2x Genius repra
-
Arkarian
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
2x Genius repra
Dobry podvecer... S tridou mame zachvilku rozlucak a resime problem s hudbou. Se spoluzakem mame stejne repra (Genius SW-HF 5,1) a napadlo nas jestli by nebylo mozne je nejaky propojit. Potrebujem jen subwoofer takze by bylo 5x mensi repra a 2x subwoofer.. bylo by to mozne zprovoznit ??? Cim to propojit ?
-
PAuLi3
Darca
podla mna uplna zybtocnost davat este jeden subwoofer... myslis si ze z toho dostanes viac bassov, ci co... uplne staci jeden a zahra to velmi dobre... trosku sa pohras s ekvalizerom a je to...
to dj-xxx: ty nemas doma ani take a ides tu rozpravat a co je kvalita a co nie...
, viem geniusy nie su nejaky highend reproduktory, ale zase sa nemusia radit medzi very lowend
to dj-xxx: ty nemas doma ani take a ides tu rozpravat a co je kvalita a co nie...
-
Arkarian
Light Star
No myslim ze ten kdo pise ze je kvalita zvuku tak hrozne spatna tak at de do pr...
sry ale pro nekoho kdo si chce poslechnout kvalitni hudbu doma tak nato so geniusy dobry ... Neberu ti ze nejsou nejlepsi ale nejhorsi taky ne
no ... vim ze basy ani nic takoveho nezesilim ... jen to chces zkusit no ... jinak dik za rady 
-
Martinekk
Light Professional
Sú hrozne špatné, do prdele nepôjdem. Len to hučí furt na rovnakej frekvencii, a dole to nejde. Tesly sa mi lepčie počúvajú, vyvážený posluch. Hento je fakt krám. Ale to zistíš keď vyrastieš a budeš vedieť že hentak hudba znieť nemá. To nieje verný posluch, to je prehuhlané bumcink. Pre 13 ročného smrada dobré 
-
Makovnik
Medium Professional
Kto chce pocuvat kvalitnu muziku, tak by sa na Geniusy nikdy v zivote nepozrel. Len nahluchly a ten, co nikdy nepocul lepsie tu bude tvrdit bajky o opaku. Vsetky 5.1 genihnusy som pocul a vsetky su hnusne. Na tom nie je nic dobre, radsej by som to vypol alebo si dal sluchatka, ako to pocuvat.Arkarian napísal:No myslim ze ten kdo pise ze je kvalita zvuku tak hrozne spatna tak at de do pr...sry ale pro nekoho kdo si chce poslechnout kvalitni hudbu doma tak nato so geniusy dobry ... N
-
drewodrewo
Medium Star
vždy sa snažím byť tolerantný,aj za hranice...ale ty tak ty si fakt prípad!!!povedz poznáš slovo spamm-er? áno to si tyDj-XxX napísal:Geniusova kvalita very low end tam nemas co riesit
založ si tému "POKEC A MOJE ĎALŠIE ÚCHYLKY" a tam si spammuj!ak sa budeš vyburovať iba v nej tak ti ju podla mňa admini nezamknú práve naopak vyhradia ju iba pre teba normálne ťa lutujem už ti ani K- nedokážem dať.....teraz ti dám + mal by si ich začať zbierať
a nauč sa čítať chalanisko položil otázku ohladom prepojenie a nie ohľadom tvojho primitývneho názoru na tie reproduktory.
btw ten genius mám tiež,a pre laického poslucháča hudby (ako ja) je to výborný systém
-
Lord ANAKIN
Professional
heh je to vec vkusu ale este som nevidel lepsie hrajuce sluchadla ako moje geniusi 5,1 5005 a to som skusal hocico ... nevravim ze je to nejaka spica ale za tu cenu nieje nic lepsie na trhu ... a niesom nejaky audiofil aby som musel mat zvukovu aparaturu za 1000ecok ... k pocitacu najlepsia volba ... a od low endu to ma straaasne daleko ... low end su repraky od kazdeho vyrobcu najnizsia rada ... da sa to z prva odhadnut parametrami zostravy .... ked ma satelit velkosti horalky a stoji zostava v podstate 6 reproduktoroch pod 40 ecok tak nemozem od neho cakat nejake zazraky ... ta najvyssia rada geniusov je uuuplne v pohode ...Makovnik napísal:Kto chce pocuvat kvalitnu muziku, tak by sa na Geniusy nikdy v zivote nepozrel. Len nahluchly a ten, co nikdy nepocul lepsie tu bude tvrdit bajky o opaku. Vsetky 5.1 genihnusy som pocul a vsetky su hnusne. Na tom nie je nic dobre, radsej by som to vypol alebo si dal sluchatka, ako to pocuvat.
zapoj to ako ti radili cez rozdvojku ... len osobne by som dva krat rozmyslel ci to nebude zbytocnost ... najme kvoli velkosti a prenasaniu ...
-
Makovnik
Medium Professional
Sluchadla 5005?
nemyslel si repraky, ci si si pomylil cislo?
Kazdopadne na ziadne repro Genihnus sa neda tvrdit nieco o spici, lebo vsetky tazko lezu z dna, nie to aby vobec mali na stred.
Chodte si dat pustit do predajne nieco normalne, aby ste mali sajnu o zvuku, alebo chodte na daky koncert, aby ste poculi ako to ma hrat. Mate zjavne deformovany vnem o hudbe.
Keby mal dakto zaujem, tak aj u mna na intraku (KE) sa da nieco slusne vypocut.
Tie 5.1 nemaju nahodou vzadu aj daky stereo vystup? ci vsetko len vstupy? Dalo by sa to lahko prepojit, resp. da sa spravit kablik rozdvojovaci na cinche. Tie Jack rozdvojky su velmi nespolahlive, z 3ks som 2 mohol zahodit... aspon, ze su lacne. Tie poriadne drahsie zase najde zohnat.
Buchot spravia vacsi jednoznacne 2 suby ako jeden.
Kazdopadne na ziadne repro Genihnus sa neda tvrdit nieco o spici, lebo vsetky tazko lezu z dna, nie to aby vobec mali na stred.
Chodte si dat pustit do predajne nieco normalne, aby ste mali sajnu o zvuku, alebo chodte na daky koncert, aby ste poculi ako to ma hrat. Mate zjavne deformovany vnem o hudbe.
Keby mal dakto zaujem, tak aj u mna na intraku (KE) sa da nieco slusne vypocut.
Tie 5.1 nemaju nahodou vzadu aj daky stereo vystup? ci vsetko len vstupy? Dalo by sa to lahko prepojit, resp. da sa spravit kablik rozdvojovaci na cinche. Tie Jack rozdvojky su velmi nespolahlive, z 3ks som 2 mohol zahodit... aspon, ze su lacne. Tie poriadne drahsie zase najde zohnat.
Buchot spravia vacsi jednoznacne 2 suby ako jeden.
Tu je tesla a idem hladat geniHnus
Kód: Vybrať všetko
http://audioweb.cz/down/ARN_8604.pdf-
drewodrewo
Medium Star
je pravda že to je genihnus ale posúď dám nestačí to pre laika?Dj-XxX napísal:Tu je tesla a idem hladat geniHnus
Kód: Vybrať všetko
http://audioweb.cz/down/ARN_8604.pdf