujem
daj to do divov, pomenuj, a do css vpis nieco v tomto zmysle
Kód: Vybrať všetko
#flash-pozadie
{
position:absolute;
top:0px;
left:0px;
width:100%;
height: 100%;
}
#flash
{
position:absolute;
top:0px; //tu si nastavime, kolko pixelov (alebo %) bude div od vrchu
left:0px;//tu si nastavime kolko pixelov bude div od lava..
}-
weroro
Flash coder
no ok pouzil som takuto sytax:
ako dosiahnem aby sa mi to pozadie pri zmene velkosti okna neresizeovalo proporcionalne ale disproporcionalne? lebo teraz mi to roby taku vec ze to pozadie je na rozliseni 1680x1050 v pododicke ale ked zmensim okno alebo rozlisenie monitora na 1024x768 tak mi to robi taku vec ze na sirku je to ok ale na vysku mi to uz nesedi a je tam volne miesto. dost zle to vyzera..
<html>
<head>
</head>
<body>
<div id="flash" style="position:absolute; left:0px; top:0px; width:100%; height:100%; z-index:99" >
KOD toho intra pevny rozmer width:320px; height:240px
</div>
KOD toho pozadia width:100%; height:100%
</body>
</html>-
weroro
Flash coder
ok takze cez div mi to dako vobec nerobi to co chcem tak sa teda este opytam dalsiu otazku ktorou vas asi pobavim a to je:
ak mam v body tagu nieco taketo:
da sa tam dat namiesto weroro.jpg dakym sposobom aj flash?
ak nie tak tam budem davat len obrazok..... preto tam chcem dat flash lebo to pozadie co tam davam teraz ma vo flashi 900B (0,9KB) a ked tam dam obrazok toho isteho v jpg tak to bude mat 1,2MB (obrazok v rozliseni 1680x1050)
jedna sa o tuto stranku
potrebujem aby sa mi to sive pozadie s prechodom vo flashi roztahovalo disproporcionalne.. to snamena ze ked zmenim rozlisenie a skrolujem dole tak nech jeto roztiahnute az po spodok ale terazo mi to robi to ze ked zmenim rozlisenie tak ked skrolujem tak mi to pozadie konci nad ovladanim zvukov a potom je to len cierne
ak mam v body tagu nieco taketo:
<body background="weroro.jpg">ak nie tak tam budem davat len obrazok..... preto tam chcem dat flash lebo to pozadie co tam davam teraz ma vo flashi 900B (0,9KB) a ked tam dam obrazok toho isteho v jpg tak to bude mat 1,2MB (obrazok v rozliseni 1680x1050)
jedna sa o tuto stranku
http://weroro.yw.sk-
TGiJack
Medium Star
to som nevedel a funguje to v all prehladačoch ? ja som doteraz použival JS.zaggi napísal:TGiJack >>> height: 100% ? no problem ak mas v CSS nastavene: HTML, BODY { height: 100%; }
Paradička ak to funguje tak si znova o niečo ulahčim pracičku pri niektorých veciach