aktivacia roamingu ...ako to je teraz?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
marek63
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

aktivacia roamingu ...ako to je teraz?

Príspevok od používateľa marek63 »

viem ze v minulosti sa za aktivaciu roamingu platilo dost vela.. resp to stiahlo z kreditu urcitu sumu ..teraz sa chystam do zahraničia a chcem si roaming aktivovat na orange prima karte.. tak sa chcem opytat ako to teraz je.. lebo vobec som sa ototo nezaujmal dlhu dobu.. diky za rady.. ;)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

zavolaj na 444 tam daj 4 a potom 3 Malo by to byť zdarma. Každopádne, keď tam zavoláš tak ti povie koľko to stojí.
nickey7
Novice
Novice

ako aktivovat roaming zo zahranicia

Príspevok od používateľa nickey7 »

caute, neviete mi nietko poradit ako si aktivovat roaming zo zahranicia? totiz ide o to ze som sa pokusal aktivovat si roaming na bratislavskom letisku ale z nejakych dovodov to neslo, tak som sa na to vykaslal. Teraz som v anglicku a simka mi samozrejme nefunguje. neviete niekto ci je mozne s tym nieco urobit? teda ci existuje sposob ako si aktivovat roaming uz po prichode do cudziny? (nejak cez internet alebo ako..) lebo zda sa ze tu ostanem niekolko mesiacov...
vdaka
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ako aktivovat roaming zo zahranicia

Príspevok od používateľa Mateq »

nickey7 napísal:caute, neviete mi nietko poradit ako si aktivovat roaming zo zahranicia? totiz ide o to ze som sa pokusal aktivovat si roaming na bratislavskom letisku ale z nejakych dovodov to neslo, tak som sa na to vykaslal. Teraz som v anglicku a simka mi samozrejme nefunguje. neviete niekto ci je mozne s tym nieco urobit? teda ci existuje sposob ako si aktivovat roaming uz po prichode do cudziny? (nejak cez internet alebo ako..) lebo zda sa ze tu ostanem niekolko mesiacov...
vdaka
Skúsil by som zavolať na infolinku operátora, cez ten medzinárodný tvar čísla, nech s tým niečo spravia prostredníctvom ich systému, pred ktorým operátori na tej linke sedia.

BTW ja som nikdy nič neaktivoval, proste som prešiel hranice a tel. sa sám prihlásil - paušál Orange.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak chceš zostať v Anglicku dlhšiu dobu tak si kúp anglickú O2 sim-ku tuším za 10 libier.

Ja keď som tam pred pár rokmi pracoval tak som si v O2 aktivoval službu FAVORITE PLACE dobíjal som každý mesiac za 10 libier a mal som 500 minút zadarmo + tých 10 libier. Aktivoval som si službu TELETOP za 5 libier a volal som na Slovensko na pevnú za 1p.

Takže za 10 libier mesačne máš 500 minút na slovenskú pevnú a ešte ti zvýši 5 libier na volania v UK.

Ak viac voláš na slovenský mobil tak je lepšie si aktivovať službu AURA tiež za 5 libier a voláš za 15p minuta.

Poraď sa s niekým kto tam pracuje už dlhšie alebo mi pošli SS ak máš záujem čo a ako.

Ešte je taká možnosť volať tebe do Anglicka z PC do telefónnej búdky (na každej zvykne byť telefónne číslo) alebo na anglickú pevnú linku zadarmo pomocou programu VoipStunt. Raz za štyri mesiace si musíš dobiť VoipStunt kredit minimum je 10 dolárov.

Dá sa volať len do tých starých búdok do tých nových sa už nedá.
Takto sa dá volať zadarmo skoro do všetkých starých štátov EU a Estónska. Do USA aj na mobil zadarmo.

Bez dobitia kreditu sa dá volať len 5 minút potom ťa preruší. Pomôže preinštalovanie programu :D :D
Napísať odpoveď