po reinštalácii WIN XP mi nejde zvuk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

po reinštalácii WIN XP mi nejde zvuk

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

čaute takže mám taký jeden problém...minulý týždeň mi začal mrznúť PC...mrzol aj v núdzovom režime takže mi nezostávalo nič iné, ako formátovať disk a nainštalovať nanovo WIN XP...ten som naištaloval a všetko bolo v pohode...PC šlapal ako mal až na to že mi nešiel zvuk, LAN a USB...tak som zobral CD s drivermi ku doske a nainštaloval som ich...LAN a aj USB mi idú ale zvuk nie...v tom CD je že driver na zvuk potrebuje WIN XP so servis packom 1...a ja mám vo WIN XP servis pack 2...preto mi nechce nainštalovať vôbec tie ovládače...neviete niekto čo mám s tým spraviť?...aby mi išiel zvuk tak ako má?...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

skusal si najst novsie ovladace na stranke vyrobcu?
Noobsz DJ
Guru
Guru

no hej skúšal som aj najnovšie ovládače ale nepomohlo mi to nič...nainštalovať sa nainštalovali ale proste zvuk stále nejde...dokonca mi ani len ikonu nastavení zvuku nezobrazí :(...

//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2009, 20:02 )
takže zvuk je už funkčný...problém bol v Servis Pack 2...neviem prečo ale vôbec nedetekoval že na doske je integrovaná zvuková karta a keď som nainštaloval všetky ovládače nič sa nedialo...stiahol som si Servis Pack 3 a zrazu začal WIN XP vyhlasovať že mi chýbajú ovládače ku zvuku...hneď ako som ich nainštaloval začal zvuk fungovať...
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

ked uz to mas to je v pohodke ale rpe druhy krat staci nainstalovat realtek ovladace a zvuk ide ako ma ...
Noobsz DJ
Guru
Guru

nie mýliš sa...inštaloval som ovládače z CD čo je originál k doske...WIN XP vôbec nevedel o tom že na doske je zvuková karta...mám originál WIN XP s SP2 v ňom...stiahol som si SP3 a hneď si WIN XP vyhlásil že našiel zvukovú kartu na doske a že nemá k nej ovládače...tak som ich potom znova naištaloval a išlo to v pohode
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

Noobsz DJ napísal:nie mýliš sa...inštaloval som ovládače z CD čo je originál k doske...WIN XP vôbec nevedel o tom že na doske je zvuková karta...mám originál WIN XP s SP2 v ňom...stiahol som si SP3 a hneď si WIN XP vyhlásil že našiel zvukovú kartu na doske a že nemá k nej ovládače...tak som ich potom znova naištaloval a išlo to v pohode
problem je medzi tebou a klavesnicou
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Medzi nim a klavesnicou je vzduch. Vysvetlis to dementovi (jak inak) ako ja ze co tym chcel basnik povedat?
Noobsz DJ
Guru
Guru

whitecOder napísal:problem je medzi tebou a klavesnicou
neviem čo presne si chcel tým tvojím výrokom povedať ale tak v podstate mi je to jedno...

a ak niekomu nejde o to, aby niekomu nejako užitočne poradil nech sa radšej ani neráči písať...
Napísať odpoveď