21:0 ? Nic moc...jeho stylom hry by sa dalo aj viacej fragov nazbierat
CS 1.6 Server hojko.com
Luck. Nic viac, nic menej.Lub0$ napísal:Mastrosko dnes viedol cely cas....dnes mal nad sebou anjelaMal take neskutocne skore....
Jednu chvilu ked sa dobre pamatam ma 11:0.
Tolko uspesnych plantov za hodinu som v zivote nedal. Nieto este za den.
s ventrilom hraju lamy, nepaci sa mi ked niekto hra s pomocou niekoho ineho. I ked to nie je whcko, je to podvadzanie. Ked si uz idem zahrat csko, nesnazim sa byt super, najlepsi, hram to pre zabavu. Nevadi mi ze ma niekto zabije ak je lepsi ako ja, alebo mal viac stastia, ale nasere ma ak sa dozviem ze o mne vedel, lebo mu to niekto povedal ci uz cez skype, alebo ventrilo. Hram ako viem, obcas s awom pokempim, ale sa aspon nehram na super machra cez ventrilo. TYMTO ODSUDZUJEM HRACOV CO S TYM HRAJU, PRETOZE SA JEDNA O PODVOD. CHODTE DPC...
-
Royalflush
Guru wannabe
Non-Steam :]Royalflush napísal:(Mozno stupidna otazka, ale nechce sa mi listovat na 200 stranach temy.)
Hojko CS server je STEAM alebo NON-STEAM ?
-
lekoklatik
VIP
suffel sa spamataj, riesil som ine veci a nie toju karmu, mam ju v p... Co sa tyka mojho prispevku, stojim si za nim, pretoze pouzivanie ventrila ci skypu pri hrani cs je podvod a za podvod, ak sa zisti by mal byt odmeneny po zasluhe. Neviem o co ti ide, ak to nevies hrat bez podvodu, tak radsej hraj solitaire, alebo hledanie min.Suffel napísal:jastur - fakt ubohe ked mi das K- a este tam mi napises ze pal dpc.. pritom neviem co som ti take spravil len to ze som napisal pravdu ze je to kazdeho vec nazoru..
A ako mi to chces dokazat? Pozri ked mas luck, tak ti ide aj naslepo...obcas sa stane aj to, ze hraci ktory su stale v minuse su jednu celu hru prvy v tabulke a skore ma 15:3 (vid, priklad Mastros) Minule bol celu hru prvy a score mal slusne....9:0 . Proste mas obcas den kedy ti doslova naleitaju pred hlaven s hlavamihojko napísal: Pre vsetkych: Podporujem to, aby hraci vyuzivajuci cudziu pomoc cez VT, Skype, TS atd... dostali ban. Takze je to na adminoch, ako sa zachovaju.
Inac osobne nevidim nic zle na tom ked niekto rozumne pouzije TS, alebo podobne 'komunikatory' Myslim si, ze to okoreni samotnu hru, a prinesie ti do hry nieco zaujimave, mozes viac taktizovat a pod.
No uz navadzanie spoluhraca zo spectate je o niecom inom.
-
lekoklatik
VIP